Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

işte entel dantel hareket edip duruyor be dostum ya..
sonrada kızınca kızamık oluyor DONANIM VE YAZLIM UMANI :D :D

**KaR6**

babasamsunlu

oooo Mustafa beylerde gelmiş hoş gelmiş.dımtıs dımtıss :D :D :D

Yanlarında da rizeden kendilerini öldürmek üzere atılmış kaya parçası var..Hoş geldiniz efem hoşgeldiniz dımtıs dımtıs :D :D :D

AntZ

Mustafam bu ikisinin gönlünü hoş tut kardeşim  ;), Kireçtepe yi büyükşehir yapıp Trabzon u Kireçtepe ye bağlamak istiyorlar. Söyle onlara Viyana ya kadar heryeri Kireçtepe ye bağlayacağız  :)

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kireçtepe adını söylerken bi besmele çekmen lazım..
Kireçtepenin en büyük özellilerinden biri Kavaklıların yoğun oalrak yaşadığı bölge olmasıdır..
Hatta Kavaklının tarlasından yetişen bir çok topçu daha sonra Samsunsporda bile görev yapmıştır.
Kavaklının tarlası dediğin yerde edilen kavgaların yutulan tozların toprakların haddi hesabı yoktur..

Kireçtepe ve Kavak birdir ayrı görülemez...Akıllı ol Yaşardoğu abim döver seni ona göre  :P :P :-* :-* :-*

AntZ

Bismillahirrahmanirrahin, Kireçtepe sizinle rezil oluyor  :D

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Laaayyyyyyyyyyyyyyyyytttttttt..Olm menzilime gir laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  ;D ;D ;D ;D ;D

AntZ

babasamsunlu

AntZ

berusa55

Kireçtepe = Fatih, Yenidoğan, Rasathane, İlyasköy hatta Reşadiye... Al sana travzanın yarısı  :D

Ayık olun leeeeen  :-*

ibo055

Şampiyon Boks İhtisas Kulübü sporcuları Bünyamin Aydın, Altan Özdemir ve Evren Tibukoğlu, Mersin'de yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri başarılarla göğsümüzü kabarttı. 60 kiloda Bünyamin Aydın altın madalyanın sahibi olurken, 52 kiloda Altan Özdemir gümüş, 75 kiloda da Evren Tibukoğlu bronz madalya kazandı.

sporun herdalında   şanımız artıyor >l< >l< >l< >l<

Ertuğrul Sağlam

Ne derece gerçek bilmiyorum ama bugün Facebook'ta böyle birşeye rastladım. (?) Galip Öztürk'ün (?) yaptığı birkaç yorumu bir araya getirdim...

AntZ

Az sonra horoz öter, saat çalar uyanırım, yoksa alarmı mı kapatsam, yok yok ben biraz daha uyuyayım rüya güzeldi belki birdaha görürüm.  zzzzz zzzzz zzzzz zzzzz zzzzz zzzzz

ibo055

yakışır galib öztürk  takımın başına kim tutar  samsunsporu  >l<