Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

Ayberk

Az önceki Altaylı arkadaşımız cevap yazmış tekrardan:

Yok ciddiyim, ben adamı çok beğenmiştim. 2-3 maçını izledim, biri kupa maçıydı. Çok yetenekli bi adam, forvet arkası da oynar, forvette. Hatta onu ilk izlediğimde arkadaşların evindeydik, Dilaver'e hayran kalmıştım, hatta biz neden bulamıyoz böyle adamları diye iç geçirmiştik. Almanya'dan getirmişlerdi yanılmıyosam. Manisa'da forvet bolluğu var, Makukula, Kahe, Simpson.. Muhtemelen o yüzden satılmıştır, yoksa işe yaramaz adam değil.

Hadi bakalım...

Ekrem

hayırlı oLsun ilk maçı Dört gözle beklıoruz dilaverrr  >l< >l<

Ayberk

Valla güzel bilgiler gelmeye başladı Dilaverle ilgili. Umarım öyle çıkar. Şimdi tek soru işareti sakatlığı. İnşallah bu bir dezavantaj oluşturmaz. Bir de uyumlu bir kişiliğe sahipse ve kalparla geçinebilirse iyi bir yeteneği kulübe kazandırmış oluruz belki de, farkına bile varmadan :D

berusa55

Sağlık kontrolünde bir şey çıkmadığına göre şu an bir sorun yok sanırız. Umarız nüksetmez hepsi bu. Tekrardan hayırlı olsun.

emre

abi can özgür'de geçmiş miydi acaba bu saglık taramasından  .:.:.  1dk!!!

gkhn

Almanyadan gelmiş(nedense belirli bir standartları oluyor),Olumlu yorumlar var bence faydalı olur :P

lucarelli

Adını ilk kez duydum.

Manisa'nın kadrosunun kalabalık olduğunu ve devre arasında bazı oyuncuların kadro kalabalığı nedeniyle gönderileceğini söylemişti Hikmet Karaman. Diğer trakımların taraftarlarından gelen yorumlara bakacak olursak kötü olduğu için değil de sanki önünde çok iyi adamlar olduğu için gönderilmiş diye umut ediyorum. Makukula, Kahe, Simpson gibi adamları kesmek kolay değil.

İyi olur inşallah.

Ayberk

Sonuçta yaşadığı sakatlık, kırık. Kas yırtılması, zedelenmesi, tendon rahatsızlıkları veya enfeksiyon kaynaklı bir hastalığı yok. Tekrarlama riski aslında o kadar yüksek değil. Tek handikapı kırılan ayağını eskisi gibi kullanabilir mı yoksa sakınır mı? Ya da olur ya(inşallah olmaz) tekrar aynı yerden bir kırık yaşar mı? Bunun gerçekleşmesi tam bir felaket olur oyuncunun geleceği açısından platin falan ooo iş uzar gider

**KaR6**

örnek vermek gibi olmasın ama quaresma, guti filan niye uzun süre sakatlandı biliyorsunuz değil mi?

mehmet yılmaz

Mukaddes formayı giymiş üstüne, hayırlısı olsun bundan sonra...

silopilimuhsin

davidsavage

bu formanın fiyatı ne kadar arkadaşlar,nerden alabilriz konu burası değil ama mazur görün.

Uğur Yıldız

50 lira olması lazım fuar girişinde

KotuCocuk55

Bir an önce ikinci transfer gelmeli yoksa adam Ta..ak oğlanı olacak....

kuzey55

adamın faceden fotograflarına bakıp ne oldugunu anladık hemen korkulur bizden :)