Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 December 2010, 23:15:28
sanmam ciddi yazmış gibi sanki :)

inşallah kardesim ya :D isim yapanlardan çok , isim yapmamıs ama gorev adamları olsun . Yeterki dogru futbolcuyu bulmayı becerebilsinler. :)

ali ihsan

Yeşil çimin üzerinde 45 dk görsek kafi ...
Test sürüşünü görmemiz lazım ...

erkutdem55

Adam burayı okusa kesin geri döner.Adamı eşşeğin şeyine sokmuş herkes.Bi bekleyelim bakalım.Bank Asyada oynanan futbol ortada zaten,ortalama üstü her futbolcu bu ligin Messisi oluyor.

Kaya

Solak adam ya iyidir ya kötü ortasına pek rastlanmaz.Manisa bu  kadar kadrosunda tuttuysa kötü değildir diye düşünüyorum.Tabi ki önemli olan sahada ne yapacağı.İnşallah Murat,Oktay ve Kemal gibi bi oyuncu kazanmışızdır..

Ertuğrul Sağlam

Ajanspor'da Manisaspor'lı bir taraftarın Dilaver hakkındaki yorumu.

tarzania45: Samsunlu arkadaslar hic meraklanmayin bu cocuk gercekten cok iyi bir futbolcu, ayaklarina hakim. inanilmaz sutlari var gecen sene tam kadroya girmeye baslamistiki ayagi kirildi malesef. Cok fantastik goller izleyebilirsiniz hazir olun...

ali ihsan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 24 December 2010, 23:46:11
Ajanspor'da Manisaspor'lı bir taraftarın Dilaver hakkındaki yorumu.

tarzania45: Samsunlu arkadaslar hic meraklanmayin bu cocuk gercekten cok iyi bir futbolcu, ayaklarina hakim. inanilmaz sutlari var gecen sene tam kadroya girmeye baslamistiki ayagi kirildi malesef. Cok fantastik goller izleyebilirsiniz hazir olun...

Ceza yayından taca şut atarsa ben o yorumu yazanı bulurum amma  :P

adige73

anıldan iyi olacağını düşünmüyorum iyi biri olsa manisa gibi vasat bir takımda bile 90 dk. oynayamıyorsa biz de de ancak yedek oynar

Ayberk

İnşallah haklı çıkarlar, inşallah izleyerek almışızdır ezbere değil. İsimli topçular bu ligde çok işe yaramıyor, inşallah isim yapma işini burada gerçekleştirir Dilaver  :)

berusa55

25 December 2010, 00:01:02 #98 Son düzenlenme: 25 December 2010, 00:03:17 berusa55
Boş adam değildir kesin de bi bakıyoruz bu adam da kulübeden çıkmıyor iyi mi  :D

-Ne oldu Kalpar Dilaver?

-Bu da koşmuyor beee..

deme sakın  :D

brigand

Samsunspor - Altay maçında sakatlanan dilaver sezonu kapattı demesinlerde bana yeter gerisi hacılar...

emre

bundan daha kötüsü samsunspor-altay maçında oynamayan dilaver'in buna rağmen sakatlanıp sezonu kapatması sanırım    :)

brigand

nedense akhisar maçında 15 dk görev alıp ileriye dönük iyi bir izlenip bırakacagını düşündüm  :D

emre

desene hocam biz bu dilaver'in iyi oynayabilme ihtimalini transfer ettik  :D

berusa55

Ben senin koşabilme, kulübeden sahaya girme ihtimalini sevdim Dilaveeeeeeeeeeeer  :D

brigand

ne kadar heyecan yaratmasada artık Samsun'umun oyuncusu. şaka fln yapıyoruz ama inş. bi şekilde yararlı olur..