Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

AntZ

TV de kırılan koltuklar göründü, çok rahat koltukları Samsunspor lular kırdı diyebiliyorlar o yüzden, birazdan TD ye sadece maç öncesi taşlamalarının olduğu videoyu ekleyeceğim ve uygun bir dille soracağım, "Maç öncesi bu kadar taşı siz yeseydiniz ne yapardınız" diye  >:(

Dartagnan

Ollivanders

Tufan

ogame ageof bana böyle stratejik şeylerle gelin işte ya :)
hey gidi gençliğim 3-4 yıl önce ogame e9da ilk 100deydim profesyonel olarak ageof2 oynuyorum yaklaşık 7-8 yıldır :)

berusa55

Ollivanders

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Ant55 - 24 December 2010, 02:03:34
TV de kırılan koltuklar göründü, çok rahat koltukları Samsunspor lular kırdı diyebiliyorlar o yüzden, birazdan TD ye sadece maç öncesi taşlamalarının olduğu videoyu ekleyeceğim ve uygun bir dille soracağım, "Maç öncesi bu kadar taşı siz yeseydiniz ne yapardınız" diye  >:(
buyuk ıhtımalle sılerler abı hep sılıyolar bızım yazdıklarımızı  >:(

maviay55

Lusage

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 24 December 2010, 02:08:29
buyuk ıhtımalle sılerler abı hep sılıyolar bızım yazdıklarımızı  >:(

Modlardan bazıları Darwin'in evrim teorisinin tek dayanağıda ondan. Adamlar bildiğin hayvandan türemiş... İnsancadan çakmıyorlar.

**KaR6**

AntZ

24 December 2010, 02:12:16 #9477 Son düzenlenme: 24 December 2010, 02:31:30 Ant55
AlıntıBu adamlar neden stada girer girmez koltukları kırdılar diye merak edenler varsa o insanların stada girmeden neler yaşadıklarına da bir göz atsınlar.

Belki o zaman neden saha kapatma cezası aldıkları sorusununda cevabını bulmuş olurlar...

http://www.samsunspor.biz/video_izle-Rizede_Olay_-8490-

yazdım  ;)

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=72744&p=3548966#p3548966

berusa55

Başlığın yeni halini çok sevdim...

allahını seviyorsan federasyon,saha kapatma ( Sonuç: Para cezası Verildi!)

Kırmızıyla olan kısmı gördükçe rizinin halleri gözümün önüne geliyor. Bu keyif süper :)

Ollivanders

Kardeşim ogame şoyle oluyor :D Online internet uzerinden oynanıyor. Eş zamanlı  . Gezegenin var bunu geliştiriyorsun . Filolar vs. İttifak savasları yapılıyor. Ayrıca diger gezegenleri yagmalıyorsun .amac guclu filo guzel uretim ve oyunda guclu olmak :D