13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

deado

Her yönüyle süper bir transfer bizim için. Allah nazardan saklasın.

cembaba

Topa vuruşuyla kendinden çok emin. Çok da sakin. Bence süper lige çıkınca, çok büyük paralara satılabilecek bir futbolcu. Çıkınca kaybetmememiz gereken bir futbolcu.

kuzey55

geldiği ilk gün pek heyecanlanmamıştık ama kartepe kampında ilk izlediğimde aytek veya volkan koçaloğlunu neden almadık demekten vazgeçmiştim.ilk haftalarda hoca neden oynatmıyo diye düşünürken aldı formayı ve bırakmadı...

helal olsun kemal.

brigand

tüm kademelere giriyor.hatasız oynuyor. milyon kere helal olsun sana. Allah nazarlardan, kem gözlerden korusun seni. >l< >l<

AntZ

ahmetsefa55

bugun kart sınırındaydı ama cezalı duruma dusmedı.valla kemalsız bı mac dusunemıyorum.sezon sonuna kadar kart gormemesı dılegıyle.. emegıne saglık kemal.40 yıllık samsunsporlu gıbı oynayışın ve mucadelen bırılerıne ornek olsun  >l< >l< >l<
ayrıca sözleşmesınıde mumkunse omur boyu yapalım  :)

GökhanÇağlar

yine çok saglam oynadı..tebrikler

sadece55

Yanına bir Kemal daha bulsak sanırım daha da gol yemeyiz :)

Burak

Bu başlığı kapatalım yaaa övgüden başka birşey yok kötü oynarsa tekrar açarız  :D :D bravo Kemal

KotuCocuk55

Yanına bir  tane daha bulalım,kanatları yenileyelim süperligteki defansımız hazır!

alperen

ligin ilk yarısını en az gol yiyen takım olarak bitirmemizdeki baş mimar...helal olsun,ALLAH'ına köle Kemal..ALLAH nazardan saklasın.

Dartagnan

acaba ersın ve kenan ıkılısı olsaydı kac gol yerdık ? acayip merak edıyorum yaaa:)

alperen

boşver la bunu düşünme,başka şeyler merak et  ;D

maço

ersın kenan ıkılısını altay macında gormustuk gol yemedık ama sezon boyunca verdıgımız pozısyonların toplamıı sadece o macta verdık allahtan ahmet gunundeydı

hacettepeli

geleceği parlak bu adamın çok iyi oyuncu. İlerki yıllarda İstanbul takımlarına gidebilir. (Büyük takımlara gidebilir demedim çünkü en büyüğü kalbimizdeki Samsunspor aşkı   8) )