Bank Asya 1. Lig 16. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Gaziantep B.B.: 4-0

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 17:16:11

« önceki - sonraki »

berusa55

city ultras

ahhh ulan ahhh galip öztürk bi samsunspora baskan olsa neler olur..yeni Mentesoglu dönemi olurdu

GökhanÇağlar

başkan dedigin galip öztürk gibi olur..adam şeklini koydu yine..

Tufan

helal olsun Galip Öztürke yine yapmış şeklini seneye göğüs reklamımız Metro olsa çok şık olur diye düşünüyorum malum süperligte turkcell çekildi Anadolu takımları kendi buluyor sponsorlarını.

ayrıca uzun zamandan sonra maraton harici bir yerde(şehir kale arkası) maç izlemek zorunda kaldım insan yadırgıyor bulunduğu yeri  :)

SAMSUNLU ORUMA 55

yendik mutluyuz ama yüzde yüzlük 4 veya 5 pozisyonumuz vardı onları da atsak daha güzel olurdu herşey ama şuan sıralamada 3 cü sıradayız şu güngöreni yenseydik süper olurdu

lucarelli

Bu maçtan galibiyetile ayrılacağımızdan adım gibi emindim ve öyle oldu. Ama 4-0 olmasını beklemiyordum. Maçı izleyemedim, duyduğum kadarıyla çok da iyi oynamışız. Şu çaykur şikespor'u da yenersek çok iyi olacak. Tebrikler Çocuklar.... 

radikal-fma

anlamak zor antep belediye gibi iyi bir takımı parçalayarak yeniyoruz güngören gibi bir takıma yeniliyoruzgeride kalan 2 maçtan 4 puan alsaydık şimdi liderdik be bu ne hovardalık anlamıyorum neyse galip beyin açık çeki rize maçınıda kazandırır herhalde inşallah devre arasında iyi hazırlanıp süper lige çıkarız

AhmetDenizci

12 December 2010, 20:44:10 #412 Son düzenlenme: 12 December 2010, 20:45:45 CenÝþler55
Alıntı yapılan: Mert 55 - 12 December 2010, 18:39:36
Aman aman aksi bişey olmasın da..
Ben farkedemedim kardeşim.Ya da o kareye dikkat edemedim.

buyur kardeşim videoda 12:26-12:32 arasında taraftarların o görüntülerini bulabilirsin. ayrıca gollerde mevcut :)

Alıntıhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=138961542826130&oid=9218885567

kuzey55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 10 December 2010, 16:19:19
neden bilmiyorum ama o kadar rahatım ki önceden maç günü gelmezdi şimdi cuma aolmus yeni farkına vardım..ve kendimden biliyorum ne zaman böyle rahat olsam farklı bi galibiyet alıyoruz.kaybedeciğimize dair en ufak bi korku yok bende.

bundan sonra maç öncesi tahminleri ruh halime göre yapacağım :)

epçeli köylü

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 December 2010, 16:25:53
Antep ilk yarı 4 sallar bize ikinci yarı bir tane atarız 1-4 biter. (Tersi çık laaan :D)

Saygıdeğer berusa55 fotoğraflarda süper ötesisin.Bu işin profösörü olmuşsun.Ama tahminde aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Yanlız duan kabul oluyor buda mübarek bir zat olduğunu gösteriyor.(bu esprilere kızmazsın umarım.)

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 10 December 2010, 20:06:03
Bu maçı rahat alacağız gibibir his var içimde hatta 3-0 yada 3-1 alırız gibime geliyor.

Takım beni kırmamak için dediğimin bir fazlasıyla attı.

edmontdante

ne oluyor ne bitiyor  artık hiç bir şey anlamıyorum.kimin neyle hesabı var çözemiyorum.Sağolsun yönetim de  hiç  bir şey paylaşmıyor şehirle.Nasa uzay üssü sanırsın.Bugün için en iyisi sanırım kim iyiydi kim kötüydü diye yorum yapmak.
Kemal ve Hakan Bayraktar bence en iyilerdi.Abdulaziz yükseliş içinde.Geldiği günden bu yana ilk kez yaptığı bir orta bizden biriyle etkili alanda buluştu.4 yapabilirdi ama şanssızdı.Ligin iyi takımlarından birine karşı 4 tane atan 10 tane pozisyona giren bir takım Güngören'e karşı nasıl kaybeder anlamak zor.Futbolda böyle günler vardır denilebilir evet çok doğru ama bu günler bizde biraz fazla oluyor.Hepsi mi böyle günler yani.
Kenan'ın da hakkını yememek lazım.Bu hafta iyiydi.
GBB gibi takımları aslında sevmiyorum.Ne oldukları belli olmuyor.Bir yerden sonra salıyorlar ligi genelde.Acaba böyle bir durum var mıydı yoksa biz mi çok iyiydik bilmiyorum.Zaten maça Güngören maçının moral bozukluğuyla başlayınca pek konsantre izleyemedim açıkçası.
Taraftarın 52-65.dakikalar arası şovu muhteşemdi.Geçen haftadan sonra yaşanan sorunlar sebebiyle çok buruk bir havada olsamda konu SAMSUNSPOR olunca insan farklı duygular içinde oluyor ve dayanamıyor.Bu ŞİMŞEKLER tezahüratı da en çok bize yakışıyor.Kendiliğinden gelişen bu olayın içinde bulunduğum için mutluyum.
Haluk TAN (Bundan sonra isim vermeden konuşmayacağım.madem yapmayacaklar o zaman konuşmasınlar ya da kimin ne dediği,ne olduğu belli olsun arkadaş) "hocayı göndereceğiz Savaş'ı affedeceğiz" diyorken maçtan önce şimdi ne oldu da yönetim fikrinden döndü anlamadım.Yaptığınız işlerin nasıl bir mantığı var anlayamıyorum.Bir gün söylediklerinizle yaptıklarınız bir olsun dişimi kıracağım.Çıkın adam gibi neyin ne olduğunu söyleyin bu taraftara.Yağmur,çamur,soğuk,uzak demeden geliyoruz ama bizi dış kapının mandalı sayıyorsunuz.Bu taraftar bunları haketmiyor.Kim çıban başı,kimin kiminle hesabı var anlatın.

berusa55

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 12 December 2010, 22:17:39
Saygıdeğer berusa55 fotoğraflarda süper ötesisin.Bu işin profösörü olmuşsun.Ama tahminde aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Yanlız duan kabul oluyor buda mübarek bir zat olduğunu gösteriyor.(bu esprilere kızmazsın umarım.)
Takım beni kırmamak için dediğimin bir fazlasıyla attı.

Tersi çık dedik çıkmadı görüyor musun kardeşim. Antep'e acıyıp 1 gol atar demişim onu da beceremediler  :D

jean

uzun bir aradan sonra rahat mac izledim umudum yoktu yenilsek kotu olacakti allaha sukur yendik ins boyle gideriz

forza_devil

abi fotolar nerde?? geçen seneye kadar maç oynandığında bile telefonlardan resim atılırdı sitemize şimdi 24 saat sonra atılıyo??

resimler videolar gelsin lütfen...