Bank Asya 1. Lig 16. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Gaziantep B.B.: 4-0

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 17:16:11

« önceki - sonraki »

doðan

saim55

bence bir hafta daha kalsin ilk yari bitince gitsin artık. bir hafta daha sabredebiliriz zannediyorum. bu haftadan giderse takımın ritmi bozulabilir. ama yinede çok iyi bir haber bu :)  samsunspor_x

forza_devil

12 December 2010, 17:27:37 #362 Son düzenlenme: 12 December 2010, 17:36:18 samsuni
 GİT KALPARR....!

city ultras

bu niye böyle laf atiyor simdi ortaya,ilk devreyi bitir git okadar.simdi bunun zamanimi bu

kalptenþimþek

12 December 2010, 17:31:02 #364 Son düzenlenme: 12 December 2010, 17:32:38 kalptenþimþek
Bu maçı kazanamazsa gideceği kulağına fısıldanan kalpardan; delikanlılığın kitabı rest bölümünden alıntıdır yapılan bu açıklama.. :-* Öyleyse güle güle git sayın Kalpar.. :-*

GökhanÇağlar

kazandık ya artislik yapıyo kafasına göre..madem gidecektin güngören maçından sonra gitsene...

kuzey55

cany

aynen karizma yapmaya calışıyo..biz seni tutmayalım hiç o zaman

Ajan

Git gideceksen bekleme Sinyor Kalpak efendi.Stadı özlemişim be 20 bin kişi ile değilde 7-8 bin kişilik kemik tayfa ile maç izlemek daha bir zevkli oluyor be abi.

berusa55

kumköylü ahmet

macin en kotusu kaptan turgaydiii abdulazize alkislar >l< samsunspor_x

serkancengiz

kalparın istifa edeceğini duyunca galibeyet sevincinin önüne geçti galibiyetten çok istifa edeceğine sevindim.

cembaba

AlıntıSamsunspor'un Süper Lig'de olmasını arzuladığını her fırsatta dile getiren ve verdiği desteklerle dikkat çeken iş adamı Galip Öztürk, bu kez Samsunsporlu futbolculara 'açık çek' sözü verdi.
Gaziantep Belediyespor maçının devre arasında Milletvekili Fatih Öztürk ile birlikte soyunma odasına inen Galip Öztürk, futbolculara "Çaykur Rizespor maçını da kazanın size açık çek" dedi.

Öztürk'ün verdiği destekle moral bulan futbolcular, sezon sonunda hedefe ulaşacaklarına dair söz verdi.

Tufan

şahsen rezalet birgün geçiyordum
öncesinde gece 2de zehirlenen arkadaşla medicalde sabahlamamız
sabah atakumdan gelirken belediye otobüsünün yolda kalması ve son bomba 56lardaki ziraat atmsinin kartımı yutması sonucu maça geç kalmam.
şu 4-0lık galibiyet herşeyi unutturdu hele birde Kalparın istifası doğruysa çifte bayram yaparım valla.