Samsuni Bank Asya 1. Lig Günlüğü'nde

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 00:02:27

« önceki - sonraki »

Tufan

bu saatten sonra film kopar ne desek boş artık.

gkhn

kalptenþimþek

Şaşırdım doğrusu, diğertakımlardan beklerdim neden böyle bir yazarımız yok tepkisi o da özeleştiri olarak..

kuzey55

gerçekten ilginç o kısa sürede söyleyebileceklerini söyledi mehmet abi daha ne yapsın.

Mert

Bence bu siteden kimse karşıt yorum yazmasın olay daha da büyür.Şuan çok hararetliler.

brigand

facebook hesabım yok. okuyamıyorum ordan ama burdan okuduğum kadar çok büyük haksızlık, nankörlük. en kötüsüde cahillik !!!!

gkhn

Bencede şu an için cevap yazmaya gerek yok arkadaşlar sonra gerekilenler yapılır zaten...

Tufan

ağzım açık okuyorum şuan yazılanları sanki düşman bir takım taraftarının tepkisi gibi rezillikten öte bir durum

gkhn

Bende inanamıyorum Mehmet Abinin beğenilerine bakıyorum forzaşirinlerde var adam açsa baksa kendisine küfür ediyorlar...

Dartagnan

yazık cok yazık.Hala ss.biz in mantıgını cozemeyenlerı gordukten sonra bır tuhaf oluyorum.Elbet bır gun cozerler.

Ollivanders

Grup olmadıgmızı , Samsunsporun menfaatini korudugumuzu , herkese esit mesafede oldugumuzu , reklam pesinde olmadıgımızı , koreografinin tum samsunspor camiasının oldugunu anlatamıyoruz ki. Biz bu işler için çok temiziz. Hepimizin bir oldugunu anlatamıyoruz. Boyle olmaz ayıp ya. Deplasmanlara gidiyoruz omuz omuza bagırıyoruz. Gozlerimizin içine bakıyoruz. Ama ana bacı giydiriliyoruz. Ayıptır gunahtır.

mehmet yılmaz

06 December 2010, 03:46:31 #86 Son düzenlenme: 06 December 2010, 03:48:30 samsuni
Eve gelip büyük bir heyecanla yazılanları okudum. Neticede orada ısrarla" bu bir samsunspor programı değil, haftanın maçlarını konuşacağız denilmişti" ve sürekli olarak "hızlı gidilmesi gerektiği" belirtilmişti. Orada bulunmamın sebebi Futbol Extra Dergisinde spor yazarı olmamdı, ama ben Samsunspor taraftarı olduğumu da ısrarla belirttim. Bu bir risktir. Asıl tepkiyi başka takım taraftarlarından bekliyordum.

5. sayfaya kadar okudum yazılanları ve birden bire çok şaşırdım. Diyelim ki ben yanlış yaptım, bunun karşılığı küfür ve hakaret mi olmalı? Bir Samsunsporlu olmaktan her zaman gurur duydum. Yazılannlara inanamadım desem yeridir, Şirinler Samsunspor tribünlerinin lokomotifidir, gurula seyrediyorum büyümelerini ama ortada bir sorun olduğu kesin. O arkadaşlara birşeyleri anlatamamışız demek ki. Eksiğim varsa budur, onlarla bazı şeyleri paylaşmadık, yanlış fikir edinmişler hakkımızda.

Keşke küfür etmeselerdi de sen şurada yanlış yaptın deselerdi. :(

ahmetsefa55

abı hıc bozma moralını.kralsın.gurur duydum.gozlerım yasardı ızlerken.senın gıbı ınsanlarla aynı ortamda aynı sıtede bulunmaktan gurur duyuyorum.sen takma kafana.biz armaya asıgız bılıyosun  ;)

gkhn

Aynen abi bazı şeyleri anlamamışlar ya da biz anlatamamışız yoksa bunlar olmazdı.Seni tanısalar zaten yazamazdılar onların hiçbirini...

bengülü

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 06 December 2010, 03:50:16
abı hıc bozma moralını.kralsın.gurur duydum.gozlerım yasardı ızlerken.senın gıbı ınsanlarla aynı ortamda aynı sıtede bulunmaktan gurur duyuyorum.sen takma kafana.biz armaya asıgız bılıyosun  ;)

seninle biz gurur duyuyoruz seviyoruz seni hocam aldırma   samsunspor_x samsunspor_x