Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

29 November 2010, 12:45:54 #540 Son düzenlenme: 29 November 2010, 12:47:56 6 Ertuðrul Saðlam
Samsun'da maçın ardından..
1-1 berabere biten maçın Samsunspor-Orduspor maçının ardından iki ekibin teknik adamları düşünelerini dile getirdi..

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Orduspor ile 1-1 berabere biten maçın ardından yaptığı açıklamada, iki Karadeniz ekibinin karşılaştığı maçtan 3 puanla ayrılamamanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Taraftarların hem kendilerine hem de Türkiye'ye görsel bir şov izlettirdiğini belirten Kalpar, şunları kaydetti:
''Spor adına seviniyorum. Böyle bir şovu Türkiye'ye izlettirdikleri için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.
İki takım açısından da kardeşçe ve dostça bir maç oldu. Futbolun güzelliği zaten bu. Biz kazanamadık, rakibimiz de kazanamadı. İki takım da bana göre ikişer puan kaybetti. Bu hafta beraberlik haftası diye düşünüyorum. İlk yarı çok net pozisyonlar bulduk. İyi de oynadık golü bulduk. İkinci yarı iyi bir oyun sergileyemedik. Buna rağmen çok net pozisyonlar yakaladık. Cenk, yakaladığı pozisyonu değerlendirmiş olsaydı daha farklı olacaktı. Daha rahat kazanma şansını elde etmiş olacaktık. Bundan sonraki maçları kazanmak için daha iyi mücadele etmemiz, daha çok koşmamız ve daha çok inanmamız gerekiyor. Umarım bunu gerçekleştiririz ve ilk yarıda hedeflemiş olduğumuz puanları tuttururuz. İnanıyorum ki Samsunspor hedefine sağlıklı şekilde emin adımlarla devam edecektir.''

ajanspor

Bende üzülüyorum, bu taraftara layık olamadığınız için..

SAMSUNLU ORUMA 55

bir tek güzel olan kareografi idi dünkü maçta  taraftar desen denizli maçındaki gibi ateşlemedi takımı hiç birbirimizi kandırmayalım ordu maçında bağıran taraftar yoktu !!!!!!

Ollivanders

Bagıran taraftar yoktu demek yanlış olur. Sadece Denizli maçındaki gibi bogucu birliktelik yoktu. Bunda en buyuk etken futbolculardı. Çünkü onlar taraftarı ateşleyecek futbol oynamadılar.

Serkan

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 29 November 2010, 12:48:31
bir tek güzel olan kareografi idi dünkü maçta  taraftar desen denizli maçındaki gibi ateşlemedi takımı hiç birbirimizi kandırmayalım ordu maçında bağıran taraftar yoktu !!!!!!

insanlara haksızlık etme, belki istenilen seviyede değildi destek ama, yinede elinden geleni yapmaya çalıştı insnalar...

SAMSUNLU ORUMA 55

desteklemeye çalıştılar ama abi ben haksızlık etmiyorum denizli maçındaki gibi çoşkulu taraftarımız olsaydı bu maç çok farklı olurdu !!!!

Burak

valla ben gece trt 3 açık uyuymuşum alarmı kurup maçın başını tekrar izleyecektim o ara dalmışım . Gece karşılıklı tezahüratlarla uyandım   süperdi :)

Serkan

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 29 November 2010, 13:01:41
desteklemeye çalıştılar ama abi ben haksızlık etmiyorum denizli maçındaki gibi çoşkulu taraftarımız olsaydı bu maç çok farklı olurdu !!!!

yahu kardeşim yanlış düşünüyorsun, taraftar elinden geleni yaptı,yapmaya çalıştı. yani anlamıyorum muhalefeti ne kadar seven bir camiayız.

kalptenþimþek

Şu bankasya maç hikayesinde kareografiyi es geçerlerse, bizzat yapımcıyı arayıp küfredeceğim..

kuzey55

maçın tekrarını izler görürüz.ama ben akşam gördüm ki bu ligde rakipsiziz bu sene...sahada takım nasılsa tribünlerde öyle oluyo malesef tam karşılıklı güzel bişey yapacağız kalemizde tehlike herkes yüreği ağzına gelio.takım rahat olsa iyi oynasak bizde göstereğiz ama olmuyo.denizli maçında takım tek kale oynadı bizde haliyle daha iyiydik.

samsunum

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 29 November 2010, 13:19:19
Şu bankasya maç hikayesinde kareografiyi es geçerlerse, bizzat yapımcıyı arayıp küfredeceğim..

kardeşim bank asya günlüğü artık her gece deil pazar p.tesi ve cuma .artık bütün maç hikayeleri deilde  2 yada 3 maçın hikayesini gözteriolar büyük ihtimal bizimkisini gözterecekler bu gece

Serkan

GökhanÇağlar

kazanmamız gerekiyordu ama olmadı.zenke ve turgay bence maçın en vasatlarıydı.cenk görevini yaptı ama kaçırdıgı gol klasına yakışmadı.haftaya güngöreni yenmek farz oldu artık.herşeye ragmen SAMSUNSPORLUYUZ..                  

kumköylü ahmet

macin tek kahramani formanin hakkkini veren bence sadece hakan bayraktardi gerisi dokuldu sahada

red_white

Alıntı yapılan: Serkan - 29 November 2010, 13:30:49
neyi çektiler acaba bankasya günlüğün'de

Şirinlerin çiftlik şovunu çektiler sanırım.. hem onu hemde Kareoyu yayınlarla herhalde bank asyada eşi benzeri yokkk