13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 26 November 2010, 16:12:26
BİZ DEDİĞİ KİMMİŞ...

KENDİSİ ŞUAN SAMSUNSPORUMUZUN MAAŞLI PERSONELİ DEĞİL Mİ ??

SONRA SÖVÜNCE SÖVDÜ OLUYOR ANASINI SATAYIM...

güzel bir yorum, aynen katılıyorum. buradan ekmeğini yediği halde buradan trabzona futbolcu ayartacak kadar trabzon sevdalısıysa, bu kadar faşist duygular taşıyorsa kovun gitsin elin lazını. 

**KaR6**

ben adamla 2 saat oturdum muhabbet ettim, Samsunlu hocalardan daha çok önem verdiğini gördüm Samsunspor'a, kulaktan dolma işlerle önyargı sahibi olmayın.. babamın oğlu değil ama gördüğümüzü bildiğimizi de söylemezsek ayıp olur kusura bakmayın..

brigand

yetenekli bir oyuncu. iyi yetişmiş belli. üstüne koyarak gidecek gibi gözüküyor. ama transfer olayı her futbolcuyu etkiler. en azından sezon sonuna kadar suanki verimi düşmese yeter bizim için. daha sonrası yöneticilerin işi.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 November 2010, 00:24:29
ben adamla 2 saat oturdum muhabbet ettim, Samsunlu hocalardan daha çok önem verdiğini gördüm Samsunspor'a, kulaktan dolma işlerle önyargı sahibi olmayın.. babamın oğlu değil ama gördüğümüzü bildiğimizi de söylemezsek ayıp olur kusura bakmayın..

Kulaktan dolma olabilir belki bu söylem ama bu adamın yıllar önce yaptığını da en iyi Emin abimiz bilir..
Gol attıktan sonra deplasmana gelen taraftarımıza doğru koşup yaptığı el hareketini anlatır hjalen daha eski Samsunsporlular..
Bütün stadı galeyana getirip Samsunspora düşmanlığı nasıl pekiştirdiğinide bi anlatsın sana bakayım..
bide onun ağzından dinleyelim..
Şimdi bana attığı golün heycanıdır diye basit bişeyle açıklamaya kalkma sakın...
Kendi sahanda attığın golden sonra kendi taraftarına koşarsın..
Orda bir avuç Samsunspor taraftarına koşup o meşhur kol hareketini yapmazsın..

Bu tip adamlar çok güzel konuşurlar bence..İçini dışını iyi bilmeden de savunmaya geçmemek lazım...
Yarın bigün sağlam bi kazık attığı zaman utanmak ta var..

Özkan Sümerin attığı kazıkları unutmadık..O zamanda böyle diyorlardı..Samsunsporu Samsunludan daha çok savunuyor diye..

kalptenþimþek

Yiğit ne düşünüyor bu konuda peki?? gazıyla protesto ediyor mu??ulen bi çıkayım şuradan alayınıza.. bakışı atıyor mu??

**KaR6**

estagfurullah abi, senin aksine görüş bildirmek ne haddimize :)

Ayberk

Allah nazardan saklasın Kemal'i :)

Bu sene süperlige dönersek(ki hiç şüphem yok) milli takıma göz kırpabilecek bir oyuncu. Gerçekten geleceği parlak bir oyuncu Kemal :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 27 November 2010, 16:10:51
Yiğit ne düşünüyor bu konuda peki?? gazıyla protesto ediyor mu??ulen bi çıkayım şuradan alayınıza.. bakışı atıyor mu??

Yiğit bi açıklamada bulunmaktan kaçınıyor amcası..
Kendisi tepkisini direkt tribünden dile getirecekmiş..
Mustafaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyerekten :):)

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 November 2010, 16:21:52
estagfurullah abi, senin aksine görüş bildirmek ne haddimize :)

Bırak bu işleri seni politik piskopat seni...  >:( >:( >:( >:(
Yalnız çok ciddi diyorum bir daha sohbet etme fırsatı bulursan Güneş abimize şu soruları iletirsen çok mutlu olurum..

1-O attığı golden sonra yaptığı kol hareketinin meydana getirdiği galeyanda bir çok Samsunspor taraftarı yaralanmış.Kafalarına evlerden tencereler tavalar koca koca taşlar atılmış..Bu olaylara sebebiyet veren provakatörlüğünden ömrü boyunca hiç pişmanlık duymamış mı ??

2-O yıllarda düşmanlık beslediği bir takımın içinde , sırf para kazanıp hayatını idame ettirmek için bulunuyor olmasını nasıl hazmedebiliyor ??

3-Bir gün Samsunsporun ekmeğini halihazırda yemeye devam ederken , malum takımın menfaatine bir şey isteseler ve bu istedikleri şey Samsunsporun aleyhine olsa nasıl bir tutum içersinde olurdu ??

4- Apo abinin halen daha onu bıçaklamamış olmasının O nun için nasıl bir şans olduğunun farkında mı ??  ;D ;D ;D ;D ;D

**KaR6**

sana düşünce sisteminle mutluluklar diliyorum abi, rastlarsan kendin sor sorularını, kolay gelsin..

babasamsunlu

la bırak bu entel dantel lafları kafamı bozma ararım bak :)

kalptenþimþek

yok akan yok...sercana da laf etmezdi bu Mustafa.. :-X saçlı demirel çıktı anlayacağın.. :( :(

YaşarDoğu

Bu kadar ruhsuzun içinde didinip durdn , günün iyisi.

Sioux

bugün de çok iyiydi kemal.

ahmetsefa55

55.hakan

Rize maçındaki en önemli kozumuz.