Samsun 400 bin doları buldu

Başlatan ahmetsefa55, 25 November 2010, 18:09:29

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Samsun 400 bin doları buldu

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'un kulüp başkanı Erkut Tutu, ''Kulübün 2001 yılından kalma eski futbolcularına yönelik 400 bin dolar borcunun tamamı şu dakika itibariyle FIFA'nın hesabına yatırılmıştır'' dedi.

Tutu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, borcun ödenmesinde Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın büyük desteğini gördüklerini vurgulayarak şunları söyledi:

''Kulübün 2001 yılından kalma eski futbolcularına yönelik 400 bin dolar borcunun tamamı şu dakika itibariyle FİFA'nın hesabına yatırılmıştır. Kulübümüzün FIFA'ya herhangi bir borcu kalmamıştır. 2001 yılından kalan ve ödenmemesi durumunda takımın 9 puanının silinmesine neden olacak 400 bin dolarlık borç yükü takımın sırtından atılmıştır. Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın müthiş desteği ve üstün gayreti ile bu problem aşılmıştır. Sayın Kılıç'a Samsunspor camiası adına, Samsunspor Kulüp Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük bir diplomasi mekiği yürüttü. Sayın Kılıç, spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ın da desteğini alarak bu borcun ödenmesi için kaynak oluşturulmasını sağladı.''

''Samsunspor camiasının Kılıç'ın bu gayretini unutmayacağını'' ifade eden Tutu, ''Borcun ilk taksidi olan 40 bin doların ardından 360 bin dolar da oluşturulan bu kaynaktan elde edilen gelirle kapatılmıştır. Takımımız, bu hafta sonu oynanacak Orduspor maçına daha büyük bir moral ve motivasyonla çıkacaktır'' diye konuştu.

Samsunspor'un hedefinin Süper Lig olduğunu söyleyen Tutu, birlik ve beraberlik içinde olunması durumunda bu hedefe daha emin ve kararlı adımlarla yürüyeceklerini kaydetti.

Fecr_55

Emegi gecenlere, puanlarimizin toz duman olmasina izin vermeyenlere sonsuz tesekkürler..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 25 November 2010, 18:14:58
Emegi gecenlere, puanlarimizin toz duman olmasina izin vermeyenlere sonsuz tesekkürler..

Ekrem

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 25 November 2010, 18:14:58

King1965

Takımımıza Destek Veren Gönüllü is Adamlarımıza milletvekillerimize herkze tesekkurler bu takım bızım !

Nuri Asan

Emeği geçenlere teşekkürler,bu sene bu iş olacak.Bu sene şampiyon olacağız Allahın izniyle

mehmet yılmaz

Samsunspor'a sahip çıkan siyasetçiye tebrikler olsun!

_SoN_

berusa55

Samsunspor'a sahip çıkan siyasetçiye helal olsun!

kutsalforma

Yahu ustalar hani bu Suat Kilic tsliydi?
Ne bicim tslilik bu arkadas?  ;D ;D
Adam samsunsporu sampiyon yapacak  :D

epçeli köylü

Suat kılıça teşekkür ediyoruz. Ancak bu pisi pisine haksız olduğu açık olan paraya daha sonra itiraz hakkı yokmu? Yada bunun için fifaya cevap göndermeyen yönetime hiçmi yaptırımı yok?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 25 November 2010, 22:02:00
Suat kılıça teşekkür ediyoruz. Ancak bu pisi pisine haksız olduğu açık olan paraya daha sonra itiraz hakkı yokmu? Yada bunun için fifaya cevap göndermeyen yönetime hiçmi yaptırımı yok?
kardesım bu dava zaten yaklasık 10 senedır sürüyodu.bızımkıler her turlu ıtırazı yapmıs ama zaten bellıydı haksız oldugumuz.sadece surec uzadı ve bugun verılmesı gerekıyodu. ;)

cembaba

360.000 $ süper para ayrıca nasıl bulundu? Oluşturulan kaynak nedir? Hiç bir fikrimiz yok. Tek üzüldüğüm nokta burası. Bir gün babanızın çıkıp, "zengin olduk" demesi gibi birşey. Yadırgadım ben.

Fecr_55

25 November 2010, 22:09:12 #13 Son düzenlenme: 26 November 2010, 13:06:11 Fecr_55
Burada yadirgayacak bir durum yok bence..Günlerdir herkese cagri yapti Suat Kilic, bu cagrilara kulak verenler olmus demek ki..
Acikcasi kimler vermis, ne kadar vermis umrumda degil, hepsinden ALLAH razi olsun diyorum sadece..9 puanimiz elimizde ona sükrediyorum..

Ha yadirganacak bir durum varsa, o da 9 yil önceki hesabin neden bugün kesildigidir??? Bunu merak ediyorum ben..

doðan

Öğrendiğimiz kadarıyla para veya kaynak allem kallem edilerek son ana yetiştirilerek bulunmuş , ve Suat KILIÇ 'ın emeğini sizin de yazdığınız gibi takdir etmek lazımdır ...

Şimdi Sıra SÜPER LİG de...