Savaş Kadro Dışı Bırakılmış

Başlatan kuzeycity, 22 November 2010, 22:03:02

« önceki - sonraki »

kuzeycity

Alıntı yapılan: engin55 - 22 November 2010, 22:21:52
Spor55 hangi kanalda aks tv de göremiyorum. geçen haftada olmadı herhalde?

valla Aks 'yi bilmiyorum da Kanal S 'de vardı akşam
Alıntı yapılan: doğan - 23 November 2010, 01:15:07
haberin doğruluk boyutu nedir öğrenmek lazım , olduysada iyi olmuş , ama dar kadromuz var arkadaşlar , olsyun yaaa her kes ayağını denk alsın hacı BURASI HER YER DEĞİL SAMSUN 
Atilla Cebeci dedi işte şimdi öğrendiğimiz habere göre diye, sonra bi yönetici aradı programi, nedir doğrumudur bu diye sordular ona, o da yaşanan olaylar oldu ama yarın basın toplantısında net bi bilgi verilecek dedi

hakan55

Dün sanayideydim işim vardı hatırı sayılır bir abimin dükkanına girdim selam vermek için erkut tutu da ordaydı savaş muhabbeti geçiyordu soyunma odasında hocaya resmen küfür etmiş yüzüne karşı bizde kadro dışı bıraktık bu kadar iyiyken kimsesin g.tünü kaldırmam dedi..Orda bir abi cıkacazmı başkanım dedi tek istediğimz bu dedi şehir bizden bunu bekliyor dedi felan ben çok umutlandım vallahi..

babasamsunlu

Halbuki hoca Savaşa ne kadar çok şans verdi...
Hocaya niye sövüyorsun ki ??
Bi adamın karaktersiz olduğu,vefasız olduğu böyle şeylerde ortaya çıkıyor..
1000 gol atsan ne olur adam olamadıktan sonra..
O hakem seni atsaydı bu maçı mağlup bitirseydik aldığn paralar boğazından nasıl geçecekti Savaş efendi
yazıklar olsun sana..

Serkan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 23 November 2010, 09:35:00
Halbuki hoca Savaşa ne kadar çok şans verdi...
Hocaya niye sövüyorsun ki ??
Bi adamın karaktersiz olduğu,vefasız olduğu böyle şeylerde ortaya çıkıyor..
1000 gol atsan ne olur adam olamadıktan sonra..
O hakem seni atsaydı bu maçı mağlup bitirseydik aldığn paralar boğazından nasıl geçecekti Savaş efendi
yazıklar olsun sana..

O hakem onu atsa o taraftar ona harbiden saldırırdı abi kayseri'de

Baskent_Samsunspor

eğer böyle bişey olmuşsa bu densize o forma bi daha verilmemeli sen kimsin defol git toprak sahalara kim tanıyodu seni bu takıma gelmesen  >:(

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serkan - 23 November 2010, 10:16:08

O hakem onu atsa o taraftar ona harbiden saldırırdı abi kayseri'de

buna eminim kardeşim...

epçeli köylü

Eline sopa alıp gireceksin bunlara. Ne havalanıyon? Kendini messi zannediyor heralde.

King Of The North

Vay be adamın hiç kredisi yokmuş parçalayacaksınız adamı valla, Savaşı da kazanmamız lazım eğer devre arası gönderilmeyecekse derim ben..

Serkan

takımı sapote etmeye çalışan bir adamın kredisi olmasın be abi (=

Ollivanders

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 23 November 2010, 12:13:59
Vay be adamın hiç kredisi yokmuş parçalayacaksınız adamı valla, Savaşı da kazanmamız lazım eğer devre arası gönderilmeyecekse derim ben..

Kazanmak için daha ne yapabiliriz ? Savaş bencil davranmayıp adam gibi topunu oynasaydı , havalara girmeseydi , taraftara şekil dolu beyanlarda bulunmasaydı su an taraftar onu harcamazdı aksine ona arka çıkardı. Etme bulma dünyası. Adam hocasına kufrediyor ise taraftarın onu  yuhalamasına sitem etmeyecek. Savaş kim ki onu kazanmaya çalısalım . evet yetenekli olabilir , ayagına hakim olabilir vs vs ama adam olmadıktan sonra bir b.ka yaramaz.

Burak

Tümer kötü futbolcumuy du ne Samsun taraftarı ne bejeke taraftarı onu saygıyla anar. Önce adam olacaksın gerisi tırı vırı

edmontdante

Valla çok iyi olmuş.Ona ihtiyacımız olduğunu düşünenlerden ve kendisini bazı özelliklerinden ötürü de beğenen birisiyim.Ama futbolu da az çok bildiğimi düşünüyorum.Saha içindeki ince ib..likleri görebiliyorum.Erciyes maçını izledim.Daha 1.dakikada yaptıklarını değerlendirdiğimde ve tabi ki kırmızı kart olayını düşündüğümde artık Savaş'ın Samsunspor'da ki misyonunun tamamlandığını düşünüyonum.Tabi ki bu kafa değişmediği sürece.
Bu takımı Sercan'lara Sefa'lara maskara ettiler zamanında.O gitti bu geldi.Kimse SAMSUNSPOR'dan büyük değil.

King Of The North

23 November 2010, 12:38:42 #27 Son düzenlenme: 23 November 2010, 12:41:02 Sapýna Kadar 55
Sercanla Sefayla bu adamı bir tutma taraftarı değilim, elimizden çıkarılmayacaksa devre arası, kazanılmalı Savaş, Denizli ve Erciyes maçı hariç genel olarak formda bir oyuncu, nasıl ki Murat form tutmaya başladı bu adam da düşüş yaşıyor Cenk takıma girdi diye de olabilir, saçmalıyor bazen ama bir Agbetuya gösterdiğimiz toleransın yarısını bile göstermiyoruz bu adama, sonuçta bu benim yorumum, tabiki Kalparla Yönetim karar verecek durumuna sonuçta benim babamın oğlu değil... Ama küfretmesi iyi olmamış, kim olursa olsun tasvip etmem, af dileyip çok çalışacak gene...

pitbul055

Bence devre arası elden çıkartılmalı yerine adam gibi golcü alınmalı.Kalırsa çok saç baş yoldurur bize.Hedefi şampiyonlukolan bir takımın oyuncusu değil bence.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: pitbul055 - 23 November 2010, 12:56:16
Bence devre arası elden çıkartılmalı yerine adam gibi golcü alınmalı.Kalırsa çok saç baş yoldurur bize.Hedefi şampiyonlukolan bir takımın oyuncusu değil bence.
yerıne forvet degılde sag kanat a abdulun yerıne en azından bır adam gecıp orta kesebılen bır kanat oyuncusu lazım top tasıyabılecek fln