Savaş Kadro Dışı Bırakılmış

Başlatan kuzeycity, 22 November 2010, 22:03:02

« önceki - sonraki »

kuzeycity

Savaş Erciyes maçında oyundan alınırken hocaya söylediği sözler olmuş soyunma odasında da bişeyler söylemiş bunun sonucunda da Orduspor öncesi kadro dışı bırakılmış sanırım, spor55'te söyleniyor

Dartagnan

bi adamın g.tü kalkmasın abi.En buyuk örnegi.

Ollivanders

Savaş çıktı maçı aldık biz ne diyor bu savaş ya ?. Boyle adamları takımda tutmayacaksın.

Lusage

Cenk formsuz olmasa 11'in yüzünü göremeyecek adam gelmiş hava basmaya çalışıyor. Hadi yavrum git A2 de oyna..

engin55

Alıntı yapılan: kuzeycity - 22 November 2010, 22:03:02
Savaş Erciyes maçında oyundan alınırken hocaya söylediği sözler olmuş soyunma odasında da bişeyler söylemiş bunun sonucunda da Orduspor öncesi kadro dışı bırakılmış sanırım, spor55'te söyleniyor

Spor55 hangi kanalda aks tv de göremiyorum. geçen haftada olmadı herhalde?

celebi

Serkan

yok abi iyi olmuş resmen takımı satmaya çalıştı kayseri'de hakem kırmızı verse kimse niye verdi demezdi...

Ollivanders

Ne oynadın ki konusuyorsun ya ? Sahada surundun resmen. Hani o çekemedigin Cenk varya senden 3 kat daha fazla koştu. Ne sanıyorsun kardesim kendini sen ya ? Nerden geliyor bu özgüven patlaması? Sal artık ya sıktın of

berusa55

Bu kulübe ne Savaş'lar gelir. Bir yerleri kalkmadan indirildiği iyi olmuş. denizli maçında taraftarın tepki vermesine karşılık söylediği sözlerden belliydi zaten bu hadde geleceği. Az burnu sürtsün. Samsunspor'umuzun değeri anlamayana da uğurlar olsun!

doðan

haberin doğruluk boyutu nedir öğrenmek lazım , olduysada iyi olmuş , ama dar kadromuz var arkadaşlar , olsyun yaaa her kes ayağını denk alsın hacı BURASI HER YER DEĞİL SAMSUN 

Mert

eee şimdi zenke de yok ordu maçında forvette tek cenk mi olacak ?

**KaR6**

zenke var kardeşim, kupa maçının kartı lige yansımıyormuş.. hem emre var en kötü ;)

Kaya

Emre oynar Anıl oyun kurar Cenk Santrafor oynar herkes rahat olsun bizi etkilemez bu olay.Hatta pas oranımız artar..

Mert

Tamam o zaman kardeşim sıkıntı yok.Ben zenke yok diye biliyordum.Saolasın.

Ollivanders

Abi Anıl ne oynuyor ya idmanda:) Bir şutu vardı idmanda gormeniz lazımdı ...