9- Savaş Esen (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan 80lerden, 28 December 2009, 17:41:26

« önceki - sonraki »

Fecr_55

Valla Denizli macinda gösterdigi havali oyunundan sonra akli basina gelsin diye oturtulmaliydi Jonathan'in yanina..Gec bile kalindi..
Kanatlari cok acilmisti..Cakarlar adami böyle yere..

ahmetsefa55

Kaya

Eee artık Anıl için bi yer açılmış oldu heralde hocaaa...Savaşa verdiğin şansın yarsını Anıla versen Cenkte gollerini sıralamıştı.Bu bencil yüzünden ne goller kaçırdık...

Serkan

akşam idman'da anıl'ı izlemek o kadar zevkliydi ki...

berusa55

Savaş aklını başına al bence kardeşim; oynadığın takım SAMSUNSPOR!

vanlioglu

mutlaka başka nedenleri vardır ama denizli maçında cenk'e vermediği pasdan sonra isterse 50 gol atsın gözümde bitmişti.

Burak

ya arkadaş oynayabileceğin maksimum seviyeye gelmişsin buralardan yukarıda oynaman hayal hemde bu sezon çok iyiyiz belki süper lige çıkarız piyasan artar be gerizekalı 3-5 sene daha bank asyada oynarsın . Ya futbolcuların büyük kısmı böyle akılsız sanırım .Beyler 30 lu yaşlardan sonra cepten yiyeceksiniz çoğunuz o yaşlara kadar yaptınız yaptınız. Bunları 13-14 yaşında alıp tutacaksın önce insan olmayı öğreteceksin ki profesyonelliği yanar döner olmak zannetmesinler. Dünyanın hangi takımında hangi futbolcu hocaya küfredip cezasız kalır !!! Buna bile kafan çalışmıyor mu ? 

KareAs55

Savaş kadro dışı bırakıldı

Bugün saat 13:30'da yapılan basını bilgilendirme toplantısında Savaş Esen'in kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Samsunspor basın sözcüsü Haluk Tan'ın yaptığı açıklamada teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Savaş Esen'in Kayseri Erciyesspor maçında oyundan alınışı nedeniyle soyunma odasında disiplinsiz tutum ve davranışı nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=1186

atakumlu83

arkadaslar gecende ankara hacettepespor taraftarlarından bırıyle konustum dedıkı sız savası alacagınıza rıvaldoyu alsaydınız ondan daha ıyıdı cunku onun yerı 3.lig dıye soyledı bende sasırmıstım ama sımdı karar verdım

LisandroLopez

Küfür nedenine bakarmısın oyundan alınmak..
İlk 11 oynadığına dua etmen gerekirken yaptığına bak gerzek herif >:(

beşnumara

Ulansen erciyes maçında sahadan atılmak için her şeyi yaptın.Peki senin o davranışın kilometrelerce mesafeden gelen taraftaralara küfür değilmiydi? >:(

oguz_5528

celebi

yineliyorum bence kötü oldu

Burak

bence de kötü oldu ama hocaya küfreden bir futbolcuya ne yapmalı ki ceza verilmek zorunda kendi kendini yaktı hakikaten. hemde onu sürekli oynatan Hüseyin Hoca'ya karşı arkasında efsane Cenk bekliyorken ve iyi oynuyorken bunu yapması abes kaçtı

Serkan

ben savaş'a maçtan sonra sitem ederken bir amca kızıyordu bana ( = slm olsun ona