2010-2011 Sezonu Pankart ve Görsel çalışmalarımız...

Başlatan Serkan, 29 May 2010, 12:26:59

« önceki - sonraki »

delacoste

evt o tarafini siz daha iyi bilirsiniz sonucda tecrübelisiniz..ancak su Bayrak konusunu yapilsa güzel bi görüntü cikar tribünle birlikte 5 tane bayrak büyük boyda..sahaya birakmasalar bile maratonun alt kisimindan soldan sag tarafa 5 tane bayrak dalgalanip ve de kareografı yapildimi olay bitmistir:)

Akyol

O kadar büyük olmamakla birlikte bayraklarımız var. Fakat bu maçta sallayacak kime bulurmuyuz? Çünkü herkes birilerini uyarmak durumunda ve aşırı çalışılacak olmaz diye bişey yok herşey olabilir  ;)

Dartagnan

21 November 2010, 23:03:38 #272 Son düzenlenme: 21 November 2010, 23:08:11 Dartagnan
maraton ıcın 10000 kartonu bulmamız lazım dıye dusunuyorum. megafon ayarlamalı  ve anonscuyu daha etkın bır sekılde bılgılendırmelıyız.Sarkıyı da unutmamalı :) ayrıca abılerımız gazetelerle baglantıya gecerek bu olayın daha uzun bır sure  yerel gazetelerde yer almasını saglayabılır misiniz? lısteye baslayıp emek verecek kac kısının var oldugunu gormek yararlı olacaktır.

kalptenþimþek

Adana maçındaki pankartın (kabus geri döndü) eni boyu kaçtı?

edmontdante

edmontdante

Yarın maliyet yaklaşık olarak tespit edilip  buradan bildirilecek.
Biraz maliyetli olacağını tahmin edebiliyoruz.Herkesin maddi manevi yardımını bekliyoruz.
Epey zor bir iş olacak.Pankartların boyutu KABUS GERİ DÖNDÜ" NÜN 2 KATI
Armadan zaten hiç bahsetmiyorum bile.
Karton olayından tecrübeliyiz.Eğer rulo yapacaksak genç ekibin tamamına ihtiyacımız olacak.

Maddi destekte bulunacak arkadaşlar için hesap numaram:
Mehmet Engin SEVER
Ziraat Bankası Samsun Şubesi
Şube Kodu:0222
Hesap No:39953281-5002
Ziraat ATM lerinden yatırılabiliyor.

Çarşamba Günü işe koyulacağız en geç.İnşaallah hava şartları bir problem doğurmaz

55(tuncay)55

Burak

Bu sefer daha dikkatli olmalıyız kabus geri döndü pankartını alttan tutamamıştık yukarıya doğru kayıp yırtılmıştı ama artık tecrübeliyiz  8) 8) 8)   Engün abi büyüksün  >l< >l< >l< >l<

edmontdante

Çevresinden Megafon bulabilecek olan var mı?Camilerde,pazarcılarda falan olabilir.Ödünç alabilecek ya da kiralanıyorsa bu konuda araştırma yapabilecek arkadaşlar varsa yardımlarına ihtiyacımız var.3 tane falan lazım olur sanırım.Ses sistemleriyle uğraşan terlerde belki kiraya veriliyor olabilir.

kalptenþimþek

21 November 2010, 23:59:14 #279 Son düzenlenme: 22 November 2010, 00:01:16 kalptenþimþek
pankartlar maratonun orta koridorundan aşağı salınır ve  her pankartta 4-5 kişi sorumlu olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..

akan var bi tane kaldı iki megafon..

Ollivanders

Pankartları bitirdikten sonra maratonda ne yapabilecegimiz konusunda bir çalısma yapsak bence cok yararlı olur.

Kadir ÇELEBİ

kalptenþimþek

22 November 2010, 00:44:15 #282 Son düzenlenme: 22 November 2010, 00:47:32 kalptenþimþek

Merdiven boşluklarındaki kartonların eni 90 cm olabilir ..Bir de kapı üzerindeki kareoya katılan taraftarlar, kartonları yukarı kaldırdıklarında bedenleri kareo bütünlüğünü bozuyor..O kısımlara bir şey düşünmek lazım.. :-\

emrullah

allah yardımcımız olsun bir telefon kadar yakın oldugumu zaten bilen biliyor  :)

edmontdante

Kabus Geri Döndü bizim için iyi tecrübe olmuş bunu şimdi anlıyorum.
Merdiven boşluklarında görevli arkadaşlar olacak ve oraları dolduranlara sonradan karton dağıtacaklar.
Pankartların başında da mutlaka bizden birileri olacak ve  pankartlara aşağıya sabitlenecek.
Kapılara ne yapabiliriz bilmiyorum düşünmek lazım.
Megafon olayını ayarlayabilirsek süper olur.
Şirinler de benzer bir çalışma yapacaklarmış.Onlarla da görüşüp anonscuya tek bir metin vermemiz  ve anonscuyu stadyuma erken getirmemiz gerekecek.Bu konuda bazı girişimlerimiz oldu hafta içi netleştireceğiz.
Her renk kısmında görevli arkadaşlar kesinlikle olacak.Hatta oralarda kısmi provalar da yapmak gerekecek kontrol amaçlı