2010-2011 Sezonu Pankart ve Görsel çalışmalarımız...

Başlatan Serkan, 29 May 2010, 12:26:59

« önceki - sonraki »

city ultras

evet cok fena duruyorlar,hepizi kirmizi beyaz,stadyuma gelen korkar haaaa >l< :D

Akyol

Bu kareo erciyes maçından 3 puan alırsak yapılacak değil mi? Yoksa 2.yarı için bir plan mı?

Serkan

erciyes maçından sonra yapılıcak ama kartonlar biraz daha büyük olucak diye biliyorum ben :D

**KaR6**

her yerinizden öpüyorum, buralardan yapacak bişe olursa ses edin..

edmontdante

Tribünün full olması lazım bu da puana bağlı.

celebi

bugün yendik mi o kalabalık olcaktır Allahın izniyle.

Akyol

forza_devil

Alıntı yapılan: city ultras - 19 November 2010, 21:13:28
Seneye yazin izin nasip olursa böyle sekilde bi bayrak hediye getirmek istiyorum cok sahane duruyorlar >l<
insahllah tribünde salliyan olur 3x4 metere;D

Uploaded with ImageShack.us

bayraklar gerçekden muhteşem... maraton tribünü karton şhow yaparken kale arkaları ve kapalı tribünüde bayrak show yapabilir bence daha muazzam birşey çıkar ortaya ve statda büyük bi ambiyans yaratılabilir.... çekirdekci taraftarlarında bilinçlenip yavaş yavaş çekirdekleri ellerinden attıklarını hissediyorum.. sadece maraton tribününün bütünlüğünü değil tüm statın bütünlüğünün sağlanması gerekir... (bu aralar çekirdek satışlarında azalma var :) esnaflar şikayetciymiş bu durumdan :)  )

bu önerimi dikkatene almanıza sevinirim.. fikrimi aklınızda hayal edin ve gerçekten muazzam bi olay olduğunu göreceksiniz,, sadece maraton değil tüm stat yani 20.000 kişi çoskulanıp 90 dakika boyunca coskusunu sürdürebilir.. şimdiden herkeze kolay gelsin ve ellerine, fikirlerine sağlık
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<  >l< >l<

kabacevizli55

cembaba

Erciyes'i de yendiğimize göre kolay gelsin diyeyim şimdiden  ;D

Tufan

20 November 2010, 20:03:51 #235 Son düzenlenme: 20 November 2010, 20:12:48 TuFaN55
mesaiye nerde ne zaman başlıyoruz Engin abi?  :D

**KaR6**

beşnumara

Size geçmiş olsun şimdiden ;D ;D :D Eleştiri oklarım üzerinizde olacak ;)

5trawberry

Sevgili arkadaşlar.
Bu sopalı bayrakların adedei çoğaltılıp, tüm maratona dağılmalı bence.

Maddi kaynak sorunsa o da çeşitli planlarla halledilir.
Bu kadar yaklaşmışken yarıda bırakmak olmaz.

Gelin gibi süsleyelim stadyumu.

Bi de göze çarpan tek olay var, maraton kalabalık çok dolu ama, pazar gibi ne renk ararsan var.

En azından maratona gelecek taraftarlar üstleri kırmızı beyaz olmasa bile atkıyla gelse ki, atkı şovundaki mükemmelliğe mükemmellik katabilse.

Olacak bu sene,
O-La-Cak !!