2010-2011 Sezonu Pankart ve Görsel çalışmalarımız...

Başlatan Serkan, 29 May 2010, 12:26:59

« önceki - sonraki »

emre

off off oooofff millet kareografi diyemezken neler yapıyorsunuz,helal olsun bütün emeği geçenlere,geçecek olanlara... >l<

Sercan

Abi maraton üstle alt merdiven boşlukları eşit değil renkler arası bölünme nasıl olacak?

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 21 November 2010, 16:28:09
Abi maraton üstle alt merdiven boşlukları eşit değil renkler arası bölünme nasıl olacak?

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 21 November 2010, 16:12:46

kartonlar büyük olursa sıkıntı olmaz..

edmontdante

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 21 November 2010, 16:28:09

Biliyorum kardeşim ama büyük bir sorun yaratmaz.Zaten merdiven boşlukları ve orta kısım için karton dağıtacak arkadaşlar olacak.

Ayberk

Başka söze gerek yok: HELAL OLSUN >l< >l< >l< >l<

Bir yardımım dokunacaksa her zaman hazırım, ufak da olsa bir katkım olmasından çok mutlu olurum  :) ;)

Serkan

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 21 November 2010, 17:52:54
Başka söze gerek yok: HELAL OLSUN >l< >l< >l< >l<

Bir yardımım dokunacaksa her zaman hazırım, ufak da olsa bir katkım olmasından çok mutlu olurum  :) ;)

olucak zaten gençlerden herkez çalışacak boyamada ,karton katlamada

Ayberk

Tamam abi, internete giremiyorum şu sıralar ne olmuş ne bitmiş haberim yok :D Atkı alacaktım onun bile siparişini vermedim, Koçyiğit'te çekim olmuş falan hiçbirininden haberim olamadı maalesef :(

Kerem abide numaram var o arar artık herhalde :)

Serkan

kerem abin gelmiyorki çalışmalara büyük adam o  ( =

salihcakir

evet son hazırlanan mükemmel olmuş. emrenin de dediği gibi daha birçokları bu tarz şeyleri düşünmeyi bırakın ismini zikredemezken siz neler başarıyorsunuz. bravo vallahi..

Akyol

Maraton tribün koltuk kapasitesi 9072, biz buna 9500 diyelim bu sefer kartonlar 35x50 değil 50x70 ebatında olacağından daha güzel bir görüntü yakalanacaktır. Kumaş her zaman kullandığımız saten olur yarın sabah ilk iş kumaş zaten bu kadar kumaşı bulmak mesele :) En son kareo muhteşem olmuş Ferhat abi ellerine Engin abi zihnine sağlık  >l<

Tufan

karton lastikleme işi bu sefer son güne kalmasın basit bir iş ama çok zaman alıyor.
dev arma kompresörle mi boyanacak?

King1965

sizlere bisi dicem abilerim.. bızım kareografılerı yapmadan once trt ekıbıyle konusurmusunuz ıstıklal marsı bıttıkten sonra santra vurusu yapılıor sonra gırıorlar yayına bızım kareografı gene gozukmez tv ekranlarında.. lütfen konussak da mac oncesı 10 dk once yayını acsalar.. macın havasını yasatsalar bu konusmayı yapacak abılerım vardır burada .. bunu goz ard ı etmeyınız

delacoste

Arkadaslar benim de bir tavsiyem olacak...
Almanya Türkye macina gittim ve takimlar sahaya cikarken büyük boyda 5 adet alman bayragini sahanin 4 kösesinde ve ortada dalgalandirdilar ve kale arkasindaki alman seyircilerin oldugu tribün birden bryaz oldu ve Heimspiel yazisi cikti..o anda zaten 1:0 yaptilar..
Bu sekilde bir sey yapilsa Ordumacinda süper olur bence tabiki bunun maddi tarafi da var..
Ne dersiniz

bu da o günkü görüntü

Akyol

Bizim tribünümüz kartonla yazı için uygun değil maalesef. Görüntü gayet güzel kapasitede yaklaşık 25 bin kadar var sanırım bizim kareomuz 10 bin kişi ile yapılacak ve emin olun adana maçında ki görüntüyü 2 ye katlayacak  ;)

Kartonların teslimatı ile ilgili Perşembe günü için konuşurum. Tribün ölçüleri alınacak, mesafeler hesaplanacak, kesilecek,dikilecek,boyanacak... Sonra herkes girecek tribün dergiye "İŞTE BİZİM TRİBÜN" diyecek yorgunluk kalmayacak :D