TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

kalptenþimþek

Anlayana dolu dolu bir maç hikayesi olmuş..Farklıyız gerçekten.. >l< >l< >l<

samsunum

Alıntı yapılan: samsuni - 18 November 2010, 01:35:15

Birkaç hafta sonra Maç Hikayeleri'nin yayınlanmayacağı, program günlerinin cuma, cmts, pazar, pzts olarak değişeceği ve Tunç Kayacı'nın ayrılacağı şeklinde duyumlar aldık; iyi de olur doğrusu.

abi şimdi trt nin sitesinide gezerken şöle bişe gördüm
Bank Asya 1. Lig Günlüğü
TRT1
19 Kasım 2010 Cuma 00:10 TRT1
20 Kasım 2010 Cumartesi 00:30 TRT1
21 Kasım 2010 Pazar 13:25 TRT1
22 Kasım 2010 Pazartesi 00:20 TRT1
23 Kasım 2010 Salı 00:05

dediqin doqru olsa gerek

seckin55

Benim minübüsün arka camındaki "Burası Her yer değil Şehri Samsun" atkısını da çekmiş kameraman. :)süperdi.

edmontdante

Televizyonculuktan anlamam ama bence gereksiz 2 gün harcadılar Koçyiğit'te.
Bank Asya günlüğü standartlarına göre yapılan maç günlüğü yeterli görünebilir ama zaten bu programın enteresan bir program olduğu düşüncesindeyim.Üstünkörü ve en önemli detaylara girilmeden yapılan bir program.Madem ki bir maç hikayesi yaptınız o tribünlerin güzelliklerini ortaya koyamazlar mıydı?Ya da ıvır zıvırla uğraşana kadar kaç bin kişinin o gün tribünde olduğunu  belirtemezler miydi?Bir tane görüntü var tribünden.Madem ki bir şey yapacaksınız biraz daha dolu yapın.Sağdan soldan atıştırmalık gibi.Kısaca hikaye.

cembaba

19 November 2010, 01:46:51 #410 Son düzenlenme: 19 November 2010, 01:49:15 CemBaba
Alıntı yapılan: edmontdante - 19 November 2010, 01:44:40
Televizyonculuktan anlamam ama bence gereksiz 2 gün harcadılar Koçyiğit'te.
Bank Asya günlüğü standartlarına göre yapılan maç günlüğü yeterli görünebilir ama zaten bu programın enteresan bir program olduğu düşüncesindeyim.Üstünkörü ve en önemli detaylara girilmeden yapılan bir program.Madem ki bir maç hikayesi yaptınız o tribünlerin güzelliklerini ortaya koyamazlar mıydı?Ya da ıvır zıvırla uğraşana kadar kaç bin kişinin o gün tribünde olduğunu  belirtemezler miydi?Bir tane görüntü var tribünden.Madem ki bir şey yapacaksınız biraz daha dolu yapın.Sağdan soldan atıştırmalık gibi.Kısaca hikaye.

Aynen abi. Bir de golleri ve tribünden 2 görüntü konulmuş. Ama o boşluğu da Öykü tamamladı sanki :)

Bu haber gerçek: Öykü Serter; " Bu hafta Samsunspor Taraftarının şovu görülmeye değerdi" ;)

samsunum

Alıntı yapılan: CemBaba - 19 November 2010, 01:46:51
Aynen abi. Bir de golleri ve tribünden 2 görüntü konulmuş. Ama o boşluğu da Öykü tamamladı sanki :)

Bu haber gerçek: Öykü Serter; " Bu hafta Samsunspor Taraftarının şovu görülmeye değerdi" ;)

p.teside samsunspor muhteşem oyunu ve muhteşem taraftarıyla 1 puana üzüldü demişti

edmontdante

Çekimi yapan çocuklara sordum dedim ki "Deplasmana gidiyoruz tek kare göstermiyorsunuz.Neden böyle" cevap şu oldu "Ev sahibi taraftar tepki gösteriyor,sıkıntı yaşıyoruz"
Peki tamam .E o zaman bu hafta neden bizi çekmediler.Yine mi ev sahibi taraftar tepki gösterecekti.görüp görebilecekleri en muhteşem tribündü.Ama yine bir şey yok.Ama öyle şeyler yapacağız ki ss yöntemiyle çekecekler ve gösterecekler

cembaba

Bizim maçlara özel Spider Cam kurulmasını öneriyorum :D

mehmet yılmaz

abi, bence doğrudan koçyiğit'in hikayesini çektiler. maç hikayesi olarak düşünmemek lazım.
1 hafta işi salladığını 70 milyona itiraf etmenin getirdiği bir kızgınlık mı bu? :)

Serkan

Alıntı yapılan: edmontdante - 19 November 2010, 01:52:17
.Ama öyle şeyler yapacağız ki ss yöntemiyle çekecekler ve gösterecekler

Bu laflar engin abiden çıktıysa anlaşılan Türkiye'yi sallicaz ;)

edmontdante

Yok kardeşim benim o konuda kimseden çekinmem söz konusu olmaz zaten.Ama böyle üstünkörü iş yapılmaz ,yani böyle atıştırmalık bir program.Işık hızıyla gidiyor.Bu hafta SAMSUNSPOR Tribününden başka bir şey var mıydı bu ligde hatta süper ligde.Bunu bu programa koymayacaklarsa  hiç gerek yok böyle bir programa.Ivır zııvır.3 tane penaltı olmuş,en erken gol 15.dakikadaymış falan filan.

kalptenþimþek

Burası Her yer Değil! Samsun Şehri mesajı daha manidardır benim için.. Bursa' da gerçekleşen olayların haftasında, Samsunspor taraftarının dik duruşunu ve kıvrak zekalı mesajını gördü Türkiye..
Sırf bu yüzden oldukça faydalı bir program olmuştur...

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 19 November 2010, 01:55:23
abi, bence doğrudan koçyiğit'in hikayesini çektiler. maç hikayesi olarak düşünmemek lazım.
1 hafta işi salladığını 70 milyona itiraf etmenin getirdiği bir kızgınlık mı bu? :)

hahahhahahaha :D

kalptenþimþek

yanlış mı duydum? :)araba mı gidiyor dedi kendiliğinden?? :D