SAMSUNSPOR Taraftarı Medeni Taraftardır (Çocuklar Duymasın Haluk)

Başlatan Kaya, 11 November 2010, 02:24:25

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Denizliler forma göndermiş, bizim yöneticiler arayıp maça davet etmişler.. ama bana cevap vermedi hala, sinirleniyorum ;)

**KaR6**

mehmet yılmaz

Gelişmeleri bekliyoruz Mustafa...
Buyursun gelsin Samsun'a..

**KaR6**

engin abiye verdim telefon numarasını abi, adresi alır, kargoyu teslim eder.. aslında ben elden de götürebilirdim :)

mehmet yılmaz

Engin abi ile görüş, eğer sana bu kadar yakınsa elden de gidebilir ama bayram tatili, kargolar sıkınıtı olabilir. Hatta gitmişken minik de bir rol kapabilirsin belki :)

Ollivanders

berusa55

AlıntıTan, Karadağlı'ya teşekkür etti
13 Kasım 2010 / 08:58

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Çocuklar Duymasın adlı dizide Samsunspor lehine övgü dolu sözler söyleyen oyuncu Tamer Karadağlı'yı telefonla arayarak teşekkür etti.

Enes Şahin/ Haberexen.com

Çocuklar Duymasın adlı dizide taş fırın erkeği Haluk karakteri ile ünlenen Başarılı oyuncu Tamer Karadağlı dizinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde, Samsunspor lehine övgü dolu sözler kullanmıştı. Kırmızı Beyazlılar'ın centilmen taraftar olduğunu söyleyen Karadağlı, Samsunspor Sevdalıları'nın gönlünde taht kurdu. Tamer Karadağlı'nın bu güzel övgüsüne karşılık, Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Karadağlı'yı arayarak Samsunspor adına teşekkürde bulundu. Pazar günü Denizlispor ile oynanacak karşılaşmaya davet edilen Tamer Karadağlı, yurt dışında olduğunu, fakat ligin diğer maçlarından birisine gelmekten onur duyacağını belirtti.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=26478

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 13 November 2010, 12:53:13
Engin abi ile görüş, eğer sana bu kadar yakınsa elden de gidebilir ama bayram tatili, kargolar sıkınıtı olabilir. Hatta gitmişken minik de bir rol kapabilirsin belki :)

telefon numarası 216 abi, karşıda yerleri demek ki.. şakasındayım işin, sınav zamanım geldi, siz bayram kutlarken ben ders calısıyo olacagım, şansıma küseyim :)

doðan

Engin , görevi bana devretti ve HALUK ve MELTEM 55 numaralı formaları ile ss.biz atkımızı kargoya vererek görevi tamamladım arkadaşlar...

ali ihsan

edmontdante

Alıntı yapılan: doğan - 13 November 2010, 20:15:52
Engin , görevi bana devretti ve HALUK ve MELTEM 55 numaralı formaları ile ss.biz atkımızı kargoya vererek görevi tamamladım arkadaşlar...

Sağol kardeşim Allah razı olsun seviyorum seni

doðan