SAMSUNSPOR Taraftarı Medeni Taraftardır (Çocuklar Duymasın Haluk)

Başlatan Kaya, 11 November 2010, 02:24:25

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

iki kere basacaksınız ortadaki play tuşuna..ilk bastığınızda kırmızı olan play tuşu yeşil olacak.. ikinci basışınızda video açılır..

cembaba

Alıntı yapılan: kutsalforma - 11 November 2010, 20:17:13
Bir kez daha Samsunlulugumla gurur duydum, her hemsehriye nasip olmaz böyle bir jest.
Diziyi begeniyle izliyordum, artik hic kacirmicam
Eee nede olsa adamlar reklamimizi en iyi sekilde yapiyorlar, birazda bizden reyting alsinlar ;D
Demekki mertligimiz, delikanliligimiz dillere destan olmus
Mesela Trabzon ve Diyarbakir hakkinda kesinlikle böyle seyler denmezdi, ama neyi neyle kiyasliyorum canim bende
Bizim sehrimiz ATATÜRKÜN sehri 8) 8) 8)

Kurtlar Vadisinin 61. Bölümünde trabzon un renkleriyle balonlar uçurmuşlardı çok zoruma gitmişti. :( Bende sevmeye başladım artık bu diziyi.

kalptenþimþek

Haluk:Trabzonspor taraftarı medeni taraftardır!!  :(  :D

Trabzonsporlu genel izleyici: uyy uşağum ne diyo bu haluk?? küfür mü ettu bize??  :-*

furkan5534

Helal cok sevdım  :D :D bide denizliyi yenıp ılk maglubıyetlerını tattırdık mı offff gecılmez tadından haydı SAMSUN'um Saldırın sımdıııı...

OOooOOo SamsSunSpor OLeyYyYYYYyY

samsunmania

34_55

arkadaşlar bence bizlerde haluğa bir jest yapmamız lazım trübünlerde bize yakışanı yapmamız lazım bakın negüxel maçı trt de veriyor evet mehmet yılmaz kardeşim iş yine sana düştü....

Nuri Asan

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 November 2010, 20:23:03
Kurtlar Vadisinin 61. Bölümünde trabzon un renkleriyle balonlar uçurmuşlardı çok zoruma gitmişti. :( Bende sevmeye başladım artık bu diziyi.

Ben 5 yıldır Kurtlar Vadisi manyağı idim hiç bölümünü kaçırmadan izlerdim
O bölümden sonra bir kere bile Kurtlar Vadisini izlemedim

edmontdante

Alıntı yapılan: 34_55 - 12 November 2010, 11:09:21
arkadaşlar bence bizlerde haluğa bir jest yapmamız lazım trübünlerde bize yakışanı yapmamız lazım bakın negüxel maçı trt de veriyor evet mehmet yılmaz kardeşim iş yine sana düştü....

Gereken plan yapıldı .Uygulama en kısa zamanda : ))

berusa55

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 34_55 - 12 November 2010, 11:09:21

bu mesajı şimdi gördüm; Allah'a şükür burada o kadar iyi ve faal Samsunsporlular var ki, iş her zaman bana düşmüyor. Düşmesin de zaten...

Alıntı yapılan: edmontdante - 12 November 2010, 22:59:33
Gereken plan yapıldı .Uygulama en kısa zamanda : ))

Bizi bilgilendir abi ;)

edmontdante

Haluk ve Meltem için bir kırmızı bir beyaz orjinal ERREA SAMSUNSPOR forması hazırlattık.Arkasında 55 Numara ve Haluk-Meltem yazıyor.Güzel bir metinle birlikte kendilerine ulaştıracağız.
Tribünde pankart misali bir şey yapılacaksa güzel bir fikri olan varsa onu da yaparız.Duygusal boyut 100 TL ona göre

mehmet yılmaz

Çocuklar Da Duysun
Süper Lige Dönüyoruz

Taş Fırın Takım SAMSUNSPOR

gibi birşey olabilir belki..

Atakumlu

Alıntı yapılan: edmontdante - 12 November 2010, 23:12:39
Haluk ve Meltem için bir kırmızı bir beyaz orjinal ERREA SAMSUNSPOR forması hazırlattık.Arkasında 55 Numara ve Haluk-Meltem yazıyor.Güzel bir metinle birlikte kendilerine ulaştıracağız.
Tribünde pankart misali bir şey yapılacaksa güzel bir fikri olan varsa onu da yaparız.Duygusal boyut 100 TL ona göre

abi isinize ve fikrinize karısmak gibi olmasında haluk ve meltemin yerine  o sozleri soyleten filmin senaristi birol guven e bi forma gonderilse daha iyi olmazmıydı...?

edmontdante

Belki bir bölümde giyerler diye Haluk-Meltem yazmayı uygun gördük.Ama bahsettiğimiz metinde tabiki senariste teşekkür edeceğiz.

mehmet yılmaz

Meltem sosyetik hatun abi, o giymez ama Haluk giyer :)
Halısahada top oynuyormuş her hafta dizi icabı... Bir de çakarsak, devamı gelir Samsunspor muhabbetinin.