Erkut Tutu İzmir'de yumruklandı

Başlatan Sioux, 07 November 2010, 22:47:16

« önceki - sonraki »

kaptan 55

başkanın yapacağı tek bir iş var,içeride oynayacağımız karşıyaka maçı öncesinde kendisini yumrukladığını iddia ettiği Karşıyaka Kulübü İkinci Başkanı Selahattin Sakıpağa ve kardeşi Sebahattin Sakıpağa'ya iki tane protokol davetiyesi göndererek bu ibnelerin adamlığını görmemizi sağlamasıdır.

gurkan

bu maçla beraber karsıyakaya olan butun sempatım bıttı  kendı adıma  butun mac samsunada koy vb tezaruhatlarda bulunmaları yakısmadı harbıden samsunun samsundan baska dostu  olamaz ayrıca baskanımıza yumruk  atıp dostluklarını ıyı gostermısler...  >:(

SAMSUNLU ORUMA 55

başkanımızı darp eden karşıyakalı yönetici ve kardeşi KINIYORUZ geçmiş olsun erkut tutu

berusa55

Karşıyaka Samsun'a gelecek değil mi ikinci yarı? Burda da maçımız olması lazım!!

KareAs55

Keser döner sap döner , gün gelir hesap döner  ;)

SmSnLee

Bende bu yumruğum tüm Samsunspor camiasına atıldığını düşünenlerdenim.Yönetici pozisyonundaki insanlarda bunu yapıyorsa vay halimize.Ksk her zaman sevdiğim bir kulüptür ve öylede olacaktır.Burada bardağı dolu tarafından görmeliyiz diye düşünüyorum.Geçen sene Pazartesi günü oynanan ve yanılmıyorsam 1-0 yenildiğimiz maçta 5 tane karşıyakalı vardı.Bunlarada bizim tribünden küfürler edilmişti.Demek istediğim her tribünde art niyetliler olacaktır.

mehmet yılmaz

Alıntı

Esefle Kınıyoruz

İzmir'de oynanan Karşıyaka maçımızda kulübümüzün başkanı İ.Erkurt Tutu'ya medeniyetten nasibini alamamış bir Karşıyakalı yönetici ile onunla aynı özellikleri taşıyan kardeşi tarafından yapılan ahlaksızca saldırıyı kınıyoruz.
Bu saldırı bir resmi müsabaka esnasında SAMSUNSPOR'umuzu temsilen orada bulunan bir başkana yapıldığı için camiamızın üstüne alıyor ve bu çirkinliği ortaya koyanları esefle kınıyoruz.

Başkan İ.Erkurt Tutu ve yönetim kurulu üyelerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

samsunspor.biz

Erkurt Tutu, orada normal bir vatandaş olarak bulunmuyordu, Samsunspor Kulübü başkanı sıfatı ile oradaydı. bu nedenle bu iki hanzonun yaptığı terbiyesizlik Tutu'nun temsil ettiği kuruma, yani Samsunspor'umuza yapılmıştır.

Ertuğrul Sağlam

Geçmiş olsun başkanım.
İnşallah hak ettikleri cezayı alırlar...

mehmet yılmaz

erdinc55

Futbol sahalarında protokol trübünde üstelik üst düzey bir lig müsabakasında böyle bir olayı ben hatırlamıyorum. Gerçekten Türk futbolu ve samsunspor camiası açısından büyük bir üzüntü .... karşıyaka camiası içinse büyük bir leke... Başkana yapılan bu saldırıyı büyük bir tepkiyle kınıyor ve üzüntülerimi bende ifade etmek estiyorum... ANCAK GAZETELERDEN OKUDUĞUM KADARIYLA OLAY 2.GOLDE BAŞKANIN SEVGİ GÖSTERİSİNİN ARDINDAN OLMUŞ, ORDA OTURAN(ADI ÜZERİNDE PROTKOL TRÜBÜNÜ) HEMDE MİSAFİR OLAN BİRİ ORANIN ADABINA UYGUN HAREKET EDECEK.. AYNI DURUM SAMSUN'DA OLSA EMİNİM Kİ AYNI TEPKİYİ GÖSTERMESEKTE MUTLAKA BİR UYARIDA BULUNUP RAKİP BAŞKANI YADA YÖNETİCİYİ PROTOKOL TRÜBÜNÜN ADABINA DAVET EDERİZ... ŞİMDİ SAMSUN YEREL BASININDA FEDERASYON BAŞKANININ KANKASI OLARAK LANSE EDİLEN BİZİM BAŞKAN FEDERASYONUN CEZA AÇISINDAN YETKİSİ DAHİLİNDE BİR YERDE OLAN BİR OLAYDA KONUYU TFF BAŞKANINA YANSITIP KARŞIYAKA YÖNETİCİSİNİN TRÜBÜNDEN ÇIKARTILMASINI NEDEN TALEP ETMEMİŞ... AYRICA OLAYA GÖREVLİLER HİÇMİ MÜDAHALE ETMEMİŞ... BUNLARI BİLEMİYORUM. SONUÇ OLARAK BAŞKAN ÖNCE SAMSUNSPOR CAMİASINI SONRA İSE TÜRK FUTBOLUNU TEMSİL EDER OTURDUĞU YERDE.... BU İŞLER BÖYLE SOKAK KAVRAMINDA OLMAZ TÜM CAMİALAR KARAKOLA TAŞINMAZ... SAMSUNSPOR BAŞKANI DAYAK YEDİM DİYE KARAKOLLARDA İFADE VERİP ADLİ TIPLARDA KONTROLDEN GEÇMEZ... YA BU OLAY FEDERASYONA (YAKIN DOSTUN TFF BAŞKANINA) TAŞINIR YADA 2 KİŞİ ARASINDAKİ ADİ Bİ OLAY OLARAK YAKIŞAN YAPILIR...

kalptenþimþek

08 November 2010, 21:15:07 #25 Son düzenlenme: 08 November 2010, 21:18:19 kalptenþimþek
Kınamak yeter mi??  >:( >:(

Şimdi buradan sormak istiyorum!!!  >:( >:(

Ey federasyon!! Bu Karşıyaka ne ceza alır??? >:( >:( >:(

Ey federasyon!! Çobanın Süper Ligden hangi maçı alır???>:( >:( >:(

:(   :(   :(

celebi

şu gözlüklü olan terbiyesiz mi vurmaya kalkan >:( >:(

doðan

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 08 November 2010, 21:15:07
Kınamak yeter mi??  >:( >:(

Şimdi buradan sormak istiyorum!!!  >:( >:(

Ey federasyon!! Bu Karşıyaka ne ceza alır??? >:( >:( >:(

Ey federasyon!! Çobanın Süper Ligden hangi maçı alır???>:( >:( >:(

:(   :(   :(

valla başka yazacak tek şey geçmiş olsun başkan TUTU , SAMSUNSPOR umuzun başı na yapılan saldırıyı esefle kınıyor , 35,5 atacak bi yerlerini samsuna bekliyorum...

FaTiH_HaN

Biz üst tribündeydik bi ara alt kattaki ksk taraftarları yukarı doğru bakıyordu. Ne olduğunu çözemedik bize bakıyorlar zannettik. Bu sene ilkleri yaşıyoruz bunun cevabı çok sert bi şekilde verilmeli federasyonun a . q . federasyon ne ceza verirse versin çok çok para cezası verir daha ağır bi tepki vermemiz. Hazmedilecek bir olay değil  :-X  >:(

Sioux

saldırıyı kınıyorum, alayının yedi ceddini. samsunspor başkanına el kadırmak de neymiş. ama erkut tutu başkanlık acemisi. nerede nasıl davranacağını bilmiyor. ne işin var karakolda, mahalle karıların kavgadan sonra gider oralara. kendi işini kendin halledeceksi. rezil olduk saesinde.