Erkut Tutu İzmir'de yumruklandı

Başlatan Sioux, 07 November 2010, 22:47:16

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 09 November 2010, 18:26:33
Samsunspor Başkanı yumruklanacak ve taraftar tepki göstermeyecek??bu arada liseli gibi yazmak ne alaka anlayamadım??

Benim anlatmak istediğim Tepki göstericeksen  yumruk atan kişiye gösterirsin gidip karşıyaka camiasını bu olaydan sebep yargılayamayız,  onu anlatmaya çalışıyorum abi.

kalptenþimþek

Serkan, bahsettiğin  tepki zaten Karşıyaka camiasının bütününe( ne taraftarına, ne tfutbolcularına ne de teknik heyetine böyle bir tepki yok..) yönelik değil ki.. Tepkinin adresi belli..Karşıyaka kulübünde yönetici olmayı taşıyamayan, şeref tribününde senin bahsettiğin liseli davranışlarını gerçekten sergileyenleredir tepki..

Serkan

tamam işte  aynı şeyi söylüyoruz abi,  gidiceğimiz yer aynı ama sadece yollar değişik

Saygılar,

kalptenþimþek

Yolların değişik olduğu belli, iki insan arasında yaşanan münferit bir olay gibi yaklaşıyorsun daqha çok..
Karşıyaka camiasını sevmemek nefret etmek farklı şey, Karşıyaka'nın bu olaydan alması gereken en ağır cezayı almasını istemek farklı şey..
Neticede gece kulübü yöneticisi değil KSK nın ikinci başkan bunu yapan ...nk.. gelde nefret etme şimdi buna sebep olanlardan!!
Ben bekliyorum şimdi federasyon ne ceza verecek Karşıyaka'ya??
Elin ...sizini abisi bizim sahada bıçaklıyor diye başımıza gelmeyen kalmadı..
Mersinli yöneticilerin tavırlarını unuttun mu?? Serkan bizim mersin camiasına tepkilerimizi anımsıyor musun??
Hep geniş ol nereye kadar??Yine de genel  tepkilerde KSKya camiasına yönelik birtavır yok olanları da çok görmüyorum şu durumda..

İşin özeti, KSK köklü bir kulüp..Kendisine yakışanı yapacak; Samsunspor'dan özür dileyecek..
Federasyonda görevini yapacak; gerekli cezayı kesecek..Reçete bu..

Bu yaşananları sağduyulu her Samsunsporlunun iyi etüd etmesi gerekir..

Serkan

abi yazıp yazıp siliyorum, yanlış bişe yazıp kırmak istemiyorum hani seni, en iyisi cumartesi halı sahada yüz yüze konuşmak bu soktumun netinde insanlar birbirini yanlış anlıyor,hani bari biz kendimizi yanlış ifade etmeyelim..

Tekrardan saygılar abi,

berusa55

AlıntıAK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu'ya Yapılan Saldırıyı Kınayarak, 'Örf ve Adetlerimizi Yok Sayarak, Misafir Takımın Kulüp Başkanına Karşı Gerçekleştirilen Fiziksel Saldırı, Karşıyaka Kulübüne Yakışmamıştır' Dedi

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu'ya yapılan saldırıyı kınayarak, 'Örf ve adetlerimizi yok sayarak, misafir takımın kulüp başkanına karşı gerçekleştirilen fiziksel saldırı, Karşıyaka kulübüne yakışmamıştır' dedi.

Bank Asya Birinci Ligi'nde yapılan Karşıyaka-Samsunspor maçında Karşıyaka Kulübü yöneticileri tarafından yumruklandığı iddiasıyla ilgili olarak AA muhabirine açıklama yapan Kılıç, Samsunspor takımı ve kulüp yöneticilerinin İzmir halkının misafiri olarak orada bulunduğunu söyledi.

Milletvekili Suat Kılıç şunları söyledi:

'İzmir deplasmanında Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu'ya yönelik fiziksel saldırıyı kınıyorum. Karşıyaka- Samsunspor maçı oynanırken, İzmir'de bulunan Samsunspor takımı da taraftarları da kulüp yöneticileri de İzmir halkının misafiri olarak orada bulunmuşlardır. Örf ve adetlerimizi yok sayarak, misafir takımın kulüp başkanına karşı gerçekleştirilen fiziksel saldırı, Karşıyaka Kulübü'ne yakışmamıştır. Saldırıyı gerçekleştirenlerin Karşıyaka takımının yöneticileri olmaları ayrıca üzüntü verici bir durumdur. Yaşanan olayla birlikte sportmenlik anlayışı ve spor ahlakı da ayaklar altına alınmıştır.'

'Samsunspor'un sahipsiz olmadığını, konuyu TFF Başkanı Mahmut Özgener ile paylaştıklarını da vurgulayan Kılıç, şöyle devam etti:

'Samsunspor'un ve haklı oldukları her konuda Samsunspor Yönetim Kurulu'nun yanında olacağız. Bu üzücü Hadise sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile görüştüm. Samsunspor'un sahibi olduğumuzu ve maruz kaldığımız saldırıyı unutmayacağımızı kendisine bildirdim. Sayın Özgener de yaşanan hadiseden üzüntü duyduğunu, TFF temsilcisinin olayları an ve an rapor ederek kendilerine ilettiğini söyledi. Yaşanan üzücü olaylar karşısında, TFF'nin de teyakkuza geçtiğini ve Samsunspor'un hukukunu korumaya yönelik adımların atılacağını kaydetti.'

Bu tür olayların başka hiçbir yerde yaşanmamasının temel arzuları olduğunu ifade eden Kılıç, konuşmasını şöyle tamamladı:

'Türk futbol camiası bilmelidir ki, Samsunspor takımı ve yönetimi haklı olduğu konularda hiçbir zaman sahipsiz ve yalnız kalmayacaktır. Yaşanan bu tatsız olaylar sonrasında TFF'nin yanı sıra Karşıyaka yönetimi, sivil toplum örgütleri, spor camiası ve medyanın da saldırıya maruz kalan Samsunspor'un yanında yer almaları beklentilerimiz arasındadır. Takım, taraftar ve yönetim bu hadiseden hiçbir şekilde olumsuz etkilenmemeli ve motivasyon kaybı yaşanmamalıdır. Samsunspor sezonu başarılı bir şeklide götürmektedir. Samsunspor Kulübü Başkanının İzmir'de maruz kaldığı çirkin saldırı karşısında soğuk kanlı davranması ve haklı iken haksız duruma düşecek bir davranış içine girmemesi kendisine ve Samsun'a yakışan doğru bir davranış olmuştur.'

http://www.haberler.com/samsunspor-kulup-baskani-tutu-nun-yumruklanmasi-2359912-haberi/

erkutdem55

Dünyada eşi benzeri görülmeyen abesle iştigal bütün olaylar bizim başımıza gelmek zorunda mı!!!!

Gole sevindi diye rakip takımın Başkanını yumruklayacaksın pes doğrusu.

Serkan

10 November 2010, 00:15:20 #52 Son düzenlenme: 10 November 2010, 00:17:28 Serkan
iyiki birşey dedik... .

veis

samsunsporumuzun başkanına saldıranın karşı YAKASINA yapışırız.

cem

karşıyaka camiasına yakışmadı, yapılanlar tam bir terbiyesizlikten ibaret....

doðan

Alıntı yapılan: Serkan - 10 November 2010, 00:15:20
iyiki birşey dedik... .

Serkan ,
iyiki bir iyimser tarafımı yakaladınız diyosun yani,  :D
Tüm yorumları nerdeyse okudum , herşeyi bıraktınızda birbirinize mi saracaksınız onu anlamadım ,
Neyse tabiki tüm olanlar karşıyka taraftarına mal edilemez , ama o sırada fiili taaruzla karşı karşıya kalan sa benim tüm camiamı temsil eder, ve bu saldırıyı gerçekleştirendde ikinci başkan olunca o da tüm camia yı temsil eder, ve nasıl biz mersin maçında tüm camia suçsuz yerede olsak cezalandırılmışsak , o camia da suçluluklarının cezasını çekecekler ,
şayeeeet;
taraftarları ve camiaları kendilerini haklı kılıyor ve bunu savunuyorsa , bizde SAMSUNSPOR  misafir perverliğini arkadaşlarla beraberce paylaşırız ...
en öndede SERKAN ımın olacağından hiçde şüphem yok, sanalda olsa biz birbirimizi kırmayalım SEVGİDAŞLARIM .. aynı şeyi farklı dillerden söylerken Hocama da kızgınlığını çok görme serkanım ...

eyvallah der gerekirse alayınada  gider yaparız ...İZMİRE yine gideriz...

Serkan

yok be abi herkez abimiz kardeşimiz takım yenilince yiyoruz birbirimizi :D

kalptenþimþek

erdem

alırız adamın adını,2.yarı deplasmana geldiklerinde 90 dakika söveriz:) ana babaa bacı acımın ilacı:)

samsunmania

11 November 2010, 23:08:16 #59 Son düzenlenme: 11 November 2010, 23:12:11 samsunmania55
PFDK KARARLARI

1 Maç Saha Kapama: Karşıyaka.
30 Gün Hak Mahrumiyeti: Mehmet Yahya Kayra (72 Batmanspor yöneticisi), Şeref Erdik (Altınorduspor yöneticisi)
28 Gün Hak Mahrumiyeti: Zafer Baş (Beykoz 1908 yöneticisi).
15 Gün Hak Mahrumiyeti: Selahattin sakıpağa (Karşıyaka yöneticisi).
7 Gün Hak Mahrumiyeti: Cüneyt Yarımbaş (Pendikspor yöneticisi), Murat Temizel (Sakaryaspor idarecisi), Güven Kurtan (Altınorduspor yöneticisi).
5 Maç: Berkay Günay (Altınorduspor).
4 Maç: Şafii Çoğun (72 Batmanspor Teknik Direktörü), Sami Bayram (Yimpaş Yozgatspor).
3 Maç: İlyas Akçay (1461 Trabzonspor Teknik Direktörü), Hakan Soylu (Ofspor), Nihat Şahin (Ofspor), Mert Caymaz (72 Batmanspor), Kenan Evren (Ankara Demirspor), Cihan Özer (Belediye Bingölspor), Hikmet balioğlu (Altınorduspor), Halil arslan (Altınorduspor), Mehmet Hakkı Hocaoğlu (Anadolu Üsküdar 1908 Teknik Direktörü), Savaş Özdemir (Yeni İskenderunspor), Hakkı ekici (Yimpaş Yozgatspor Antrenörü).
2 Maç: Stelian Giani Kirita (Bursaspor), Ahmet Kazım Ertem (Lüleburgazspor Teknik Direktörü)
1 Maç: Simon Terwase Zenke (Samsunspor).
kaynak: ajansspor.com

15 gün çok az olmuş. Zenke'ye 1 maç ile olayı geçiştirmişler. ayrıca KSK nın sahasını kapatarak sakıpağa'yı hafiften kollamışlar. Klasik pfdk. Ne şiş yansın ne kebap.Ben sakıpağaya 6 ay bekliyordum en az.