Bank Asya Birinci Lig 11.Hafta | Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan cembaba, 31 October 2010, 17:01:39

« önceki - sonraki »

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 07 November 2010, 14:24:12
Ana sayfadan yazılı anlatım var.

Ama büyük ihtimalle yine çöker :(
Maalesef günlerdir sitenin teknik işleriyle ilgilenen arkadaşa ulaşamıyorum. Ta bir ay önce serverı taşıyacaktı ama yok! Cebi kapalı, ofisten açıyorlar, bildireceğiz, sizi arar diyorlar, arayan da yok... Ben de müşkil durumda kaldım, üzgünüm. Bir yazılı anlatım yapacağız ana sayfadan ama sitenin donma ihtimali yüksek maalesef.

Abi, bence buradan yazmak daha mantıklı, site çökmesin... Hem haber almış oluruz. Sahadan.com'dan takıip etmekten bıktım !

sadece55

mehmet abi facedeki sayfadan yapsak yazılı anlatımı daha rahat olmazmı

gkhn

Abi bencede burdan olsun üye olanlar görsün sadece yoksa gene çökeck :'(

cgr

Alıntı yapılan: CemBaba - 07 November 2010, 14:27:44
Abi, bence buradan yazmak daha mantıklı, site çökmesin... Hem haber almış oluruz. Sahadan.com'dan takıip etmekten bıktım !

Zaten forum çökecek kardeşim :)

cembaba

Alıntı yapılan: cgr - 07 November 2010, 14:30:41
Zaten forum çökecek kardeşim :)

Su Anda Forumda Bulunanlar

11 Ziyaretçi, 41 Üye
CemBaba, europe_55, davidsavage, mahmut 55, **KaR6**, berusa55, Akyol55, yasemin 5516, fatih55ankara, sercan5592, yirmiuc, TeRMeLee, cgr, kalptenşimşek, furkan88, SS55, Erdinc, lucapicola, MeL_55, gkhn, celebi, GurbetciFanatik, city ultras, _Jack Daniels_, samsuni, aykut erol, erpam13, hakanelgun, Clint_Eastwood, YaşarDoğu, samsunspor55, Lusage, brigand55, edmontdante, maviay55, Ekrem55, gokhancaglar, Serkan, TuFaN55, ugur1655, birolkys

böhöyyy :D

MeL_55

Site her ihtimal çöker, forum veya siteyle alakası yok.
Giriş sayısı fazla olduğu için server bekletılerı karşılayamıyor.
Eğer çökerse ya Facebook yada söğütlübahceliler.org sitesini kullanabilirsiniz.
Önemli olan macı takip etmemiz.

**KaR6**

facebook işi mantıklı aslında abi, en garantisi o..

Akyol

mehmet yılmaz

Maç şu anda başladı.

Samsunspor'umuz maça beyaz forma ile çıktı. Şu an 300 kadar taraftarımız Alsancak'ta takımımızı destekliyor.

Maç öncesi yine centilmence görüntüler vardı. Karşıyaka taraftarı, Samsunspor'umuzu, bizim taraftarlarımız ise Karşıyaka takımını tribünleri çağırarak alkışladılar.

İlk 1'imiz şu şekilde

Ahmet Şahin - Adem, Ersin, Kemal, Orhan - A.Aziz, Murat, Turgay, Agbetu- Zenke - Savaş

Dk. 2 Savaş'ın kullandığı serbest vuruşta kaleci çıktı ve aldı topu.

Karşıyaka kontrolü eline almak istiyor. Maça çok fazla ilgi yok. Karşıyaka'nın kemik taraftarları var ve desteklerini sürdürüyorlar.

İki takım da uzun paslarla çıkmaya çalışıyor.

berusa55

Maç şu an ortada gidiyormuş... Baya seyircimiz varmış.

mehmet yılmaz

facebooktaki resmi sayfaya da atıyorum bilgileri; takip edebilirsiniz.

Taraftarımız coşkulu bir şekilde destekliyor takımımızı.

Dk. 5 Karşıyaka atağı, ofsayta takıldı.

İlk 10 dakika orta alan mücadelesi şeklinde geçiyor. İki takım da birbirini tartıyor. Her iki tribün de iyi destekliyor takımını.

Dk. 11 Savaş, ceza sahasına girdi Zenke'nin pasıyla. Kendini yerde buldu ancak hakem Deniz Çoban çok net faulü görmezden geldi. Devam ettirdi pozisyonu. Devam eden pozisyonda Kemal yükseldi ama ıska geçti hava topunu. Net bir gol kaçtı.

celebi

SametYılmaz55

berusa55

brigand