Bank Asya Birinci Lig 11.Hafta | Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan cembaba, 31 October 2010, 17:01:39

« önceki - sonraki »

King Of The North

Mersin maçından sonra Nurullah Sağlamın söyledikleri gururumu okşuyor, umarım güvenenleri boşa çıkarmazlar, sonra içerde denizliyi yenip çifte bayram yapalım...

King Of The North

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 06 November 2010, 15:22:51
Ahmet-Kemal-Ersin-Orhan-Adem-Turgay-Murat-Anıl-Agbetu-Zenke-Savaş(Cenk)

Bu kadro ile çıkmalıyız bana göre

Hakan Bayraktarı göremedim...

berusa55

ondestan_11

55__Gurbet__55

maci aliriz kolay kolay gol yemiyoruz maci 1-0 aliriz

fatih55ankara

europe_55

Bu maci kazanalim ve Süper Lig yürüyüsü kayipsiz bir sekilde devam etsin...

Skor hic önemli degil, yeter ki kazanalim!

Zenke'den gol bekliyorum sahsen...

cgr

Şu hakem Deniz Çoban'ı hiç sevmem. Çok korkak eyyamcı bi herif. Antep - Bursa maçıda örneklerden biri. Geçen sene bizim Buca'ya 3-0 yenildiğimiz maçı yönetmiş.
Umarım maçta başımıza sıkıntı açmaz.

sercan5592

brigand

nedense hiç endişem yok kaybetmek adına. en kötü ihtimalle, kötüde oynasak 1 puanı alacagımıza inanıyorum. yeterki hoca kadro seciminde macera aramadan olması gerekeni uygulasın. hakeme gelincede , bu adama maç bile verilmemesi lazım, vasat bir hakem zaten. ne olursa olsun bütün faktörler bizim lehimize olsun alalım izmirden 3 puanı.

kale5501

sercan5592

maçı dınleyebılcegımzı radyo felan var mı ksk ya ait

gkhn

Bu maçı alalım haftaya şölen var Samsun 19 Mayıs Stadyumunda...

Forvetim

karaboğa perdeyi açar, 2. golü cenk atacak inşallah öyle bir his var bende. cenkin dönüşü olsun Allahın izniyle

Ahmeti

bu günkü maç samsunsporumuz için çok önemli olduğuna inanıyorum.
Bu maçtan sonra birbirinden zorlu maçlar oynayacağız bu oynayacağımız maçlar şampiyonluk'mu yoksa ilk altı mücadelesimi vereceğizin belli olduğu maçlar olacaktır.
Vira bismillah deyip bu haftadan itibaren puanları toplamaya başlarız inşaallah.