İlginç Samsunspor Diyaloglarımız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 October 2010, 15:49:57

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

26 October 2010, 15:49:57 Son düzenlenme: 26 October 2010, 16:27:34 samsuni
Bugün okula müfettişler geldi. :)
İki senenin üstüne müfettiş görmüş oldum, dersime girdi. Ciddi ciddi habersiz geldiler ama bir açığım yoktu tabii, her ne kadar az sayıda gün okula gidiyor olsam da iyi bir öğretmenim.

Neyse, esas bomba teftiş sonrasında oldu. Öğretmenler odasında oturuyoruz, müfettiş Trabzonsporlu olduğunu söyledi. Bir öğretmen ablamız vardı, bana öyle bir baktı ki o anda, sanki felaket kapıya dayanmış gibi. Gayrı ihtiyari baktı tabii. :) ( Artık nasıl hooligan bir intiba bıraktıysam :) ) Tabii ben de "iyi bir Samsunsporlu olduğumu" söyledim hemen. O doğal olarak Samsunspor'u da, Giresun, Ordu, Rize'yi de desteklediğni söyledi. İstanbul takımı tutmadığım için de teşekkür etti bana. Ama dedim, ben Trabzonspor'u da tutmam. Bölge takımı değil miye getirdi tabii, iyi de siz yeri gelince dört büyük oluyorsunuz, yeri gelince bölge takımı, bu yüzden benim için diğer üçünden farkı yoktur dedim. Sohbet eğlenceli bir hal almaya başladı :) Yalnız, geneli mi böyledir bu TS'lilerin bilmiyorum ama nasıl bir ego varsa, Bursa'yı da biz şampiyon yaptık diyor. Sebebi de son maçta Fenerle berabere kalamkmış. Dedim 96'da da Feneri şampiyon yapmıştınız :) Hocam, Bursa ile iki maçta da berabere kaldınız ve adamlara 4 puan kaybettirdiniz, Fener'e ise ilk maçta evinizdeyenildiniz, nasıl şampiyon yapmış oluyorsunuz, anlamadım ki? Bursaspor bileğinin hakkıyla şampiyon olmuştur vs. ... Yalnız hocahanımın o anki bakışını hiç unutmayacağım :) :) :)

Sahi, müfettişin üstüne atlayacağım mı sandı bilmiyorum ama nırmal değiliz demek ki diğerlerinin gözünde; takdir edilesi delilerdeniz... :)

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Süper bi durum..Benzerini geçen yaz Elbistanda yaşadım..

BabaYiğitsamsunlu'nun hangi takımı tutacağına yönelik bir muhabbet geçti kayınvalidem kayınpederim ve bacanakalr arasında..

birinci bacanak : Akan  sen öyle diyorsunda ya çocuk başka bir takımı tutarsa.

ikinci bacanak  : ben onu cinconlu yapacam gör sen hahaha ( o ara benim gözlerim dönmeye başlıyor)

kayın peder : beşiktaşlı oalcak torunum benim..

ben tam ayağı kalktım gözü dönmüş bi şekilde. devreye Burcu girdi..Çok ciddi bi şekilde :

"siz manyakmısınız,benide çocucğuda beşinci kattan attırmak mı istiyorsunuz..Adamın hayatta bi Samsunsporu var valla sizide atar beni de atar oğlanıda atar."

Orda eşimin beni ne kadar iyi tanıdığını anladım ;) :)

fatih55ankara

valla mehmet abi sana helal olsun.müfettiş seni değil de sen onu teftiş etmişsin sanki.lafları da oturtmuşsun.

mehmet yılmaz

26 October 2010, 16:06:27 #3 Son düzenlenme: 26 October 2010, 16:10:18 samsuni
Giresun maçından önce annemin teyzesinin oğlu var, abim sayılır o aradı, başka bir vesile ile... giresunlu, koyu fenerli. birden bizim maça getirdi lafı, ne olacak, yine yeneriz dedi. dedim ki, "bak abi, seni severim, kalbini kırmak istemem ama girsunlu 3 tane futbolcunun adını say desem sayamazsın, ama benim için samsunspor kutsal birşey, o yüzden ne seninle bu muhabbete girerim, ne de makara yaparım. bilgin olsun." kısa bir sessizlik,
-eee... daha daha ne haber? :)

dün de hanımın sosyal bilimler lisesindeki öğrencileri "geçmiş olsun hocam" demişler. hanım, ne oldu ki? deyince, giresun'u yendik hocam demişler. bizim hanım, evet, yendik, ben samsunsporluyum demiş. çocuklar, büyüklerden hangisini tutuyorsunuz deyince de, "baska diye soranlara inat, sadece Samsunspor" demiş. Çocuklar hem sevinmiş, hem de şaşırmışlar. hocam, futbolcuları tanıyor musunuz diye bir de imtihn çekmişler. bizimki, turgut'u iyi paraya sattık ama zenke ile agbetu geldi deyince. alkış kopmuş :)

Akşam geldi bunları anlattı bana, gururumdan ağlayacaktım. :) :) :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 26 October 2010, 16:06:27
dün de hanımın sosyal bilimler lisesindeki öğrencilere "geçmiş olsun hocam" demişler. hanım, ne oldu ki? deyince, giresun'u yendik hocam demişler. bizim hanım, evet, yendik, ben samsunsporluyum demiş. çocuklar, büyüklerden hangisini tutuyorsunuz deyince de, "baska diye soranlara sadece Samsunspor" demiş. Çocuklar hem sevinmiş, hem de şaşırmışlar. hocam, futbolcuları tanıyor musunuz diye bir de imtihn çekmişler. bizimki, turgut'u iyi paraya sattık ama zenke ile agbetu geldi deyince. alkış kopmuş :)

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

babasamsunlu

26 October 2010, 16:37:02 #5 Son düzenlenme: 26 October 2010, 16:41:09 babasamsunlu
Ooooo..Böyle bir başlıkta tam oldu yani... ::) ::)

Bi anektod daha benden..
Bu sene ki Bolu maçı sonrasıydı..Mağlup olmuşuz..Sinirler bozuk..
Alışveriş için gazi caddesindeyiz eşimle beraber... Ayakkabıcıya gittik.
Forma var benim üzerimde..Ayakkabıcı sordu soracak bişeyler..
Biz bulamadık ayakkabı oradan..Tam çıkacakken..
"Abi yenildiler mi yine ya" gibi bir gaflet dolu cümle kurdu..

kaşlar çatık sinirli bir şekilde:
"kardeşim takım yenince nasıl yendik diyorsunuz,yenilince yine mi yenildiler yaa..
başarıyı sahip çıkıp başarısızlı itiyorsunuz bir köşeye sonra biz Samsunsporluyuz..Bırakın bu işleri..Önce sahip çık takımına.. vs. v.s..."

adam epey bi kem küm etti..Sonra abi bizde tutuyoruz Samsunsporu da işte çok çalıyorlar bu takımdan bizde nefret ettik gibisinden kıvırtma cümleleri kurud..

Elbetteki kötü niyetli değildi ama eksiklik vardı..Şimdi o adama bi daha sor bakalım maç sonucunu nasıl cevap veriri sana..

Tabi çıktıktan sonra eşimin ifade çok komik....
"ne biçim bi adamsın..adam Samsunsporlu işte..Niye bozuyorsun adamı tövbe tövbe " :D :D :D

mehmet yılmaz

La aklıma gelmişken bir tane daha anlatayım...

Geçen hafta iki teneffüs içinde okulda bir furya başladı. Kağıttan uçak yapıyor öğrenciler. Önce sivil havacılığı teşvik için :) ses çıkarmadık ama bir baktık ki, heryer uçak, kağıt, üstelik birbirlerinin gözüne doğru atıyorlar. Müdür yasakladı tabii. Duyurusunu da yaptık, artık yaSAK dedik. Ertesi teneffüs bulduğumuzu çöpe attırıyoruz :) Bir tane çocuk gördüm, uçkla oynuyor yine. Yklaştım yanına, ver bakayım o uçağı evlat, yasak olduğunu bilmiyor musun? dedim. Prosedür gereği çöpe gitmesi lazım. Ula uçağı elime bir aldım, baktım iki kanadına da kırmızı boya ile SAMSUNSPOR yazmış. :) :)

- Yavrucuğum sen al bu uçağı, defterinin arasına koy, evde oynarsın ;)

Kodalak

Giresun maçından önce annemin teyzesinin oğlu var, abim sayılır o aradı, başka bir vesile ile... giresunlu, koyu fenerli. birden bizim maça getirdi lafı, ne olacak, yine yeneriz dedi. dedim ki, "bak abi, seni severim, kalbini kırmak istemem ama girsunlu 3 tane futbolcunun adını say desem sayamazsın, ama benim için samsunspor kutsal birşey, o yüzden ne seninle bu muhabbete girerim, ne de makara yaparım. bilgin olsun." kısa bir sessizlik,
-eee... daha daha ne haber? :)

dün de hanımın sosyal bilimler lisesindeki öğrencileri "geçmiş olsun hocam" demişler. hanım, ne oldu ki? deyince, giresun'u yendik hocam demişler. bizim hanım, evet, yendik, ben samsunsporluyum demiş. çocuklar, büyüklerden hangisini tutuyorsunuz deyince de, "baska diye soranlara inat, sadece Samsunspor" demiş. Çocuklar hem sevinmiş, hem de şaşırmışlar. hocam, futbolcuları tanıyor musunuz diye bir de imtihn çekmişler. bizimki, turgut'u iyi paraya sattık ama zenke ile agbetu geldi deyince. alkış kopmuş :)

>l<  >l<  >l<
bbenim hanımda kıza zorla b..jimnastik kulüplü yapmaya çalışıyor,

Kodalak

ama neyseki kızım samsunsporlu Allahtan,girsun maçını beraber seyrettik,gol atınca benden çok sevindi,bvaşardık baba başardık diyordu...babası kurban olsun onu verene....

istanbul-avcılarda gezerken omzuma çıkıp -hadi baba samsunspor marşını söleyelim diyor bağıra bağıra söylüyoruz marşı
samsunspoooor hayat seninle geldik

herzaman hep seninleydik:.....

ahmetsefa55

ben okurken aglıcaktım abı helal olsun  >l< >l< >l<

serkancengiz

Bu hafta istanbulda berberde abimle samsunspor muhabbeti yapıyoruz hoca problemli felan diyorum bazı topçularla arası yok muhabbete taksicinin biri atladı. Salyangoz işi bitti. Samsunspor bitti dedi. Adamlar bizi salyongaza kadar tanıyorlar.

celebi

bir gün termeli  bir okul velisi abi ile yemek yiyoruz. yanımıza eskişehirli bir öğretmen arkadaş geldi eskişehir spor falan dedi. arkadşla konuşurken arkadaş ya Samsunspor Samsunsporda kimmiş deyince. bizim Samsunlu veli hemen lafa karıştı hocam afedersin ama ağzımı bozduracan sen git bizi babana ve dedene sor dedi. o daha iyi bilr.

Kaya

Bu başlık müthiş bir fikir çok güzel şeyler okuyacağız eminim.. >l<

Burak

bir gün öğrenci evinde oturuyoruz rizeli bir arkadaş var aynı evde (sonra bu kişiden ünideki ilk ve son ev kazığımı yedim ) adam ısrar ediyor rize SAMSUNDAN daha çok birinci ligde oynamıştır diye . Ya diyorum yürü git manyakmısın nesin biz diyorum nerdeyse otuz sene oynadık. Dedim varmısın iddiaya bırak dedim 3-5 sezon farkını en az 2 kat fark atmışızdır diye . Tabi ki malum g..t oluş 29 sezon a 13 sezon  ;D ;D ;D

SSBiz Gençlik

Anam bir Türkiye maçlarını seyreder, başka da maç izlemez. SAMSUNSPOR muhabbeti olduğunda; hâla süperlige çıkamadık diye sinir olur. Damga vurduğumuz yılların tam kadrosunu soluksuz söyler. Benim de ağzım açık kalır.