Ziraat Türkiye Kupası Play Off Maçı / Gaziantep BB. - Samsunspor'umuz: 2-0

Başlatan maviay55, 05 October 2010, 16:30:38

« önceki - sonraki »

KareAs55

Bizim için oyna , Arman için oyna , Samsun için oyna   sen gollerini at bizde seni savunabilelim  ::)

Ollivanders

Savunmadan ote Arkanda duran taraftarın hayallerini yıkma... Guveniyoruz Vazgeçmiyoruz senden :)

emre

Alıntı yapılan: Serpico55 - 25 October 2010, 22:18:10
Cenk Allahını seversen Adam gibi oyna su macta. Gollerini sırala.

aynı düşüncedeyim ama ben hiç ümit beslemiyorum kardeşim sonra bize kalan hep hüsran oluyor.cenk cenk diyoruz utandırıyor bizi,anıl çok iyi topçu diyoruz kadroya alınmıyor diye çalışmak yerine taa nerelerde kız peşinde geziyor...

nasıl iştir anlamıyorum elin antep belediyesinde bi serdar çıkıyor takımı sürüklüyor.Biz çabala uğraş,desteğin en kralı yap ama olmayınca olmuyor herhalde..

Dartagnan

bi yandan şöyle durum var tabi ki.Elin yeni yetmesi gbb isimsiz kadro ile takım oyunu oynayıp  futbolun dogrularını yaparken golleri sıralıyor.Mazisi herkese yetecek olan SAMSUNSPOR umuz elverişli kadrosu ile topla savaşarak oynuyor.Çok mu zor  arkadas ? Bende bunu anlayamıyorum.Ne yaparsan yap hangi adamı alırsan al , yine bi gudubetlik almıs basını gidiyor. Bir türlü futbol oynamayı başaramiyoruz.Desteğin kralını yapsak dahi...

Ahmeti

gaziantep b.b.bu sene sezona iyi başladı en son altay'ı 3-0 yendiler ama bu bizi aldatmasın.
Kendi sahalarında oynayacakları için kalemize yükleneceklerdir akıllı futbol oynayıp defansımızda açık vermeden kontra atakla hızlı adamlarımızla sonuca gidebiliriz.

jean

europe_55

Ne olur kazanin su maci...
Gruplara kalalim, hem maddi anlamda kazancimiz olur, hem de uzun süre sonra adimizi tekrar ulusal basinda duyururuz...

Gerci SAMSUNSPOR gibi bir yasayan efsaneyi unutmak mümkün mü??

Insallah bugünlerde gececek ve biz yeniden geri dönecegiz!

kaptan 55

mehmet yılmaz

AlıntıYaklaşık 1.5 saat süren idman sonrası Samsunspor, uçakla Çarşamba günü Ziraat Kupası maçında karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için Gaziantep'e gitti. Kırmızı-Beyazlılar, bugün son idmanını Gaziantep'te yapacak. Teknik Direktör Kalpar, Antep kafilesini belirledi. Kadroda, Ahmet Şahin, Kılıçarslan, Adem, Alpaslan, Kenan, Jonathan, Kemal, Orhan, Hakan Koçaslan, Abdülaziz, Agbetu, Anıl, Mustafa, Murat, Cenk, Emre, Savaş ve Zenke. Öte yandan Kalpar, Turgay, Hakan Bayraktar ve Ersin'i dinlendirmek amacıyla kupa maçı kadrosuna almadı.

Hadi hayırlısı bakalım ama Sinan Ayar'ı da alabilirdi belki kadroya.

s_uzunkaya

AHMET

ADEM    KEMAL  JONATHAN  ORHAN

AGBETU   ANIL   MURAT  ZENKE

CENK  SAVAŞ

Haketen çok geniş kadromuz var yaa... savaşanın kadroya girmesi kadar doğal bir politika olamaz.... zenke ve agbetu golcü değil  gördük. ben ce çift santror olmalı ve bu santrofor larda cenk ve savaş olmalı.

King Of The North

Geçen haftanın muheteşem üçlüsü bu kupa maçında dinlendiriliyor, demek ki hedef Lig, inşallah bu sene gruplara kalırız, lig kadar önemsiyorum.

King Of The North

TURU GEÇER GELİRİZ
26 Ekim 2010 / 14:28
Kırmızı-Beyazlı ekibin Nijeryalı futbolcusu Akeem Agbetu, Türkiye Kupası'nda oynayacakları G.Antep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanacaklarını iddia etti
Samsunspor'un yıldız futbolcusu Akeem Agbetu dün sabah yapılan antrenmanda son derece neşeliydi. İdman öncesinde Jonathan Quartey ile şakalaşan Nijeryalı oyuncu, yarım Türkçesiyle yarın oynanacak zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili düşüncelerini açıkladı. Her iki takımında son dönemde iyi bir çıkış yakaladığını söyleyen Akeem Agbetu, "Yarın turu geçen taraf Samsunspor olacak. Giresunspor karşısında kazanılan galibiyetiyle çıkacağımız bu zor müsabakadan da taraftarlarımızı sevinderecek bir sonucu almak için çabalayacağız" diye konuştu. Ganalı stoper Quartey ise şans bulması halinde takımının başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. DENGE GAZETESİ

furkan5534

Alıntı yapılan: slazenger - 26 October 2010, 15:02:48

AHMET

CENK  SAVAŞ

Haketen çok geniş kadromuz var yaa... savaşanın kadroya girmesi kadar doğal bir politika olamaz.... zenke ve agbetu golcü değil  gördük. ben ce çift santror olmalı ve bu santrofor larda cenk ve savaş olmalı.

bu 11'i begendım ınsallah bole cıkarlar.. gerçekten çok heyecanlıyım yemin ediyorum yerimde zor duruyorum alın maçı nolur be nolurrr be :( guruplara kalalım artık ..

Radyo olacak mı ??

salihcakir

bence kale dahil iyi bir rotasyonla çıkmak lazım.

görüşüm;

KILIÇARSLAN

ADEM-KEMAL-JONATHAN-ALPARSLAN

MURAT-MUSTAFA-HAKAN KOÇARSLAN

ANIL

CENK-ZENKE

gkhn

Alıntı yapılan: slazenger - 26 October 2010, 15:02:48

AHMET

CENK  SAVAŞ

Bu kadro çok fazla ofansif geldi bana agbetu cenk savaş ve zenke dörtlüsünden 2 sini forvete koymalı bence..İnşallah cenk ve anıl da oynarlar...