Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seckin55

Akşamüstü tesislerin orası kalabalıktı,

maviay55

haberler varsa videolar bekliyoruz  :o

red_white

haberi olan varmı protesto konusunda ?

Burak

şirinlerin sitesinde olabilir çiço facebooktan paylaşmıştı bilgileri belki yine facebookta da paylaşmış olabilirler

berusa55

Türk futbolunun rezilleri:

Bir Hulk yetti eziktaşa... Adamlar 10 kişiyken 2 gol bastılar şimdi de 9 kişi kaldılar ve 3-1 öndeler.

Helal PORTO  >l< >l<

babasamsunlu

:D :D bugün bi müşterimle iddalaştım..3 ten aşşa atmazlar diye :):)

adamlar 11 kişi olsaydı sanırım 6 olurdu :D :D

erkutdemeeli beş sana banko 2  oyna demiiştim dimi :D :D

KareAs55

Abi hafta sonundaki bankolarıda söylesene :)

babasamsunlu

:D Giresun 1  Samsun 3 

gerisine karışmam :D :D

cembaba

AlıntıTaraftar Kalpar'ı protesto etti
21 Ekim 2010 / 17:04
Samsunspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Enes ŞAHİN/ Haberexen.com

Ligin 9. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Samsunspor bugün Nuri Asan Tesisleri'ndeki idmanla çalışmalarına devam etti. Antreman öncesi oyuncularla kısa bir konuşma yapan Teknik Hoca Kalpar, daha sonra futbolculara kondisyona dayalı istasyon çalışması yaptırdı.

Antreman devam ederken bir grup taraftar Kalpar'ı protesto etti. Herhangi olayla karşılaşmamak için Çevik Kuvvet Ekipleri Nuri Asan Tesisleri'nde hazırda bulundular. İdmana yarım sahada çift kale maç ile devam eden Kırmızı-Beyazlılar'da sakat olan Can takımdan ayrı düz koşu yaptı.

haberexen

maviay55

çevik kuvveti çağırmışlar  ;D :D ;D

erkutdem55

Yakında bu Kalpar denen rezil herif taraftara Çevik Kuvvetten sopa da çektirtir yönetimi gaza getirip  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

babasamsunlu

artık Koçyiğit ticarete gitmiyormuş :D :D
Apo abi  delik deşik edecek oni :D :D :D istihbaratı almış :D :D

Kaya

Yazıklar olsun beşiktaş neden mi? yenildiğin ya da fark yediğin için değil bir avrupa maçında göğsünde ay yıldızı olmayan forma ile sahaya çıktığın için  :-X Görünce şok oldum hep avrupada olmayı şanlı armamızın yanına formamızda ay yıldızı takmayı hayal etmişimdir.Bize nasip olmadı bir türlü olanların da takmaması düşündürücü...

babasamsunlu

yeter da sıkıldık artık şu ligden ..bi çıksakta etrafa bi çaksak ya.. off :(:(

cembaba

Alıntı yapılan: iak5529 - 21 October 2010, 21:56:42
 Yazıklar olsun beşiktaş neden mi? yenildiğin ya da fark yediğin için değil bir avrupa maçında göğsünde ay yıldızı olmayan forma ile sahaya çıktığın için  :-X Görünce şok oldum hep avrupada olmayı şanlı armamızın yanına formamızda ay yıldızı takmayı hayal etmişimdir.Bize nasip olmadı bir türlü olanların da takmaması düşündürücü...

Ay yıldız takılması için T.kupası ve ya Şampiyonluk kupası alması gerekir. T.Kupasını Travzon aldı. Şampiyon da Bursaspor oldu artık takılacak şey belli

HULK TEK KİŞİLİK DEV KADRO :)