Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

geçen hafta kusturica ve sidranla ilgili bi yazı hazırladığımı söylemiştim;

http://aksiyon.com.tr/aksiyon/haber-27819-kusturica-olma-sidran-ol.html

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 24 March 2010, 00:48:10
Her ne kadar son haftalarda çok formda olmasa bile,ben de bizi süper lige çıkarabilecek bir t.direktör olduğunu düşünüyorum.

İşte buldum oğlum...erkutdemliellibeş seni.. hahahahaha
yok şöylemişte yok böylemişte...miş miş te miş miş :):):)

Erkuuuuuuuuuuut yedim seni yarın öğlen yemeği niyetine..

zuhahah zuhahahha  haaaaaaaaahahahhaahahahhah  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

celebi

ERKUT DOĞRU DEMİŞ KATILIYORUM ERKUTA

babasamsunlu

erkutdem55

O günlerde bunalımdaydım ne dediğimi bilmiyordum içkili bir anımda yazmıştım.Sonradan ne dediğimi hatırlayamadım bile.

Babasamsunlu sen nasıl bir adamsın ya.Arıyon buluyon yetmiyo bi de telefon açıyon haber veriyon.Bana bak Menkul Değerlerdeki menkulumu bi çekerim şirket olarak iflasın eşiğine gelirsiniz.İnsan(!) müşterisine gider yapar mı  ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D
ama ben sana demiştim olm bulurum diye hahahahahahah :D

İnsan derken koyduğun ünlemin aynısından bende sana yolluyorum ! ! !   :D :D :D :D :D

Senin 300 bin liranla mı batacaz olm biz..dürü git işine  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Sayın Çelebi..Kütahyada ki çıldırıştan sonra bunu yazıyor olabilmeni Kalapr ile aranda yoğun bir ilişki var olarak yorumlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden  ;) ;) :P :P :-[ :-[ :-* :-* ;D ;D

erkutdem55

Sn. Çelebi muhattap olmayın bence,gerek yok  ;D

300 bin liram olsa senle arkadaşlık yapar mıyım olum ben,zaten yapmıyorum da sen benle yapıyon hahahahahahaha.

Olsa da sana getirip parayı heba etmem zaten hahahahahahaha.

celebi

yine eskisi gibibm oldu alev geçti kafamdan. :P

babasamsunlu

Hahahah :D :D

la zaten 300 bin liran oslaydı seni dövüp elinden alırım o parayı hahahahahah  ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Vay Erkutcuğum, sevgili kardeşim, aziz dostum, yüce insan... Neden daha önce 300.000 liran olduğundan bahsetmedin ki? Biz de 150.000 lirası var diye yalandan yere Akan'la arkadaşlık ediyorduk bir yıldır!!! :) :) Kardeşim benim ya, ne kadar da özlemişim!  :P

babasamsunlu

zuhahahahah :):):)

sen benim 150 bin liram olduğunumu düşünüyordun hocam :):)

böyle düşünmene sebeb olan şey nedir çok merak ettim  :D :D :D

erkutdem55

Alıntı yapılan: samsuni - 20 October 2010, 17:54:54
Vay Erkutcuğum, sevgili kardeşim, aziz dostum, yüce insan... Neden daha önce 300.000 liran olduğundan bahsetmedin ki? Biz de 150.000 lirası var diye yalandan yere Akan'la arkadaşlık ediyorduk bir yıldır!!! :) :) Kardeşim benim ya, ne kadar da özlemişim!  :P

:)Sayın ve çok sevgili samsuni erkek adam parasını söylemez diye bugüne kadar bu gerçeği herkesten sakladım.Bundan sonra Babasamsunlu denen insan demek istediğim -ama insanlığa bu kadar da ağır gitmekten sakındığım-şahsiyetin bütün arkadaşlıklarını paramla satın almayı düşünüyorum  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Onda 150,bende 300  :D :D :D :D :D :D :D(Akan 2 topçu da biz mi alsak amma zenginmişiz paramız varmış da haberimiz yokmuş)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 20 October 2010, 18:49:02
zuhahahahah :):):)

sen benim 150 bin liram olduğunumu düşünüyordun hocam :):)

böyle düşünmene sebeb olan şey nedir çok merak ettim  :D :D :D

e sen dedin ya, işlemde 150.000 liram var diye. yoksa ne işimiz olurdu seninle?  :P

demek erkutta da sende de para yokmuş, siteye erişiminiz engellenmiştir bu saatten sonra  >:( :( 8) :P ;D ;D :-*

babasamsunlu

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 20 October 2010, 19:15:01
;D ;D ;D ;D

Gülmeeeeeeeeeeeeeeeeee,karar verdim 100 kilo üstü kimseyle arkadaşlık yapmıcam

;D ;D ;D ;D