Lig A 16.Hafta | SAMSUNSPOR 0-1 Malatya

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 November 2006, 16:57:14

« önceki - sonraki »

Clint_Eastwood

Maalesef Erzurumspor,Boluspor yada Zonguldakspor olma yolunda hızla ilerliyoruz...

bluegreen55

valla maça giden arkadaşlar yine şanslı.
biz buralarda;
 iyi oynadı deyip teselli bulamıyoruz
 kötü oynayan kimse ona kızamıyoruz
 hatanın eksiğin yanlış gidenin ne olduğunu görüp  ona isyan edemiyoruz..

maçın başından beri   gördüğümüz 0-1 bizii delirtiyor duruyor bir türlüde değişmiyor.

şimdi değişcek şimdi atcaz diye bekliyoz ama yokk..

yine yenildik..hemde malatyaya..

maçı izleyen arkadaşlar söylesin benim ilk izlenimlerim samsunsporun celil gibi tümer gibi ceyhun gibi takımı gol pozisyonuna sokacak driplinngleri yapacak yaratıcı oyuncusu yok o sorun halledilmeden bizim istikrar beklememiz hayal olur

ngonge

en büyük sorun gol atamamak. şansa bala pozisyon bulursak atıyoruz ama o şekilde gol bulamassak organizasyonla gol bulmamız zor görünüyor.

hem dedik dilimizde tüy bitti, ofansif ortasaha yok. kanatlar yok. dolayısı ile hücum organizasyonu yok. rakip sahanın ortasından itibaren sallama top oyanayan bir ekip var.

MeL_55

Samsun'da gergin anlar

Türk Telekom Lig A'da oynanan Samsunspor-Malatyaspor maçında gergin anlar yaşanırken, Malatyaspor kalecisi Şenol, Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Sebahattin Artun'a hakaret ederek üzerine yürüdü.

Samsunspor ile Malatyaspor arasında Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma gergin bir ortamda geçti. Kıran kırana geçen karşılaşmayı Samsunspor, 1-0 kaybetti.

Karşılaşmanın ilk yarısında yediği golle 1-0 mağlup duruma düşen Samsunspor, ikinci yarıda oldukça hırslı oynamasına ve pozisyon bulmasına rağmen gol atmayı başaramadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında taraftarlar ile diyaloğa girerek maçın gerginleştiren Malatyaspor kalecisi Şenol'u, Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Sebahattin Artun taraftarı tahrik etmemesi yönünde ikaz etti.

Bu duruma tepki gösteren kaleci Şenol, Emniyet Müdür Yardımcısı Artun'a hakaret etti ve yakışıksız sözler söyledi.

Tecrübeli kaleci Şenol, hakemin ilk yarının bitiş düdüğünü çalmasının ardından kalesinden çıkıp reklam panolarının üzerinden atlayarak Sebahattin Artun'a saldırmak istedi.

Takım arkadaşları ve diğer polisler tarafından engellenen Şenol, soyunma odasına götürüldü. Şenol, bu davranışından dolayı taraftar tarafından yuhalandı.

Maçın son dakikalarında her iki takımın futbolcuları arasında da yaşanan gerginlik, diğer oyuncuların araya girmesiyle büyümeden önlendi.

Karşılaşmada Samsun polisi, çevik kuvveti, özel hareket polisi ve jandarmanın yanı sıra, Trabzon'dan da çok sayıda çevik kuvvet polisi önlem aldı. Karşılaşma, polisin aldığı olağanüstü önlem sayesinde saha içinde yaşanan gerginliklerin dışında olaysız sona erdi.
03.12.2006

Kaynak : İHA

ÇarŞamBaLı

O GüvenLik MaLatyada Nerdeydi :!:  :x aLayına iSyan İnadına SamSun

Admin // Msj EditLeme.!

Küfür ve suç içeren mesajlar silinebilir ya da yeniden düzenlenir. / Forum yönetici grubu

piyanist

Gelde Sövme şenola şimdi yawww.Adamın yapmadığı kalmıyor 2.yarı bakalım ne olcak.Malatyalı hanzolar bu kadar güvenlik alacaklarmı.Zaten bişey yazasımda gelmiyor.Aslında söylenecek o kadar çok söz varki kimden başlayacam bilmiyorum
Çarşambalı kardeş bakın ne demiş ''O GüvenLik MaLatyada Nerdeydi ''Hakket neredeydi.Zaten ne gelirse bizim başımıza gelir.Hanzolar ettikleriyle kaldı ya helal olsun hepinize

hasselbaink

kendimi aldatılmış hissediyorum. bu takım maç kazanırken de söylüyordum yine söyleyeceğim. YÖNETİM İSTİFA!

oğuzhan55

Çok yazık oldu.Herşeyden çok bu taraftarın bu maç için özel beklentisine yazık oldu.Puan sıralamasında da gerilemeye başladığımız gibi tehlike bölgesindeki takımlarla aramızda pek fark kalmamaya başladı.Zaten ilk ikiye girme şansını baya bir uzaklardan takip etmeye çalışacağız gibi görünüyor.Bari ilk altıyı aradaki farkı açmadan takip etmeyi başarabilsek.İnşallah tekrar bir istikrarsizlik sinyalleri kendini göstermez.

south_london

malatyaya biz gittik kafamıza meşaleler taşlar atıldı onlar ayakkabılarına kadar aranmamıştı hemde rakip taraftarında geldiği o kadar önemli bir maçta.polis resmen bizi ezmeye gelmişti.ve samsunda ne oluyor?sevgili yönetim çiçeklerle karşılıyor özel timler askerler robocoplar kendi taraftarına dalar döver.rakip takımın taraftarı emniyet müdür yardımcısına saldırır bişe yapmazlar.biz 2.yarı ne olursa olsun malatyaya gidicez görücez bizim yönetime futbolculara ve taraftara neler yapılıyor.sonra 2 gün yine malatya karakolunda kalırız geçen seneki gibi...

since1965

bu maçın önemini bilen demekki taraftarmış futbolcular önemini anlamamış.

serefsiz yönetim yönetim bu takım senin ESERİN

O.YILMAZ

Bana göre Gökhan'ın bu takımda yeri yok. Bugünkü maçta tek bir olumlu hareketi yok. Varsada enim gözlerimi kapattığım ana denk gelmiş olmalı ki göremedim.

Devre arasında mutlaka nokta transferler yapılmalı. Bu oyunculardan koşmayan, samsunspor ruhunu taşımayanlar gönderilmeli.

piyanist

PUAN DURUMU  
1. Gençlerbirliği Spor  36
2. Kasımpaşa            33
3. İstanbul B.Ş.B.      32
4. Malatyaspor          30
5. Diyarbakırspor       28
6. İstanbulspor         26
7. Altay                25
8. Elazığspor           22
9. Karşıyaka            19
10. Orduspor            19
11. Samsunspor          19
12. Kocaelispor         18
13. Eskişehirspor       17
14. T. Telekomspor      16
15. Gaziantep B.Ş.BLD   15
16. Mardinspor          15
17. Uşakspor            13
18. A. Sebatspor        11

SAMSUNSPOR 5 Galibiyet,4 Beraberlik,7 Mağlubiyet..

Yani Arkadaşlar Maç Başına 1,1 puanımız var.Eğer Böyle Gidersek Sezon Sonunda 38 Puan Yapar.Buda Lig B ye Götürür Böyle giderse.

Yediğimiz 20 gol.  Buda Her maçta 1.25gol düşüyor demek.Yani her maçta 1daha maç başlamadan kalemizde1,5 gol görmemiz demek

Atttığımız İse 15 gol.buda Maç Başına MALESEF 1 Gol bile yapmıyor.Bu dahada içler acısı.

tablo şunu gösteriyor.bu takım kafadan 1 gol geriden başlıyor.

NOT:Ben İstatistikçi Felan Değilim.Takımın Bu kötü Gidişini Görmeyen yönetimdekiler belki transfer yapar diye söylüyorum.yada bazı futbolcu kardeşlerim akıllarını başlarına alır diye düşünüyorum.Bunları görün artık yeter yaaaa.yazık değilmi size bu şehrin verdiği emeğe.yazık değilmi bu kadar taaftara....

jean

ilk 2 zaten biti ilk 6 ya oynicaz bakalim ne olacak

dilatino

isyan ediyorum baska bir sey yazmak istemiyorum
--
Acilen Gol Bölgesine adam lazim bu takima. Canerin alternatifi yok malesef. bana serkan demeyin lütfen gecen yil ne verdiki samsunspora bu sene verebilsin. genc bir isim kosan mücadele eden. hareketli bir forvet.
ha birde gökhanmidir nedir. bizim carsambasporda bile yer bulamaz. yazikya yazik..
-.-
ya nasil kazanmazlar bu maci bu sehir icin bu insanlar icin. suraya bakya ilk ücdeki takimin toplam seyircisi bizim köyün takiminin seyircisi kadar bile yok. ama demekki bu is yürekle oluyor arkanda güc olmasada. yüreginle oynadigin zaman kazanabiliyorsun. bizim yüreksizler. sosyete takimi gibiler.

veis

bu maç için istanbuldan kalkıp gittim.öncelikle samsunlu futbolcularda zerre kadar hakkım varsa helal etmem.alayı kansız ya bi takım 2 top yapamazmı bukadarmı olur ya.salak bi fatih ve mal gökhan gol atacakda biz sevinecegiz yanmışız yaa.ne şenol ne malaytalı diger topçular bizim adamlarımız adam degilki.haa bi not:CANİKLİ MEKANSIZLAR tekkelimeyle süperdiniz atkı şovunuz kaçıranlar için üzücü istanbula daha yeni geldim tek güzeli anımı siz yaşattınız allah razı olsun.