Lig A 16.Hafta | SAMSUNSPOR 0-1 Malatya

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 November 2006, 16:57:14

« önceki - sonraki »

maviay55

bu maç böle biter bize yine ağlamak düşer  :cry:  :cry:  :cry:

Rentboy

radyo yayını yokmu maçı takip edebileceğimiz???

körfez55

klibi tekrar izledim.gözlerim doldu ne hale düştük bee.yazık bizee..haydi dön diyooooo..yaaa dön artık SAMSUNSPORUM..fenere 3 tane atmışız.ahhhhhh ahhhhhhhhh.haydi ne olur dön....dööönnnnnnnn...ne zaman güleceğiz biz yahuuuu...

maviay55

gülmek yok bize bu sene staddakilerin halini düşünemiyorum oftas maçıda biz kahrolmuştuk ki malatyaya samsunda kaybetmek daha bi içler acısı  :cry:  :cry:  :twisted:

samsunsporum55

sacmalamayalım beyler yenilsede perişanda olsa biz bu takımı bırakamayız arkadaş şey demiş iyiki maca gitmemişim demiş madem gtmiyon övünerekde söyleme bari

körfez55

ya biz kardeşlermizi yeğenlerimize samsunspor sevgisini nasıl vereceğiz çocuk neden tutsun böyle takımı..ne takıma iş vr nede yönetimde..hepsi gitsin yahu gitsin..

körfez55

ya kardeş takımı bıraka yok biz ölene kadar samsunsporluyuz..kimse ben dha fazla samsunsporluyum diyemez herkes samsunspoludur burda ..

s_uzunkaya

neyse ben çıktım...tüm arkadaşlara Allah sabırlar versin..bu maç bir süpriz olmassa 1-0 biter,  süpriz olursada 2-0 biter...

samsunsporum55

mac bitiyo hadi hayırlı olsun bize:::::::::

körfez55

işte söylediklerimizde haklı çıktık abi biz bu takımla hiçişey yapamayız..herkese geçmiş olsun ..hoşçakalın..

samsunum

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR  MAŞ BİTTİ
SAMSUN 0 - 1 MALATYA

King Of The North

Ümitsiz bir aşkın garibi oldum,
Aradım hatayı kendimde buldum,
Ne söylesem gönlüm dinlemez,
Deli gibi seven yine ben oldum.
Orhan GENCEBAY.

Sempatik Bengülü

yazıklar olsun yeter ama artık bu taraftar bunu haketmiyor birileri artık bişey yapsın  biz bunu haketmiyoruz yine üzüldük yine yenildik malatya gibi takıma üstelik bundan sonraki haftalarda benim umudum yok artık bitsin artık bu kabus bitsinnnnn

samet

yazıklar olsun kansızlar...alıştık artık...helal olsun stadı inleten taraftara gerisi yalan biz samsunsporluyuz her zaman destek devam edeceğiz...

senol55

ulan bu takimin ben bilmem neyini...
hani sampion oluyorduk???
bu takimin kücügünden büyügüne kadar herkesi dövceksin
baska car yok