KENAN ve CENK HAKKINDA

Başlatan edmontdante, 19 October 2010, 08:22:48

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Galip öztürk parasını verdiği için bu adamı şutlayamıyorlar. Fatih öztürke ulaşabilsek galipten izin alınıp bu adamı gönderseler.

brigand

ağzına sağlık , iyi demiş Anıl >l< >l< ne işi var bunun hala Samsun'da ya deliriyorum , ne işe yaramaz adamlar ekmek yedi burda offfffffffffffff >:( >:( >:( >:( >:(

ChucKeR

turgut transferinde bişi okumustum. ankaragucuyle anlasılmıstı fakat imza atılmamıştı. son 1-2 gunde devreye antep girmişti fiyat yukselmişti ama bi milletvekili 'bize yakışmaz sözumuzu tutacaz' diyip olaya engel olmuştu.
bunu şunun için yazdım : kulup su an aciz durumda parasız ve parası olan herkese eywallah diyor. kuluple alakası olmasa bile bi milletvekili kulubun stratejisini belirliyebiliyor. cenkin parsını werenden cekinen yonetim bu adamı istemiyoruz diyemiyor kalparın parasını werenden cekindiklerinden hocaya karşı çıkılamıyor.
aslında biz sene başı hakan akmana hocayı tercih ettigimizde ipleri kaptırmıştık.

Ertuğrul Sağlam

Ulaaa şu kulübün içinde sorun olmadan bir sezon geçirelim daa.
Samsunspor kulübü içerisinde kendini Samsunspor'un başarısına adamış Futbolcu, Teknik heyet, Yönetici haricindeki  Şe....ler. Bugün Samsunspor başarısız olmasında nekadar payınız var ise o derece bu taraftarın hakkı size haram olsun, Allahınızdan bulun adi itler....

babasamsunlu

Alıntı yapılan: salihcakir - 19 October 2010, 13:13:51
trabzon maçında çok iyi oynarken oyundan alınınca lanet olsun senin gibi hocaya demiş!

Az bile demiş.... >l< >l< >l< >l< >l<

Baskent_Samsunspor

19 October 2010, 14:07:22 #20 Son düzenlenme: 19 October 2010, 14:34:42 Baskent_Samsunspor
beyler kendimizi kandırmayalım bank asya yalancı bahar yaşatıyor resmen bu sene takımlar çok zayıf geçen sezonki takım ile aşağı yukarı aynı gücümüz , sadece kapasiteleri aynı futbolcularla kadro derinleştirildi.şu takımla süper lige çıktığın anda kadronun baştan aşağı değişmesi lazım bu da dünya borç demektir.

anı kurtarmak yerine geleceğe dayalı bir sistem geliştirilmesi şu an için daha mantıklı gibi kalpar ile zaten bi b.k olucağı yok

nere tutulsa elde kalır misali oldu takım, yönetim de çok pasif benim hiç umudum yok bu takıma süper lig hayal.

fatih55ankara

tesisleri bassak.çok ciddiyim.

alperen

Ollivanders

Bu sene ne olacagı belli . Yine sacma sapan puan kayıpları olacak. 2.devre 5 maclık bir seri yine umutlanacagız ama orta sıralarda ligi bitirecez. Sonraki sene kesin kume dusecez

Kadir ÇELEBİ

Bu güne kadar takımın futbolu, alınan puanlar, beklentiler çerçevesinde yapılan yorumlardı geneli itibariyle Spor profesyonellikten uzak Mal sahibi Çoban ve koyun ilişkisi varmış haberimiz yok Mal sahibi ben aldım bakacaksın diyor Çoban insifiyatif kullanıyor koyununu istediği gibi yönetiyor olan samsunsporumuza oluyor yazıklar olsun bu sene bu şekilde heba edilirse seneye ve daha sonrasına zeminde hazır elimizden geleni yaptık kulüp zaten borçlu daha fazla risk alamayız kongreler kayumlar havada uçuşur artık.  >:( >:(

doðan

Mert nerdesin; yap şu cenkle bir röportaj+ anılla + kenanla vede turgayla...
bildiğimiz çok şey var gibi davranırken acaba hiçbirşeymi bilmiyoruz...
engin boş yazmaz ..
2 güne bende cenke ulaşırım nasılsa ....

mehmet yılmaz

19 October 2010, 19:32:52 #26 Son düzenlenme: 19 October 2010, 21:01:04 samsuni
Mert nerede bilmiyorum ama sıkı bir Kalpar'cı -en azından Cenk'in sonuna kadar karşısında- olduğu kesin bu aralar facedeki mesajlarına bakılınca...
Ayrıca Samsunspor'un faal futbolcusu durumunda olduğu için Cenk'in açık konuşabilme şansı hiç yok! Off the recordlarda ise neler diyeceği belli; tek sorun Kalpar!

Ollivanders

Şeytan diyor yaz Facebooktan huseyin kalpara mesaj at :) Ne olacak ki gulucuk yollar  >:(

brigand

yarabbi şükür hesabı yapar... onun öyle hazırda avatarı bile vardır.

55(tuncay)55

arkadaşlar bi büyük yürüyüş daha olsa nasıl olur en azından bu şeref..zler rahat davranamazlar