Lig A 16.Hafta | SAMSUNSPOR 0-1 Malatya

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 November 2006, 16:57:14

« önceki - sonraki »

berusa55

bitmişiz!ruhsuzlar!adam gecen sene için taraftara yapılan için cıkar köpek gibi oynardı ama bunlaredan bunu beklemek hayal!

Gurbetci Bülent

Neyi tartisiyoruz arkadaslar, su takimin ilk 11 e baktigin zaman süperlig de oynayacak kac kapasitede adam var.
Devre sonunda bu takima en az 5 futbolcu sart.
Istanbul bld.  kasimpasa takimlar yavas yavas teklemeye basladilar bizimkiler son iki mactan ikiside 6 puanlik mactan 0 gol  0 puan aldilar.
Bu herseyi ortaya cikariyor sampiyonluga oyniyacak kadro yok bizde 2x2 4 bu kadar basit.
Cenk celil senol mehmet naz kim gelecekse gelsin yoksa ilk 6 da hayal olur bu gidislen.
Tek postif olan sey bu sene o da muhtesem TARAFTARLAR.

Tamer55

kızsakta bağırsakta kopamayız bu takımdan olmuyorişte sezon başı  okadar kaos yaşadıkki yönetimdi teknik heyetti derken yanılış isabetsiz transferlerden sonra bu sonuçların olması kaçınılmazdı ama biz taraftarlar her hafta umutla baktık bakacağızda kolayına bu takımdan kimse kopamaz
dilimiz isyan etsede gönlümüzden geçen acaba ne zaman düzelirler diye hep geçireceğiz hedeflere ulaşamazsakda önemsiz bir maçta alınan bir galibiyet bile bizi ufakta olsa sevindrecektir bu tarftara has bir duygudur.sevinçlerimizi bu sezon erteleyeceğiz anlaşıldıki taraftar olarak hep bu takımı seveceğiz senelerdir tutunduğumuz süper ligden düştük bırakabildikmi bu takımı hayır bu sezon kötü sonuçlar aldık bırakabildikmi hayır yine umut olacaktır içimizde şimdi ara transferi bekliyeceğiz iyi bir transferler yaparsak bir şeyler olur diyeceğiz oda olmazsa seneye inşallah diyip hep bekleyeceğiz biz taraftarlar olarak hep içimizdeki SAMSUNSPOR sevgisi bitmez ben bu takımın peşinden daha gitmeceğim bunlardan bir şey olmaz diyip dilleriye söyleyenler kalbiniz dilinizle söylediklerinizi onaylıyormu hayır içinizde hep bir umut olacaktır

Sadece Samsunspor

yazıklar olsun size be ruhsuzlar bi futbol maçını oynayamıyorlar güüya adları futbolcu iştee süper ligde oynayacak takımmış e hani lig a da şampiyon olamadan süper lige çıkmayacağımıza göre bu lige göre futbolcular almalıyız o zman eğer çıkarsakki bu da zor bi ihtiml o zaman görücem ben süper lig kapasitesindeki futbolcuları ZOR DOSTOM ZOR

cem and naz55

siz ne diyorsunuz aranızdan kaçınız izledide maçı yorum yapıyorsunuz adamların kaleyi tutan topu 1 oda gol oldu bizim bir topumuz direkten bir topumuz çizgiden döndü net pozisyonları atamadık hele gökhan kaba nın son dkkada kaçırdığı golü kaleci şenol bile şaşırdı atamadık bu kadar basit takım sonuna kAdar mücadele wtti 90.dkkada akın kaleyi bile bırakıp gol atmaya gitti
yok ruhsuzlar yok umursamazlar maçı izleyin yorum yapın izlemediyseniz bırakın biz izleyenler görenler yorum yapsın kimse samsunspor mücadele etmedi diyemez

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "cem and naz55"siz ne diyorsunuz aranızdan kaçınız izledide maçı yorum yapıyorsunuz adamların kaleyi tutan topu 1 oda gol oldu bizim bir topumuz direkten bir topumuz çizgiden döndü net pozisyonları atamadık hele gökhan kaba nın son dkkada kaçırdığı golü kaleci şenol bile şaşırdı atamadık bu kadar basit takım sonuna kAdar mücadele wtti 90.dkkada akın kaleyi bile bırakıp gol atmaya gitti
yok ruhsuzlar yok umursamazlar maçı izleyin yorum yapın izlemediyseniz bırakın biz izleyenler görenler yorum yapsın kimse samsunspor mücadele etmedi diyemez

dostum sonuçta ne kadar oynasakta yenildik işte sorun burda bitiricilik bizim takımda sıfır çok iyi bir forvet almamız lazım ama süper ligdeki gibi artist olmuyacak adam gibi 2.lige uygun bir golcü lazım

MeL_55

her maci yenilseydiniz ama tek su pe****... yaziklar olsun size bari malatyayi yenseydiniz artik 1. lig cok zor bizim puanimiz 19 6.istanbul 26 fark 7 puan
olmaz böyle birsey yav artik gitsin hepsi yaaa !! nedir bu cile cektigimiz YETER "!!!

bodensee55

ulan suraya dogru dürüst yorum lazin ulan...adami deli etmeyin katil edeceksiniz beni..gelen vuruyor giden vuruyor iyi oynamis herseyi yapmis akin gol atmaya cikmis.....saadete gel yenildik 0-1 .....hatice deel netice önemli......recete cok basit ---yönetim istifa....kral gelecek dertler bitecek...yoksa bu adamlarla erisle hedef ligde kalmak.......11.cilik hedef

piyanist

Kimse bahane üretmesin.Adam olsalardı geçen senenin hatırlarına yenerlerdi.Şansızlık mı desem becerisizlikmi bilmiyorum.Şunuda iyi gördük ki bu takıma acil takviye lazım.Gökhan fatihle olcak işler değil bunlar

cem and naz55

Alıntı yapılan: "bodensee55"Dostum suraya dogru dürüst yorum lazin Dostum...adami deli etmeyin katil edeceksiniz beni..gelen vuruyor giden vuruyor iyi oynamis herseyi yapmis akin gol atmaya cikmis.....saadete gel yenildik 0-1 .....hatice deel netice önemli......recete cok basit ---yönetim istifa....kral gelecek dertler bitecek...yoksa bu adamlarla erisle hedef ligde kalmak.......11.cilik hedef
sen mümkünse benim laflarımın üstüne yorum yazma

timofte

Takım mücadele edemiyor. Ya da sezon başında yapılan transferlerin tamamına yakını isabetsizdi. Bence her ikisi.. Her maçta topu ayağımızda tutan taraf olarak görünüyoruz ama sonuca gitme noktasında hiçbir şey yok. Gol yok, hücum organizasyonları zayıf. bu maçın ikinci yarısında taraftarın büyük desteği ile biraz daha fazla çaba vardı. Pozisyon bulduk. Ama görülen o ki, yetenekli oyunculardan kurulu bir takım değiliz.

edmontdante

Bugün hayatımda ilk kez maçı kapalı tribünden izledim.Taraftar gruplarını  ve etkilerini çok daha net gördüm.Hayatım boyunca maraton tribününde maç izlemiş biri olarak stadın yapısından dolayı Şirinler hariç diğer gruplarının sesinin bize gelmediğini bir kaç sefer dile getirmiştim.Bugün taraftar gruplarının mevcutları üst düzeydeydi ve gördüm ki böyle olunca maça ve stada hakimiyetleri sözkonusu olabilir.Ancak BU ŞEKİLDE DEĞİL.Mevcutlarının fazlalığına rağmen  maalesef bir tribünde bulunan 3 ayrı grubun  farklı ağızdan konuşması bu hakimiyetin ve etkinin oluşmasını engelliyor.Bunu aslında herkes biliyor ama grup mensupları bunu anlayamıyor.Dünyanın kaç yerinde  aynı tribünde  aynı takım destekleyen 3 tane grup ve bu grupların birbirleriyle çekişmesi sözkonusudur  dersek buna cevap olarak fazla bir sayı söyleyemeyiz.Ama Samsun da bu böyle.YOUTUBE ADLI SİTEDE ESKİŞEHİR-BURSA GİBİ TAKIMLARIN TRİBÜNLERİNİ İZLEDİĞİMDE  TARAFTARLIĞIMDAN UTANIYORUM.

Bu kadar kalabalık bu 3 grup hep birlikte hareket etse,diğer grup mensuplarını sadece SAMSUNSPOR'lu olma olgusuyla dost olarak görse bu stad yıkılır kesinlikle.Bunu hepimiz biliyoruz ama kimse buna yaklaşacağa benzemiyor.Artık bunları yazmayım diyorum durumu böyle kabullenelim diye düşünüyorum ama kabullenmemek  lazım.

Maça gelince hakimiyetimizde geçiyor gibi görünen bir oyun var ama sonuca gidecek bir tane pasımız dahi yok.Adam gibi bir ortamız var o da direkten döndü zaten.Malatya nın kaleye bir kaç atağından biri gol oluyor ama hal böyleyken bile rakibi zorlayacak hiçbir şey yapamıyoruz.

Kaçak güreşen oyuncular var.En başta M.Çiçek.Hiçbir şey yapmıyor sanki oynamak istemiyor.Adnan her zamanki gibi hırslı ama bu iş sadece hırsla olmuyor yetenek lazım,futbol zekası lazım.

Bu takımın galibiyet reçetesi,herkesin gününde olması,tafartarın vereceği güçle  herkesin savaşması,tekmeye kafa sokması.Başka hiçbir şeyi konuşmaya gerek yok taktik,teknik falan.Çünkü bu takımda taktik teknik konuşabileceğin futbolcun yok.

Bunları gördükçe insan,futbolcu olmanın eskisi kadar zor olmadığını anlıyor hatta kendisinin bile  SAMSUNSPOR DA oynayabileceğini düşünerek keşke diyebiliyor.Yani bu takımın oyuncu kalitesi tribündeki insanlara bunu düşündürecek kadar kötü.Tamam oyuncu kalitemiz düşük ama hırsta mı yok.Yenilmeyi hazmedebilmek  nasıl bir gurursuzluk.İnsan tavla oynarken bile yenilmek istemiyor.Peki siz nasıl sahadaki rakibinize karşı bu kadar aciz kalabiliyorsunuz,bu acizliği nasıl kabulleniyorsunuz...........futbolcu arkadaşlar diyeceğim ama futbolcu falan değilsiniz.

Şekil yapmaktan top oynayamayan oyuncularımız var.Mesela EMİN mesela İBRAHİM.Adamlar saçlarıyla oynamaktan,kendince karizma yapmaya çalışmaktan top oynayamıyorlar.Saçlarını boyatmayı biliyorlar ama futbolu bilmiyorlar.Karizma yapacaksınız,saçınızla oynayacaksanız  halı sahaya gidin beyler.Burada futbol oynayıp,aldığınız paranın hakkını vermeniz lazım.Ve tabiki rakibe sahayı dar etmeniz.

MUhammet ŞEKER,korner atmaktan aciz bir oyuncu.5 tane korner attı ikinci yarı şimdi ANGEL bana kızacak ama bunu maçta kullandığım için burada da kullanacağım "karı gibi topa vuruyor".Sen nasıl futbolcusun ya zımba gibi kessene içeri.sen bilmiyor musun yaptığın ortanın sertliği topa kafa vuruşu yapacak adama bir avantaj sağlar,ne kadar sert atarsan rakip defansı hataya sürükleme ihtimalin fazlalaşır.Bilmiyor musun bunu.Tabi  inanmıyorsun ki kendine ben havalandırayım ne olursa olsun diyorsun.senin gayen sorumluluğu üzerinden atmak başka bir şey değil.İşte böyle sen ona o başkasına sorumluluğu atarsa böyle olur sonuç

Bize şahsiyetli,aldığı paranın hakkını vermeye çalışan,kendisi için  değil takım için oynayan,aldığı mağlubiyetten sonra bizler gibi günü kararan ,rakibine yenilmeyi  gururuna yediremeyen,adam eti yiyen oyuncular lazım.Sizler gibilerle zaten bu işin olmayacağı kesin beyler.Adam olsanız adam gibi oynayıp,adam gibi çalışıp,adam gibi mücadele edersiniz. (Takımda  az da olsa böyle olduğuna inandığım bir iki oyuncu var onları bu yazdıklarımın dışında tutuyorum)

samsunsporum55

boşverin ya napalım artık onumuzdeki maçlara bakalım dicem oda cok tuhaf  olacak

mehmet yılmaz

mehmet yılmaz

Var mı daha ötesi? bizim için en kıymetli randevuda kaybettik. İçim acıyor şu an!

Ey yönetim bu günler senin eserin... Bize böyle bir takım izlettirdiğin için eyvallah...

Güvenlik tedbirleri şahaneydi; olması gereken de bu. Ancak geçen seneki maçta niye bunlardan eser yoktu acaba? Ya da rövanşta da aynı hassasiyet gösterilecekmi bakalım.

Maça gelince; aslında Malatyaspor'un galibiyeti hak ettiğini söylemek güç. Ancak futbol netice oyunu. Kaleci Şenol'un alışılageldik sivriliklerini sürdürmesi göze battı. Aslında yazacak çok şey var ama hevesim iyice kaçtı. Belki daha sonra!