BankAsya Birinci Lig 8.Hafta | Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan Cagdas Ünver, 09 October 2010, 02:00:56

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Ahanda bir mürid daha kazandım :D :D

Giderek büyüyor anti kalpar hareketim..
Desteklerinziden ötürü siz değerli Samsunsporlu arkadaşlarıma ve yaptığı mallıklarla bu hareketin güçlenmesine yardımcı olan Karakalpaklı örümcek kafalı Kalpar efendiye sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim  :D :D :D

Hatta hemen borcumu ödeyeyim :D Teşekkürleeeeeeeeeeerrrrr  ;D ;D ;D ;D ;D

Serkan

celebi

valla engin abi köşeden falan çekti ama. neşterlrden çeken olmuşmudur bilemem. sitelerinde istedim ama yok galiba bakalım çıkar bir müddet sonra.

55.hakan

Bayrak show harikaydı gerçekten,Tavşanlı taraftarı da biraz takım canlanınca tiz bir sesle Linyiiit Linyiiiet diye bağırmaları dışında pek birşey yapmadılar.

istanbuldan

Bu takımda her sene birşeyler eksik olmak zorunda mı? Bıktık artık, bank asya da kalıcı olmamız bile başarı gibi düşünüyoruz. Bu yıl hah tamam dedik, bu seferde teknik direktör konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Artık şu taşlar yerine otursa.. Bakalım hocayı göndermek için kaç hafta daha yenileceğiz...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serkan - 18 October 2010, 10:23:24
abi resim filan yokmu karşıdan çekilmiş ;)

Ben kalpara söverken bi foto çektirecem haftaya Serkancım.. :):) Özelden yollarım sonra :D :D

Ahmeti

tamam şükür iyidir iyi olmasınada tavşanlı'dan aldığın beraberliğe şükür değil isyan etmen gerekir kardeşim.
Ya arkadaşlar doğru söyleyin hiçmi pozisyonumuz yoktu maçta ; >:(

55.hakan

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 18 October 2010, 10:56:27
tamam şükür iyidir iyi olmasınada tavşanlı'dan aldığın beraberliğe şükür değil isyan etmen gerekir kardeşim.
Ya arkadaşlar doğru söyleyin hiçmi pozisyonumuz yoktu maçta ; >:(
Sıfır pozisyon 1 tane yoktu.Attığımız gol bile kornerden ceza alanında 50 kişi vardı.Bir tane de uzaktan şut o da çok zayıftı zaten hiç saymıyorum.

fatih55ankara

abi şu takımın peşine gidilmesin.değer mi yaa.yazık değil mi?kalpar haftada 10.000 tl alsın.sen de cebinden para ver kütahya ya git.yok böyle birşey.içerdeki maçta da mratona girmek için sular içinden geç ayakların yamyaş olsun.vallahi bu teknik direktör de gitsin yönetim de.hepsinin Allah belasını versin.

Ahmeti

yağmur demeden, çamur demeden 1 kuruş menfaat beklemedenşu takımın peşinden koşan taraftara yazık.
Kalpapaz hoca yaptığın işe saygın yoksa şöyle bir etrafına bakta şu cefakar taraftarın sözüne bir kulak ver ne söylüyorlar senin için >:( >:( >:( >:(

brigand

yazık şu taraftara...gerisi yalan :( :(  emeğinize sağlık abi, helal olsun... >l< >l< >l<

FaTiH_HaN

pozisyon yok, pozisyona girmek için çaba yok, şutumuz bile yok büyük linyit takımına 2 denk takımın maçı gibi oldu ya biz 2. ligden yeni çıktık o seviyedeyiz yada tavşanlıda bizim gibi şampiyonluğa oynuyor. gelenin geçenin yasladığı akhisara, tavşanlıya 4 puanı hediye ettik yada 2 puan kazandık kalparın anlayışıyla futbol anlayışına sokayım kalpar  >:(