BankAsya Birinci Lig 8.Hafta | Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan Cagdas Ünver, 09 October 2010, 02:00:56

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 15 October 2010, 11:56:02
kenan ı oynatırsa hocanın en büyük düşmanı ben olucam.yakında kenan dallaması da inşallah takımda huzursuzluk çıkarmaz.ama götü yemez.çünkü o benim kanaatimce futboldan sonra samsunspor da kalmak istiyo.ama bence alucraspor da teknik adamlığa başlamalı... :)

içime mi  doğdu ne.kenan kadro dışı kalmış.oh be.

kaptan 55

SAMSUNLU ORUMA 55

16 October 2010, 10:40:53 #182 Son düzenlenme: 16 October 2010, 10:52:25 SAMSUNLU ORUMA 55
nedir kenana olan düşmanlık anlıyamadım gitti kenan bizim kulübümüzde senelerdir oynuyor lütfen biraz daha eleştiri yaparken işin ucunu kaçırmayalım .............

fatih55ankara

miadı doldu kardeşim.
1.belini dönemiyor.
2.yavaş.
3.takım o varken her an kart alabilir korkusu oluşuyor.
4.artık bu takımın,defansın önünü açmalı.
5.boyu uzun olsa da hava hakimiyeti de yok.
6.paragözün teki.hala en fazla para alanlardan.
7.işin ucunu da kaçırdığımız yok.canını sıkma.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 16 October 2010, 10:40:53
nedir kenana olan düşmanlık anlıyamadım gitti kenan bizim kulübümüzde senelerdir oynuyor lütfen biraz daha eleştiri yaparken işin ucunu kaçırmayalım .............

kenan yıllardır babasının hayrına mı oynadı..aldı parasını tek kuruş alacağı yok takımdan..samsuna da yerleştii..

Oynadıysa aldı parasını..şimdi boktan oynuyor..zamanında bırakmasını bilmezsen böyle acımasızca eleştirsin..

bide bazı arkadaşlar emektar futbolcunun tanımını takımda en fazla oynayan adam sanıyorlar..

emektar futbolcu tanımı günümüzde hiç bir takımda yok..Emektarlar Emin gibi Nuri gibi insanlardır..Yıllarca hizmet ederlerler ve bir çok kez para bile almadan forma giyerler..
Kenanın maşşallah gayri menkul oalrak samsunda oldukça güzel yatırımları bulunuyor..
Allah daha çok versinde bizi de bıraksın gitsin artık...

Ayberk

Kenan 10 yıldır bu takıma emek veren birisi. Çok büyük katkıları da olmuştur elbet. Ama herkesin iyi olduğu ve artık iyi olmamaya başladığı zamanları olur. Futbol böyle işte. Zidane haricinde zirvedeyken bırakabilmiş birini hatırlamıyorum son zamanlarda. Kenan elbet takıma bir şeyler kattı. Ama artık gerçekten oynadığında yarardan çok zarar veriyor diyebilirim. Özellikle de Ersinle oynadıklarında. Riske girmemek adına boş topları taça vurmalar, defans arkasına atılan her topu kaçırmalar. Bunlar normal karşılanabilir artık futbolunun sonlarını yaşayan birisi için. Ama takım için faydası pek yok... Ha bu takımda durursun, gençlere örnek olursun oturuşunla kalkışınla eyvallah, 100 yaşına kadar kal. Bilemiyorum belki de bunları yapıyordur, yapmadığı için demiyorum,çünkü bilmeden ahkam kesmek istemiyorum. Ancak hala bazı gazetelerde hemen her gün Kenan reklamı yapılması da fazlasıyla abes değil mi?

babasamsunlu

evet.. haklısın.
bir de can atan abimiz ilk geldiğinde,can atan abimiz hakkında gazetelerde çıkan olumsuz haberleri hatırlıyorsunuzdur sanırım ??

Çok mu tesadüf bu işler .. ??

gkhn

Kenanı ben mi yanlış tanıyorum anlamadım.Adam kafatopuna çıkıyor vuramıyor,ayrıca yavaş önceden nasıldı bilemiyorum ama benim 2 senedir tanıdığım kenan vasat bir oyuncu...

fatih55ankara

bize takım yenilirken kenarda gülen adan lazım değil.abiliği de batsın.

Ayberk

Yani maçlara gitmeyen bir adam her gün Haber okusun, Kenan'ı Puyol zanneder! Ki, bu sene  Kenan'ın ağzından bir haber de yaptılar ya; "Artık Puyol da gelse fark etmez!" :D .:.:. .:.:. .:.:.

Hatırlıyorum hayal meyal, 6-7 sene önce kel Şenol ile falan oynadığında iyi maçlar çıkarıyordu :D

brigand

onun kredisi biteli çok oldu. yukarıda arkadaş çok güzel söylemiş, bedava oynamadı ya. tabikide sagolsun verdiği emekler için ama bir kaç yıldır uzatmaları oynuyor, başka biryerde bu kadar tahammül edilmezdi.

Ahmeti

herhalde bu sene jubile yapar yoksa kurt kocayınca biliyorsuz rezil olma durumu var rezil olmadan benden bu kadar demesi lazım.

Ollivanders

Recep

kenanı seversiniz sevmezsiniz ama yıllardan beri elinden geleni vermeye çalışıyor papazlık yapmıyor
şimdi ise hala 11 de olması onun suçu değil sallanacak kişiler varsa hala sözleşme imzalayan yönetim ve oynatan hoca
kenan bu işte en masum taraf

berusa55

AlıntıJonathan var, Kenan yok
[ 16.10.2010 ]

Samsunspor'un Tavşanlı Linyitspor maçı için teknik heyet tarafından belirlenen 18 kişilik maç kadrosunda bir sürpriz yaşandı. Geldiği günden bu yana tartışılan isimlerin başında gelen Ganalı stoper Jonathan Quartey, kadroda kendisine yer buldu. Jonathan'ın kadroya girmesi sonrasında tecrübeli futbolcu Kenan Yelek kadroya alınmadı. Cenk İşler'in de yer almadığı kadroda şu isimler bulunuyor:

1  - Ahmet Şahin
2  - Kılıç Arslan Kopuz
3  - Ersin Veli
4  - Kemal Tokak
5  - Adem Alkaşi
6  - Orhan Taşdelen
7  - Jonathan Quartey
8  - Alparslan Kartal
9  - Abdulaziz Solmaz
10- Mustafa Gürel
11- Savaş Esen
12- Simon Zenke