kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2010, 11:18:05
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum  ama bizimde görüşlerimize SAYGI duyulmasını talep ediyorum. Dalga makara yapılacaksa bende yapabilirim...

Kim makara yapıo , Yapsa yapsa Akan abi yapıyordur, bırakta yapsın burak ne kadar alıngan oldun bu sıralar he:D bize neler dio Call of başlığında biz alınıyormuyuz, la akan abi bu sanki ciddi yapsa burda yazıcak sende he burak...

Sevmese zaten tınlamaz seni beni he der geçer, sevdiğinden takılıo işte

Ollivanders

Kimsenin dalga , makara yaptıgı yok burak. Herkes gorusunu yazıyor bizde yazıyoruz sende. Hocanın eksik yanları nelerdir bana gore onu soyluyorum. Savundugum dusunce sadece futbolcu - Hoca ilişkisinden kaynaklanmıyor . Gecen seneki adanaspor macından bu zamana kadarki yanlıslıklardan , oyunu okuyamamaktan , elinde boyle iyi takım varken kucuk dusunmekten , korkusuz olamaktan yakınıyoruz. Kimseyle dalga gectigimi de dusunmuyorum.

Burak

ben sizin eleştirilerinize demedim zaten alıngan falan değilim kardeşim hepimiz bir bireyiz burada chatteki tabirle ''bot'' değiliz otomatik yazılar yazmıyoruz. Serkan tespiti koymuş zaten uzatmaya gerek yok akan abiyle özelden hallederiz biz...

salihcakir

kalpar üzerine yazılanlar, çizilenler böyle giderse bitmeyecektir. Hani bizim bence haklı eleştirilerimizi haksız çıkartacak söylemlerde ve eylemlerde de bulunmuyor zaten kendisi. Ama umalımda bir anda herşeyi dosdoğru yapsın ve bizi süper lige çıkarsın.

Lakin ben olsam, daha bugünden süper ligde şampiyon olacağız diyebilen; böyle bir vizyona sahip kişiyle yola çıkar/yola devam ederdim.

**KaR6**

Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2010, 10:49:43
bende kafama göre yazarsam bozulmak yok o zaman abi...

burak, uzun zamandır bişe demiyorum ama azcık frene bassan fena olmaz.. her yazılanı uzerine almak ve cevap vermek zorunda değilsin.. bir tek sen agresif değilsin sitede.. bu zamana kadar sustum ama yazarken kime yazdıgına da dikkat etsen fena olmayacak.. daha bu konuyla ilgili konusmuyorum, içimde kalmasın dedim..

Burak

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 October 2010, 09:27:42
burak sen git kumda oyna koçum ...
Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2010, 09:28:25
tamam abi olur ... bir de sebebini söyle istersen ? herkes öğrensin ... ??? ???
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 October 2010, 10:41:15
öyle kafama göre yazdım ..sebebi yok...
Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2010, 10:49:43
bende kafama göre yazarsam bozulmak yok o zaman abi...

:-X :-X :-X :-X :-X

maraton

sakin olun, düşünceler üzerinden kişisel kavga yapmayın,herkese saygı duyun, ortamı gerip karıştırmayın, laf atıp geri çekilmeyin, saygılı olun,adam olun  ;)

sadece55

Bizde Serkan Aykutu yiyen hocalar çıktı...Cenk işler de yenir yenir babam rahat olun

fatih55ankara

arkadaşlar kendi adıma şunu söylim ne kalpar için ne de cenk için birbirimizi üzmeye değmez be.onlar samsunspor dan ayrılınca samsunun adını anmazlar.biz her zaman samsunsporluyuz.bizim sevgimiz armaya...

s_uzunkaya

anlayamadığım tekşey var neden yapıcı olamıyoruz? futbolcuların hepsinin kaprisli olduğunu kim söyledi veya kim söyleyebilir? ben bu ligde cenk le birlikte samsunsporumuzun en iyi kadroya sahip olduğuna inanıyorum. bakmayın siz kalparın hedef ilk 6 dediğine.eminimki hedefi samsunsporu direk süper lige çıkarmaktır. bu kadro oluşturulurken isanın ve kalparın görüşleri alınmadımı? alındı ve biz bu kadronun bu ligin en iyi kadrosu olduğuna inanıyormuyuz? inanıyoruz ve eğer bu kadroyu başta kalpar kurduysa ve kadroyuda beğeniyorsak daha ligin başında bu acımasızca eleştiriler niye. bu kadroyu kuran teknik ekibe ben güvenirim ve herzaman desteklerim. daha öncede dediğim gibi kargaşasız, otorotisi sağlanmış bir ortamda bu takımı herkez şampiyon yapar. ben pişirdim başkaları yesin kim ister. burada atıp tutmakla aklına geleni söylemekle olmuyor bu işler. bu takım için emek verenler belli ve adam da emeğinin karşılığını almak ister. eminimki kalpar şuan enbüyük stres altında olan kişidir samsunsporda. cenke giren çıkan yok, taraftarlığığı dışında(gerçekten samsunsporu sevdiğine inanarak diyorum).o sadece futbolcu olarak kendinden sorumlu. kalparsa tüm futbolculardan ve samsunsporun başarısından. kimse cenkin agbetu gibi koşmasını zenke gibi omuz omuza mücadele etmesini beklemiyordur. ama bir futbolcunun maçdaki hareketleri tavırları önemlidir. elinden geldiğini yapmakla lakayıtca bir maç çıkarmak çok rahat anlaşılabilir. kalpar cenkin elinden geleni yaptığını görmek istiyor sadece ve bunuda göreceğine ve cenk inde elinden geleni (en azından samsunspor için) yapacağından eminim.
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...

Ollivanders

14 October 2010, 14:10:15 #565 Son düzenlenme: 14 October 2010, 15:01:50 Serpico55
Burada kimse atıp tutmuyor taraftar olarak kendi gorusunu soyluyor. Samsunsporluysak eger takımın gelecegini dusunmek gerek. Ben geleceginden endise ederim sen etmezsin veya gorusumuz farklı olabilir. Takımı kurmus evet ama hani nerde o takımı kurarken dusundugu sistem , strateji . Madem herseyi dusundu duayen ama neden bu bası bosluluk ? Neden 5 haftamız heba oldu ? Bu mudur sistemli olmak . Kadroyu begenipte elestiri yapmamak niye ? Var mı boyle bir dusunce ? Taktiksel acıdan elesitiryorum . 80 dakikadan sonra degişiklik yapan hocayı elesitiryorum . 0-0 giden maca 80 de santrafor alan adamı elestiriyorum , ayakta durmaya gucu olmayan adamı oyuna alan hocayı elesitiryorum.Cenkin elinden geleni yapmasını saglamak kadro dısı bırakmakla mı saglanır yoksa orta yol bulunarak mı ?

berusa55

Hocanın Cenk'le nasıl inatlaştığı geçen hafta Cenk'in hiçbir sakatlığı falan olmadığı halde tribünde olmasından anlaşıldı... Ve bu sorun sezon boyu devam edeceğe benziyor. İnşallah zararlı çıkan Samsunspor'umuz olmaz.

babasamsunlu

@  slazenger

birincisi ve en önemlisi bu kadroyu kalpar değil  İsa Turan yaptı..Bu liste onun listesi..
Alınan topçuların hepsi ile tek tek kendisi görüştü.O yüzden kesin emin olmadığımız konualrda yorum yapraken daha dikkali olmakta fayda var gibi..

İkincisi diyecem ama onu Serpico55 kardeşim gayet açık ve net yazmış zaten..her bir cümlesinin altına imzamı atarım..
Üçüncüsünüde berusa 55 yazmış..valla bana bişey bırakmamışlar :):)

celebi

Alıntı yapılan: salihcakir - 14 October 2010, 11:40:33
kalpar üzerine yazılanlar, çizilenler böyle giderse bitmeyecektir. Hani bizim bence haklı eleştirilerimizi haksız çıkartacak söylemlerde ve eylemlerde de bulunmuyor zaten kendisi. Ama umalımda bir anda herşeyi dosdoğru yapsın ve bizi süper lige çıkarsın.

Lakin ben olsam, daha bugünden süper ligde şampiyon olacağız diyebilen; böyle bir vizyona sahip kişiyle yola çıkar/yola devam ederdim.

hüsnü özkara böyle bir düşünceis vardı ama oda gitti giresundan. sadece zihinde hedef yetmiyor diyeceğim

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 14 October 2010, 15:22:53
hüsnü özkara böyle bir düşünceis vardı ama oda gitti giresundan. sadece zihinde hedef yetmiyor diyeceğim

Onun gabaracı olduğu elindeki takımın dandikliğini bilmediğinden belliydi be hocam :):) ;D ;D