kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 October 2010, 23:07:27
:):):):):)

Cenk ile Cenk etmek varken Kalpar ile delirmeye ne gerek var sayın Çelebi :):)

ÇILDIIYORUM BEN KALPARLA CENK BENİM NEYİME :D

babasamsunlu

hahahahah :):) bende koşacam bu hafta..Taş yok artık..çift dalacam allahıma kitabıma :):)

berusa55

erkutdem55

Hiçbir zaman Cenk zaten çok koşan bir adam olmadı ki.
Ben bu takımı istediğim gibi sahaya çıkarırım kimseyi sallamam,kazanırsam herkese kapak olur,kazanamassam emekli olur giderim mantığıyla takım yönetiyor.
Akan dayanamadım Kalpar olunca yazdım,senle Orhan başlığında müsait bir zamanda görüşelim. :D :D

babasamsunlu

her türlü orhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn :D :D

Ollivanders

babasamsunlu

hahahha :):)

Ya bu herkesteki Orhan konusu olunca "ama iyi abi" muhabbeti süper ya :):)

Soracam olm alayınıza bu takımı en kritik maçta yaktığı zaman..

Benim kinim bitmez Orhan ile kenana.Çünkü en az 15 puanı bu ikisi yüzünden kaybettik..Belki çıkamayacaktık ama bir play -off heyecanı oalcaktı şehirde..Ama sağolsunlar süper yetenekler geçen sene muhteşem oynadılar..

Orhana verilen şansın yüzde 10 sezere verilseydi sol bekte sanrım şimdi çok daha nitelikli bir sol bekimiz olurdu... :-X :-X :-X

edmontdante

Ben Cenk'e bozuğum açıkçası.
Samsun'un öz çocuğusun.Artık son dönemin futbolda.Bırak bazı şahsi işlerin hesabını yapmayı.Sen işini yap çık topunu oyna.Sıkıntılar mutlaka vardır  ama bu işler böyle çözülmez.Bu kaprislerle  ya da böyle davranarak bir senesini daha heba ediyoruz takımın.Kimin eline ne geçecek anlamıyorum.

mehmet yılmaz

Orhan'ı Yeşilyurtta gördüm geçen gün. Dedim, iyi oynadın, formunu neye borçlusun?
4 şeye dedi
1- Antepli olmama  ;D
2- Akan abinin maçta olmamasına  8)
3- çağrı bile beni eleştiriyormuş, çağrıdan eleştiri alacağıma boğza köprüsünden atlarım daha iyi diye motive olmama  :-*
4- dördü unuttum  ;D
dedi...

babasamsunlu

hahahah :D :D

bana abi demesin..Ben onun abisi felan değiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm  >:( >:( >:( >:(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 October 2010, 23:20:38
Ben Cenk'e bozuğum açıkçası.
Samsun'un öz çocuğusun.Artık son dönemin futbolda.Bırak bazı şahsi işlerin hesabını yapmayı.Sen işini yap çık topunu oyna.Sıkıntılar mutlaka vardır  ama bu işler böyle çözülmez.Bu kaprislerle  ya da böyle davranarak bir senesini daha heba ediyoruz takımın.Kimin eline ne geçecek anlamıyorum.

abi bırak bu işleri...
sen niye koşmuyorsun maçlarda, onun hesabını ver önce..  ;D

**

Cenk, zaman zaman haklıyken haksız duruma düşüyor, bu kesin. Cenk çok masum da değil ama ben içime sindiremiyorum böyle bir kozdan faydalanamamızı. Sorunun temelinde de zihniyetiyle Kalpar'ın olduğu kanısındayım.

celebi

babasamsunlu

Abi sorun sadce Cenkse kovalaım gitsin ne olacak ki..Ama geçen sene Cenk yokkende aynı buna benzer sorunları bazı topçularla yaşamadı mı hoca ??

berusa55

13 October 2010, 23:33:26 #538 Son düzenlenme: 13 October 2010, 23:58:50 berusa55
Sorun kesinlikle Cenk değil. Sorun Cenk'le inadım inat giden de...Bırak adamı serbest oynasın ister koşar ister iki öldürücü pas atar. 90 dk adamdan maksimum performans mı beklenir hele bu yaştaki bir topçudan. Adamın kafasını rahat etmezsen sahada da istediğin verimi alamazsın. Bu tür inatlaşmaların takıma zerre faydası olmaz. Cenk'i 90dk oynatmak zorunda da değilsin. Madem çok koşamıyor koy 60'dan sonra ya o dakikaya kadar oynat sen belirle stratejini ama küstürerek değil...

Burak

14 October 2010, 09:17:10 #539 Son düzenlenme: 14 October 2010, 09:28:06 Burak
Hoca Cenk'le nasıl inatlaşıyor ben onu anlayamadım.Ne yaparak inatlaşıyor. Orta sağın sağında mı oynatıyor mesela ?İlk maçta biz değilmiydik Cenk'in de oynamasını isteyen. Eee Hoca oynattı şimdi de yem olarak atıldı deniyor.Sonraki Altay maçında da oynadı.MİY maçında da oynadı Bolu maçında da oynadı 6 maçın 4'ünde oynadı.Siz Bolu'ya gittiniz gidenlerin hepsi Cenk iyi oynamadı demedimi...Sonraki maçta Hoca takdir hakkını kullanıp oynatmamazlık yapamazmı?  Ben Oktay'ın hoca yüzünden gittiğini düşünmüyorum kim olsa o şartlarda gençlerbirliğine giderdi.Murat Yıldırım'ı bu sene süper ligden isteseler bizde çıkamasak gitmeyecek mi? Oktay'ın gidişi hocanın değil onunla sezon başında mukavele uzatmayan yönetimin suçu . Şimdi gözgöre göre Murat Yıldırım için de aynı hataya düşülüyor inşallah devre arasında sözleşme uzatılır.

Ayrıca ben Cenk'in Serkan ve Celil ' le aynı kefeye konulması taraftarı değilim.Serkan Aykut ve Celil her ortam oluştuğunda Samsunspor'a koşa koşa dönmüş insanlar. Celil'i Mustafa Denizli göndermek istememesine rağmen geri geldi. Cenk ise parayı görmeden paçaları sıvamadı kaç senedir. Ben bunları Hüseyin Kalparı körü körüne savunmak amacıyla yazmıyorum ama tek suç hocanın mı ... Nasrettin Hoca'nın fıkrasında ki gibi hırsızın hiç mi suçu yok (Teşbihte hata olmaz :) )