kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

ben bile koşuyorum maç özetlerinde sayın Çelebi de Souza :):)
Orhancıımın peşinden :):):)

celebi

ya ben sadece cenkin sanki hiç suçu yokmuş gibi konuşulmasından açıkcası rahatsızım. ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 13 October 2010, 22:47:39
kasımpaşada geçen sene bu yaşına rağmen at gibi koşan cenk değil miydi. bence kalpar bir yerde haklı

@celebikalparcımuhalefetovsiniretmeadamıdesouza :)
kasımpaşa'daki antrenmalarını seyretmediğimiz için koşup koşmadığını bilmiyoruz. kalpar ondan maç içinde değil antrenmanlarda koşmasını, gençler kadar çalışmasını istiyormuş. Şimdi Engin abi örneğinden yola çıkarsak bizim kadar koşup, basmasını bekleyebilir miyiz? Ama ne yapacak? farkını gösterecek. Murat, Zenke, Turgay, Agbetu koşsun, bir de Cenk mi koşacak?

celebi

eee o zaman maçta koşsun. tamam murat zenke agbetu turgay koşsun aynı cenk kasımpaşada maçlarda koşuyor

Ollivanders

Cenkten Messi olmasını bekliyoruz. Yazıktır günahtır . Bu adama pozisyon yaratacaksın ara pası atacaksın o da gol yapacak. Dikene oynayan bir Allahın kulu yok takımda . Kalpar efendi elindeki tek dikine oynayan adamı kadroya dahi almıyor ama cenk suclu oluyor. Agbetu kac tane isabetli pas attı 6 haftada ? veya zenke 2 hafta dısında ne zaman cok etkili oldu? Murat abi kasımpasa gecen sene takım oyununu en iyi oynayan takımdı. Arkasında moritz yekta murat erdogan gibi yetenekli dikine oynayabilen adamlar vardı. Bu takımda cenk tabiki gol pozisyonuna girer ve gol atar. Ama kalpar bu yanlıslarını goremiyor, gormek istemiyor. Elestiren kişiler Samsunsporun olumsuzlugunu isteyen kişi olarak damga yiyor. Taraftar bunu mu hakediyor ? Ozeleştiri yapma erdemini gosteremeyen huseyin kalpar yuzunden bu takım 5 haftadır kotu top oynuyor. Daha erken koparabilecegi macları zorla alıyor veya alamıyor. Cenkin yanlısları olabilir ama bu adamı sen cekeceksin takımın icine. Sen ikna edeceksin.Bunu yapma konusunda her iki tarafada iş dusuyor. Cenki hem ben istedim diyeceksin hemde aranızdaki ilişki bu kadar kopuk olacak. Ben bu soylenenlere inanmıyorum. Cenki almak isteyen hoca onu kaybetmek mi ister yoksa ondan son terine kadar yararlanmak mı ?

berusa55

Kasımpaşa'da da deli gibi koştuğunu sanmıyorum. Cenk'in bazen varlığı rakip takım için yetiyor; çıkmasını engelliyor... Onu gören rakip defans oyuncularının korkusu diğer forvetlerimize hızlı adamlarımıza yarayabilir. Cenk Kalpar hocanın koş demesiyle koşmaz bu saatten sonra.

babasamsunlu

herkes koşsun..Hatta Ahmet de koşsun..Ne duruytor orada.. :):)
Anca top gelince hareketleniyor :):)

Cenkin suçu varsa cezasını çektirirsin..AMa sen adamı hazır değilken oynatıp daha sonra da bakın işte Cenk bu kadar dedirtmeye çalışırsan art niyetli olursun...

Meselenin sadece Cenk olmadığının farkındasınızdır umarım sayın celebikalparcımuhalefetovsiniretmeadamıdesouza .. :)
adamın karakteri bu..Kara kalpaklı kara adam Kalpar.. :)

celebi

Alıntı yapılan: Serpico55 - 13 October 2010, 23:00:36
Cenkten Messi olmasını bekliyoruz. Yazıktır günahtır . Bu adama pozisyon yaratacaksın ara pası atacaksın o da gol yapacak. Dikene oynayan bir Allahın kulu yok takımda . Kalpar efendi elindeki tek dikine oynayan adamı kadroya dahi almıyor ama cenk suclu oluyor. Agbetu kac tane isabetli pas attı 6 haftada ? veya zenke 2 hafta dısında ne zaman cok etkili oldu? Murat abi kasımpasa gecen sene takım oyununu en iyi oynayan takımdı. Arkasında moritz yekta murat erdogan gibi yetenekli dikine oynayabilen adamlar vardı. Bu takımda cenk tabiki gol pozisyonuna girer ve gol atar. Ama kalpar bu yanlıslarını goremiyor, gormek istemiyor. Elestiren kişiler Samsunsporun olumsuzlugunu isteyen kişi olarak damga yiyor. Taraftar bunu mu hakediyor ? Ozeleştiri yapma erdemini gosteremeyen huseyin kalpar yuzunden bu takım 5 haftadır kotu top oynuyor. Daha erken koparabilecegi macları zorla alıyor veya alamıyor. Cenkin yanlısları olabilir ama bu adamı sen cekeceksin takımın icine. Sen ikna edeceksin.Bunu yapma konusunda her iki tarafada iş dusuyor. Cenki hem ben istedim diyeceksin hemde aranızdaki ilişki bu kadar kopuk olacak. Ben bu soylenenlere inanmıyorum. Cenki almak isteyen hoca onu kaybetmek mi ister yoksa ondan son terine kadar yararlanmak mı ?

sonuna kadar katılıyorum kardeşim . ama cenkte kendine dikkat eetmesi gerekir diye düşünüyorum.

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 October 2010, 23:00:42
Kasımpaşa'da da deli gibi koştuğunu sanmıyorum. Cenk'in bazen varlığı rakip takım için yetiyor; çıkmasını engelliyor... Onu gören rakip defans oyuncularının korkusu diğer forvetlerimize hızlı adamlarımıza yarayabilir. Cenk Kalpar hocanın koş demesiyle koşmaz bu saatten sonra.

valla ersin hocam hiçte öyle değil be hocam gayet de iyi koşuyordu

celebi

babasamsunlu

:):):):):)

Cenk ile Cenk etmek varken Kalpar ile delirmeye ne gerek var sayın Çelebi :):)

erkutdem55

Bu sürekli saçmalamaktan kendini alamayan adam takımın başında olduğundan maalesef galibiyetlerde buruk bir sevinç yaşıyorum.Çünkü işkence süremiz uzuyor.
Tanju Çolak'ta koşmazdı ama Avrupa gol kralı oldu.Serkan'da sadece gol atardı.O zamanlarda hocalar çok kötüymüş,bu adamları neden paf'a göndermemişler,hayret doğrusu.

babasamsunlu

hahahah :):) lem sen yaşıyonmu erkutdemellibeş efendi :):)

hadi ya serkan koşmuyormuydu..Koşacak kardeşim..Ahmet Şahinde koşacak..Koşmayan otursun çay demlesin :D :D

mehmet yılmaz

Cenk'in hiç mi yanlışı yok? Doğru, haklısın, onun da yanlışı olmuştur ama tam 4 yıldır "ula keşke bize gelse, nasıl samsunsporlu bu?" diye hayalini kurduğumuz adam bize gelmiş ve bir tane taşkafalının aptalca tercihlerine kurban ediliyor.

Cenk'ten koşmasını beklemek genel yayın yönetmeninden muhabirlik yapmasını beklemek gibi birşey artık, o dönemleri geçti. Ver pasını, soksun kaleye... Sen de teknik direktör olarak keyfini sür.

Ollivanders

Serkan oyuna girince 2 rakip defans oyuncunun serkan aykuta yonelmesi gibi bir durum varken neden maclara forvetsiz cıkıyoruz bunu sorgulamak gerek .

mehmet yılmaz

Yeter ula... Celebidesouzakalparcımilitancenkdüşmanıdossantos gözümü açtı benim.

Cenk koşsun, Engin Sever de koşsun... Neremizden soluduğumuzu bir biz biliyoruz maçlarda!  8) :P ;D :P :P :P