kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: serkancengiz - 11 October 2010, 17:51:20
Cenk işler gibi bir futbolcu her sene ortalama süperligde 10 ile 15 gol atmayı başaran bir golcüyü 18 e koymayan gana milli takımda bu sene dünya kupasında oynamış Jonathanı Bank asya liginde bile kadroya almayn halbuki biz dünya kupasına gidemedik adamın ölüsü bu ligde oynar ne hayır bekleyeceğim kalpar dan.

bende bir çıkarma yapayım Jonathan Dünya Kupası'nda 23 kişilik kadroda yok .

berusa55

13 October 2010, 12:46:40 #496 Son düzenlenme: 13 October 2010, 12:56:52 berusa55
Hedef ilk 6 diye saçmasapan bie açıklama yapmanın alemi nedir? Süper lig hedefin vara zaten hedefin ilk 6 içinde kendine yer bulmaktır bunu ilan etmenin anlamı bile yok. İlk 6 ya giremeyene güle güle çekildiğini sağır sultan biliyor... Şu basit açıklamaları geçin artık gerek de yok işinizi yapın ve çıkalım artık ait olduğumuz yere...

Ollivanders

Su takıma ilk 6 hedefi koyulması zorunuza gitmiyor mu Kalparı savunan arkadaslar ? bu durum benim zoruma gidiyor. Bana bir hoca gosterinki  suan elimizde olan kadroyu istemesin veya Şampiyonluk diye hedef koymasın. İşte bir ornegi var sadece o da Huseyin Kalpar.

fatih55ankara

ben kalpar'ın ilk 6 hedefini doğru buluyorum.tabiki o da ilk 2 den süper lige çıkmayı en az bizim kadar ister.bunun maddi yönü de var zaten.biz taraftarlar çok çabuk havaya giriyoruz.kalpar bu takım kesin ilk 2 ye girer derse ben zaten o zaman çok şaşarım.adam temkinli davranıyor.geçen sene ligi adana averajla 3. bitirdi.direkt çıkmayı averajla kaybetti.ne oldu ligi 6. sıradaki konya süper lige çıktı.şunu söylim.ben de sadece ilk 6 ya girmeyi başarı olarak göremem.ilk 6 dan süper lige çıkarsak o zaman kalpar başarılı olur.öbür türlü samsun ha 14. olmuş ha 3.   ama şunu unutmayalım.sezon öncesi kim derdi ki gbb gelene geçene 3 atacak kayseri erciyes üst sıralarda olacak.açık konuşalım.bank asya da güngören akhisar ve tavşanlı dışında takımlar birbirine çok yakın güçte.burada iş başta yönetime teknik heyete futbolculara ve biz taraftarlara düşüyor.

babasamsunlu

Bence dün akşamki dallama hiddinkin açıklamalarından hiç bir farkı yok..

biri diyor ki " kariyerimde 4 gün içinde  üst üste 2 maç kaybetmedim"

yani kariyerini düşünüyor yemiş Türk Milli takımını..

Diğeride diyor ki ilk altıya giremezsek kendimi başarısız sayarım..

Yani Samsunsporun düşeceği durum,önümüzdeki seneye bu kadar destek ve parayı bulamayacak olması ve muhtemelen takımın dağılacak konuma gelmesi çokta önemli değil.Çünkü önemli olan Kalparın başarısı...

Biz böyle adamların zihniyetleriyle bir adım öteey gidemeyiz..Adam "hedefimiz süper lig,İlk ikiden veya play-off tan bu takımı bi şekilde çıkaracaz" dese o zaman derim tamam arkadaş..
Hedef belli..Ne olursa olsun bu yönde mücadele edilecek..

Neyse yapacak bir şey yok..Bekleyecez görecez..İnşallah hakkımızdan hayırlsıı olur...

fatih55ankara

Ollivanders

13 October 2010, 15:34:52 #501 Son düzenlenme: 13 October 2010, 15:37:50 Serpico55
biz taraftarlar çok çabuk havaya giriyoruz.kalpar bu takım kesin ilk 2 ye girer derse ben zaten o zaman çok şaşarım.bunun maddi yönü de var zaten.adam temkinli davranıyor.geçen sene ligi adana averajla 3. bitirdi.direkt çıkmayı averajla kaybetti.ne oldu ligi 6. sıradaki konya süper lige çıktı.ezon öncesi kim derdi ki gbb gelene geçene 3 atacak kayseri erciyes üst sıralarda olacak.açık konuşalım.bank asya da güngören akhisar ve tavşanlı dışında takımlar birbirine çok yakın güçte.burada iş başta yönetime teknik heyete futbolculara ve biz taraftarlara düşüyor.

Oncelikle bu takımı kim sahip olsa havaya girer. Kesin ilk ikiye neden giremesin bu takım bir acıklama yapabilir misin ? neremiz eksik hani her boldege fazlamız vardı ? Maddi yonu artık bahane degil cunku yonetim sezon oncesi yapılan acıklamalarda ayaklarını yorganlarına gore uzattıklarını soyledi ve oylede yapıldı.Adana veya baska biri bize ornek olamaz.Bu bizim son sansımız. Artık bundan sonrası yok. onların bir sansları daha var ama bizim yok cunku bir daha boyle destek gormeyecek bu takım.Ayrıca Kariyer onemli degil onemli olan samsunspor un gelecegi. yonetim bunu unutmamalı. Belki bu seneden sonra samsunsporun gelecegi olmayacak .GBB ve Kayseri erciyes ! Ornek gosterdigin takım gibi olamamak kimin hatası ? Taraftarın mı ? Teknik heyetin hatası. Birlik beraberligi butunlugu saglayabildin mi ? Cenki takım icerisine ne olursa olsun cekebildin mi hayır ? e ne diye takımın basındasın o zaman . Anladıkki futbolcularda seni satmıyor. Hic kusuruma bakma kalpar ama artık butun ibreler seni gosteriyor.

domin55

adana maçında iyi hamleler yaptı ama hüseyin kalparın bizi süper lige çıkaracağını düşünmüyom

berusa55

13 October 2010, 16:00:35 #503 Son düzenlenme: 13 October 2010, 16:02:20 berusa55
AlıntıAlınmasını ben istedim
[ 13.10.2010 ]

Tesislerde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Sezon başında Cenk'in alınmasını canı gönülden istedim ve ondan hala çok umutluyum" dedi.Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Basın Sözcüsü Haluk Tan ve Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Ligde oynadıkları 5 maçta 8 puan topladıklarını hatırlatan Kalpar, ''5 maçtan maksimum almamız gereken 15 puandı. Biz 7 puan kaybettik. Ancak, şu an aldığımız veya alamadığımız puanlardan öte ligin sonunda ipi göğüslememiz daha önemli. Hedefimiz ligi ilk 6 içinde bitirmek. Koyduğumuz hedefi tutturabileceğimize inanıyorum. Eğer Samsunspor ilk 6'ya kalamazsa o zaman kendimi başarısız olarak görürüm'' dedi.

GİRESUN'A MORALLİ GİDERİZ
Takım ruhunu sahaya yansıttıkları zaman her maçta istedikleri sonucu alabileceklerini vurgulayan Kalpar, Tavşanlı Linyitspor ve Giresunspor ile deplasmanda yapacakları karşılaşmaların büyük önem taşıdığını dile getirdi. Kalpar, "Tavşanlı Linyitspor, çok arzulu ve koşan bir takım'' diyen Kalpar, buradan alacakları puan veya puanların Giresunspor karşısına moralli çıkmalarını sağlayacağını ifade etti.

CENK İŞLER'İ HER HOCA İSTER
Cenk İşler'le ilgili kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Hüseyin Kalpar, şöyle konuştu: "Cenk, her teknik adamın kadrosunda görmek istediği türden bir oyuncudur. Sezon başında Cenk'in alınmasını canı gönülden istedim. Kendisinden bir kaç yönlü faydalanmayı düşünüyordum. Hala ondan çok fazla faydalanabileceğim inancı içerisindeyim. Çünkü benim bakış açımda kindarlık yok. Burada koşan, mücadele eden bir anlayışı benimsiyorum. Koşmadan, mücadele etmeden kazanan takımların çok olmadığını söylemeye çalışıyorum. Ama ne olursa olsun Cenk gibi bir oyuncuyu nasıl kazanabiliriz diye hesabım kitabım var.

HERKESTEN FAYDALANMAK İSTERİM
Futbolculuğun gereği aslanlar gibi sahaya çıkıp, çalışmaktır. Eğer bir sıkıntı varsa oturup konuşursun ve bunu çözmeye çalışırsın. Ben Cenk'ten hala çok umutluyum. Ben bunları sadece Cenk açısından da söylemiyorum. Ben bütün oyuncularımdan faydalanmak isterim. Ama faydalı olmak isteyen oyunculardan faydalanabilirim. Aksi durumda bir şey yapmam mümkün değil. Benim yöneticilerimizle Cenk'i kazanma yönünde görüşmelerim devam ediyor. İyi şut çekmek, iyi kafaya çıkmak, iyi çalım atmak meziyet ister. Ama koşmak meziyet istemez."

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4

mehmet yılmaz

Cenk'ten antrenmanlarda, bir Sinan Ayar, bir Kemal Tokak olmasını beklemek, "koşmayana forma yok" demek tipik bir kocakafalılık örneğidir.
Cenk koşmasın, onun az koşup çok gol atacağı bir takım oluşturabiliyor musun? Ben istedim dediğin Cenk'i isterken 23-24 yaşındaki halini mi alacağım sandın Cenk'in?

serkancengiz

red_white

Adamın zihniyetinde liderlik yok... liderdik vasfıda yok bilgi birikimi olabilir ancak bunu yansıtmak lazım... sen liderliği düşünmediğin sürece sana kimse liderliği vermez

berusa55

Adam gelmiş 35 yaşına; futbolunun son demlerinde Samsunspor'umuzun başarısı için bir şeyler yapayım diyor; hoca da koşacaksın diyor hey Allah'ım sen sabır... Cenk'i saha içerisinde besleyecek oyun düzenini yarat bak o takımı nasıl sırtlıyor golleriyle ama bu düzeni yaratacak kapasite bu hocadan biraz zor çıkar. Hadi hayırlısı...

celebi

kasımpaşada geçen sene bu yaşına rağmen at gibi koşan cenk değil miydi. bence kalpar bir yerde haklı

babasamsunlu

Koşcak tabi ya ne sandınız..Bazen arap atı olacak bazen ingiliz..Ama koşcak.. :):)

Serkan Aykutta Tanju Çolakta çok fazla koşmazlardı..Ama bu adamların en büyük özellikleri cezasahası içinde yakaladımı kolay kolay kaçırmamalarıydı..Biri bu hocaya bunu uygun bir dille anlatsa acaba çok büyük bir ukalalık mı olur.. :-\ :-\ :-\ :-\