BankAsya Birinci Lig 8.Hafta | Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan Cagdas Ünver, 09 October 2010, 02:00:56

« önceki - sonraki »

berusa55

Eskişehir Kütahya aras çalışan tren hızlı tren değil sevgili Hakan normal tren hattı bildiğim kadarıyla... Ama trenle de geçilebilir tabi Ankara'dan Eskişehir'e hızlı trenle geçilmişse...

55.hakan

Alıntı yapılan: berusa55 - 12 October 2010, 17:14:59
Eskişehir Kütahya aras çalışan tren hızlı tren değil sevgili Hakan normal tren hattı bildiğim kadarıyla... Ama trenle de geçilebilir tabi Ankara'dan Eskişehir'e hızlı trenle geçilmişse...
Evet hızlı tren derken Raybüs bağlantısı var o da hızlı sayılır  :)  :D

Shane_Falco

Hadi bir şekilde geldik kütayayada gelirizde bilet fiyatları hakkında bi bilgisi olan varmı arkadaşlar ne olur acaba ???

cembaba

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 12 October 2010, 18:18:15
Hadi bir şekilde geldik kütayayada gelirizde bilet fiyatları hakkında bi bilgisi olan varmı arkadaşlar ne olur acaba ???

en fazla 5 tl dir. Ne kadar olabilir ki?

brigand

bilet fiyatlarını şöyle biliyorum ; kapalı = 10 TL , açık = 7.5 TL
ayrıca en avantajlısı bütün yolu otobüsle geçmek olacaktır.

brigand

bu arada yukarıda maç biletine 7.5 dedim. şunun için dedim; internette araştırdım misafir takım bilet fiyatı diye hiçbirşeye rastlamadım. kapalıya alacak halleri yok heralde bizi, bu yüzden açık tribün fiyatı olan rakamı yazdım.

beşnumara

Tavşanlıda iki oyuncu var biri tarsustan bildiğim ishak topçu diğeri de mehmet akyüz.Mehmet akyüzü kemal kitler ishakı da bir şekilde hallederiz de ben hala kaç atacağımıza karar veremedim.3-0 mı yeneriz 4-0 mı? karar sizin

Atakumlu

son macın ozetlerine baktım her pozisyonda mehmet akyuz var, topu alıp hızlı bir bicimde kaleye yoneliyor, kemal i adam adama oynatırsa hoca mehmet akyuzu tutabiliriz ama yok kenan la ersin oynarsa işimiz zor...

Nuri Asan

Fatih baba döktürmüş yine.
Bırak kaç atacağımızıda maça gidecenmi Fatih,sayende 3 puan daha alırdık

beşnumara

Ne maçı nuri baba biz tribünden elimizi ayağımızı çektik biraz temizlenene kadar.Bu sene gideceğim tek maç diyarbakır deplasmanı.Tabii adanada ev sahibi olacağımız için onu saymıyorum :) Hem ben kimim ki takıma puan kazandırayım ;)

celebi

beşnumara

Alıntı yapılan: celebi - 13 October 2010, 00:22:11
hadi hadi fatihim kalk gel bakalım kütahyaya ;)
Site yönetimine sesleniyorum.Ağır tahrik var :) :) Akan abi gelirse ben de gelirim

celebi

Nuri Asan

Alıntı yapılan: beşnumara - 13 October 2010, 00:19:59
Ne maçı nuri baba biz tribünden elimizi ayağımızı çektik biraz temizlenene kadar.Bu sene gideceğim tek maç diyarbakır deplasmanı.Tabii adanada ev sahibi olacağımız için onu saymıyorum :) Hem ben kimim ki takıma puan kazandırayım ;)

Fatih Baba 12 ay deplasmanda galip gelemeyen takımı sen kazandırdın

beşnumara

Estağfurullah erciyes o gün çok kötüydü o da bana nasip oldu :)