Samsun - Raylı Ulaşım Sistemi [SAMULAŞ]

Başlatan berusa55, 20 March 2008, 21:23:51

« önceki - sonraki »

birolkys

Metin burma konusunda samsuni arkadaşıma katılıyorum.Deniz cafe şu anda 2.belediye hizmet binası gibi herkes orada.Ayrıca eski başkanın pisliklerini temizleme konusuna gelince eski başkanı akrabalarını işe aldı diye yerden yere vuranlar şu anda metin bey in gelininin kültür merkezinin müdürü olmasını,damadının belediyenin satın alma müdürü olmasını ve oğlunun başkan danışmanı olmasını pislikleri temizlemek olarakmı görüyorlar.Bence metin  bey in en iyi yaptığı iş her işi yapan( atakumda bulvar çalışması dahil) y.ziyaya teşekkür için astırdığı pankartlar ve borcumuz çok iş yapamıyorum pankartları .Başkan sadece nikah kıyma ,açılış ,düğün ve protokole bakıyor ama benim oy vermeme sebebim trabzonlu ve fanatik trabzonsporlu oluşu.

babasamsunlu

raylı sistem hayırlı olsun ne diyelim..Allah kaza bela vermesin halkımıza..

Metin Burmaya gelince..Koca yaz o kuru havalarda tozda toprakta yıkatmadığı sokakları yağmurlu havada yıkatmaya kalkınca benim için bitmiştir.. :( :(

Burak

oğlu as çelik te çalışıyor.diğerleri hakkında bilgim yok. 2.cisi trabzonsporlu olmadığını çok iyi biliyorum. Doğru trabzonludur ama ona bakarsan ben ve bu sitedeki bir çok arkadaş trabzon kökenli. mehmet abinin dediği gibi uzatmayalım konu dağılmasın

birolkys

konuyu senin dediğin gibi dağıtmamak lazım ama metin başkanın oğlu as çelikte çalışıyor ama biliyorsun danışmanlık tam gün yapılan iş değil sadece ay başı bankamatikten maaşını alırsın.Trabzonlu olabilirsin burak arkadaşım sitedekilerin çoğunun trabzonlu olmasıda bir referans değil ayrıca sen trabzonsporlu değil diyorsun ama bende trabzonspor maçlarını izlerken azçok anlayabiliyor insan kimin hangi takımı tutuğunu neyse konu uzadı ama malesef atakum kaybetti.Selamlar

King Of The North

Alıntı yapılan: samsuni - 10 October 2010, 18:09:40
Neyse, mevzuyu dağıtmadan Raylı Sisteme dönelim en iyisi.
Az önce gördüm ben de, geçip gidiyordu; dolu sayılırdı. Fiyatı da 1.25 lira normal, 1 lira öğrenci olacakmış. Makul bir fiyat. İnşallah hayırlı, uğurlu olur şehrimize.

Fiyat bedava bence Ankara'da 1,50 aktarmada 50 kuruş daha koyuyor, üstelik Samsunda mesafe daha uzun bence de çok makul fiyatlar. Bu arada Metin Burma Atakum Arena grubuna 100 adet atkı yaptırıp atkının arkasınada Akp Metin Burma yazdıran biriydi unutmayalım bunları da.

mehmet yılmaz

Zekiciğim, o dediğin işi yapan Adem Bektaş'tı. Samsunspor konusunda hayatımda gördüğüm en büyük rezilliklerden, cahilliklerden birisiydi o atkı. Nitekim Bektaş'ı savunan da yok, sadece Samsunsporlu bir Atakum sakini olarak yağmurdan kaçarken doluya tutulduğumu düşünüyorum.

Raylı sistemden devam edelim lütfen... ;)

YaşarDoğu

Atakumda ikamet eden biri olarak Metin Burmadan icraat beklemiyorum.Birdahaki seçim zamanı ne diyecek onu merak ediyorum.

Samsunspor konusunda da Metin Burma daha önceki yıllarda zaten yardım etmişliği yoktu.Ümitli bekleyiş olmasın.

Atakum Belediyesinin sitesine giriniz ve vaatlere bi bakınız merak edenlere..

Raylı sistem şehre bi hava getirecektir ama Samsunsporumuz olmayıncada sönük kalacak , şehir dışında yaşayanların çoğu raylı sistemden bihaber olacaktır.

Ayberk

Bugün hayırlısıyla ben de test sürüşümü yaptım, güzel teknolojik alet, zaman zaman sürat bile yapıyor(!) :D

Sistemden çok, sisteme dahil olan vatandaşımıza da bir parantez açmak lazım bence. Arkadaş bedava sirke baldan tatlı eyvallah da, hastası falan binmiş, kalabalıkta ayılanı, bayılanı... Binip 1 durak sonra ineni... Hala yola pata küte atlayanı... Kalabalıktan ötürü yolcu alamıyoruz anonsu yapıldı meydanda, koca koca adamlar binmeyi zorluyor, kapılar kapanmayınca alet hareket edemiyor. Güvenlik koymayı akıl etmişler neyse ki. Adamcağız yalvarıyor, beyefendi inin araç hareket edemiyor derken, amcamız halen içeri girebilmenin derdinde... :D :D neyse hazırlık dönemini en az kayıpla atlatırız inşallah :)

celebi

tekrardan hayırlı olsun GÜZEL SAMSUNUMA

hakan55

Yarın dolmuşlarda genel bir kontak kapama eylemi olacakmış.Şoför arkadaşım söyledi,Bilginize...!

mehmet yılmaz

Hakan, Yusuf Ziya'da  inat olduğu müddetçe değil kontak kapatmak kendilerini de yaksalar yapacağından vaz geçmez o... Allah kimsenin ekmeğini kaybetmesini göstermesin, inşallah orta bir yol bulunur...

Ayberk

Her işte bir hayır vardır. Kontak kapatmak veya hatları kaldırmak çare değil ama dolmuşçuların da mevcut durumda biraz durup düşünmesi gerektiğini düşünüyorum...

hakan55

O konuda haklısın abi kendi bildiginden asla vazgeçmiyor adam.Arkadaşla sohbet ettikte ciddi ciddi mağdur kalıyorlar,hiç mi düşünmüyor anlamıyorumki.

Burak

Ben sana sattım hattı şimdi canım istedi geri alıyorum. Ne iş yapacağın benim için önemli değil istersen hırsızlık yap.3 tane minibüsün yerine de ferrari motorlu 1 tane de otobüs koydum mu atakum -samsun 2 dk! onlardan da hat parası alırım sıkılınca onu da kapatırım.Uydurmada bir sınav yaptım istediğimi aldım samraya.Ben tramway yaptım siz bakın başınızın çaresine.Şehrin makyajlı olanı makbüldür. Büyük birşeyler yapmalıyım ki halk görsün, Amazon heykeli gibi. İstihdam sorunu , yatırımsızlık , işsizlik gibi sorunlar beni bağlamaz. Dünyanın en büyük tersanesini yapacaktım 20 bin kişi çalışacaktı ama işler ters gitti bende tramvay yaptım baş harfleri aynı en azından. Samsunspor diye bir takım varmış ama banane beni ilgilendirmez nasılsa sinop un takımı samsunla ne alakası var.Hem 30 seneye yakın birinci ligde oynamış çok takım var Samsunspor'un özelliği ne ki ?

supernatural_55

bugün deneme fırsatı buldum Konya'daki tramvaya bin basar gayet güzel bi tasarımı var ama denem olduğundan mı bilmiyorum bana biraz yavaş gidiyor gibi geldi ya da ben Ankaray'daki hıza alıştım uçmak istiyorum:)

Atakumdan dönüşte yumurtalı bi tramvay gördüm sanırım yumurta atılmış bi yerde.yerleşim yerlerine uzak olan duraklara Ankara'daki model uygulanabilir yani tramvay durağında otobüs kalkışa hazır bekleyebilir ve belli zaman dilimlerinde tramvayı kullanan yolcuların kartlarından ücret düşülmeksizin taşıma yapılabilir.

Ben şahsen raylı sistemi beğendim ücretleri de gayet uygun ve büyükşehir belediye modelinin olduğu bir ilde mutlaka bulunmalı.Ancak bugün atakum dolmuşlarını gördüm bomboş yatıyodu biçoğu,buna acilen  çözüm  üretilmeli hatta buna en başından çözüm üretilmeliydi düşünülen ve uygulanmaya hazır olan bi plan yoksa yazık gerçekten..