BankAsya Birinci Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz-Adanaspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 01 October 2010, 19:09:24

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

bir samsunsporlu olarak adanademirsporun da artık en az bankasya da oynaması gerektiğini düşünüyorum.size de sonsuz ve kalpten başarılar dilerim.

pitbul055

epçeli köylü

Sıkıntılı bir maç. Futbolcular yine oynamazlarsa yandık.Teknikdirektör gidecek yenisi gelecek derken 2-3 hafta kaybolacak.

55.hakan

Maç Trt Haber'de

Bank Asya 1. Lig'de 8 Ekim Cuma günü Samsun'da oynanacak Samsunspor-Adanaspor maçının canlı olarak TRT 6'nın (TRT Şeş) yanı sıra TRT Haber'de de yayınlanacağı bildirildi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce yalnızca TRT 6'da yayınlanacak olan Samsunspor-Adanaspor maçının, girişimleri sonucu TRT HABER'de de yayınlanacağını söyledi.

Futbol seyircisinin izlediği maçın yayın dilini anlamak istediklerine işaret eden Kılıç, 'TRT'nin tüm kanalları gibi, TRT 6 da devletimizin yayın kanalları arasındadır. Bu kanalların her biri, Türkiye'nin milli birlik ve bütünlüğü için kendilerine verilen görevleri yerine getirme çabası içindedir. Durum böyle olmakla birlikte futbol seyircisi de izlediği maçın yayın dilini anlamak istemektedir ki bundan doğal bir talep olamaz. Biz de bu yöndeki hassasiyetimizi TRT Genel Müdürü Sayın İbrahim Şahin ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile paylaştık' dedi.

Samsunspor-Adanaspor maçının ilan edilen günde oynanacağına işaret eden Kılıç, maçın başlama saatinin TRT'nin yayın saatleri de dikkate alınarak yapılan görüşmeler sonucunda yarım saat öne alındığını, maçın yayın kanalı olarak da TRT'nin haber kanalı olan TRT HABER'in belirlendiğini kaydetti.

Kılıç, maçın TRT HABER'in yanı sıra, canlı olarak TRT 6'da da yayınlanacağını ifade ederek, 'Bu konuda gösterdikleri yapıcı tavırdan dolayı' TRT ve TFF yetkililerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

kaynak:http://www.haberler.com/samsunspor-2269130-haberi/2269130/

kabacevizli55

bu maç çok renkli olçak güzel bir  maç izlicez haftalar sonra

mehmet yılmaz

06 October 2010, 17:35:15 #80 Son düzenlenme: 06 October 2010, 17:53:10 samsuni
Maçın baslama saati 19:00.
Duyurmak ve ona göre davranmak lazım.

samsunmania

Normal şartlar altında rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maç. Yeter ki ileri uçtaki oynayan futbolcularımız şu gol vuruşlarını yapabilsin. Pozisyon olarak adana'ya çok şans vermeyeceğimizi düşünüyorum. Tabii ki defanstaki saatli bombalar patlamazsa.

YaşarDoğu

Haluk Abi nerelerdesin , özlettin kendini , yorumlarını :)

Adana maçını kazanacağımız yönünde kuşkularım var.Kenan ı düşünüyorum galibiyeti düşünemiyorum :(

Ayberk

Atakumdan maça gidecek olan varsa beğen paylaş özel mesaj at :P :P

samsunmania

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 06 October 2010, 18:11:32
Haluk Abi nerelerdesin , özlettin kendini , yorumlarını :)

Adana maçını kazanacağımız yönünde kuşkularım var.Kenan ı düşünüyorum galibiyeti düşünemiyorum :(

Balıkesir'e adaptasyon süreci ;) ;)
Sağolasın kardeşim. İş, güç, v.s kendi kendime no post verdim :D :D
Kenan da olsa alacağız maçı. Yolu yok.

BALIKCI HABIL

cuma 19 a alınmıs  fecabookda yazmıslardı  çifte mutluluk icin stada

celebi

bu trt haber karasal yayında varmı yada trt haber trt3 değil mi

red_white

trt haber trt 2 sanırım abi ortak yayın yapıyorlar yoksa trt 3 müydü ikisinden biri

celebi

KareAs55