Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Akyol

Aurelio'ya bak 55 giymiş vay bee  :D

lucarelli

Ne alaka 55 numara??? 55 giyen bir de Bursa'da Stepanov var eski TS'li

Ne iş acaba bu herifler...

Akyol

Adamlar doğru yolu bulmuşlar ama gel diyen yok  :o

mehmet yılmaz

55, görüntü olarak estetik bir bileşim. 77, 99 gibi. Genelde o yüzden tercih ediyorlar yabancı oyuncular.

Mustee13

5 numara yoksa 55... 4 numarasa yoksa 44... 7 numara yoka 77.. 6 numara yoksa 66 bu böyle gider... mesela ronaldoda brezilyaya geri gittiğinde 99 giyiyordu.

kalptenþimþek

mersinde Kerem 3.golde resmen sezeryan yapmış..

AntZ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 03 October 2010, 23:30:56
Aurelio'yu bilmem ama 55 Sırp oyuncular için önemli bir rakam sanırım, birçok Sırp basketçi 55 giyiyor.

Futbolcu da var, bkz: Stepanov

YaşarDoğu

Elimde S beden Samsunspor poları var , isteyen özel mesaj atsın. ;)

babasamsunlu

Burak

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 October 2010, 11:09:22
:):) Akyol 55 mağduru Yaşardoğu :):)

adam yaparken basbas bağırdı valla bedenler konusunda benimki cuk oturdu :)

YaşarDoğu

Abi özel istekti S beden , Akyolun suçu yok biz onu M beden sandık ;D :)

fatih55ankara

Futbolu bilenlere
[ 04.10.2010 ]

Biliyorum, Oktay Delibalta'nın sezon başı Samsunspor'dan  garip bir şekilde gönderilişinin çok büyük hata olduğunu çeşitli defalar dile getirmiştim.
             Ancak bir önceki akşam Süper Lig karşılaşmalarından Fenerbahçe -Gençlerbirliği takımları canlı yayında Şükrü Saraçoğlu Stadı'na çıkarken Oktay Delibalta'yı ilk 11'de gördüğümde canım bir kez daha öylesine yandı ki anlatamam.
           Şimdi açık ve net olarak  soruyorum....
           Bu maçı tesadüfen de olsa ekran başında olup izleyen ve o anda Oktay Delibalta'yı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda gören Teknik Direktör Hüseyin Kalpar başta olmak üzere o zamanki sportif menajer İsa Turan  ve yöneticiler acaba ne düşünmüşlerdir?
           Örneğin söz konusu bu kişiler.....
            Oktay Delibalta ile anlaşmayarak doğru bir karar almışız bak adam nerelere kadar düştü mü ? Demişlerdir.
            Samsunspor'a gönül veren taraftarlar ya da sevenleri Oktay Delibalta'yı gördüklerinde onu  bu takımdan gönderenler için ne düşünmüşlerdir. ?
           Geçen yıl forvette Turgut Doğan Şahin'den sonra tartışmasız en etkili futbolcusu olarak nitelenen Oktay Delibalta ile sezonun bitimine 2 hafta kala bir röportaj yapmıştım.
           Oktay Delibalta, o zamanki  röportaj sırasında bana anlattığı bazı bilgilerin yazılmamasını rica etmişti.
           Oktay Delibalta, aynen şöyle diyordu;
         " Ercüment ağabey kimse bilmez ben aslen Samsunluyum.Benim Samsunspor sevgim çocukluğumdan geliyor.Açık söylüyorum beni bu takımdan zorla göndermeye çalışıyorlar.
         Ben sahada oynarken  taşın altına elini sokarak oynuyorum.Yani çalım atıp adam eksilterek zaman zaman riske girip arkadaşlarıma pas çıkarıp gol pozisyonları hazırlıyorum.Bunu benden başka yapacak dikine oynayan futbolcu da yok biliyorsun.Bu bakımdan adam eksiltirken zaman zaman top kaptırdığım da oluyor.Takımım adına bunu denemek,  zorlamak zorundayım.Beni hocam son karşılaşmalarda dikkat ettiysen 65. dakikalarda oyundan alıp yerime Caner gibi son derece ağır bir futbolcuyu sokuyor.Ben çıktıktan sonra da gördüğün gibi hiçbir maç çevrilemiyor.
          Anlayacağın teknik ekip nedendir bilmiyorum bana son derece soğuk bir tavır içinde.
         Bu sezon bitiyor.Benim sözleşmem de bitiyor.Sportif menajer İsa Turan ile bu konuda konuştum. Bana sonra konuşuruz diyerek son derece ilgisiz davrandı.Hatta geçen gün gülerek 'kendine takım buldun mu?' dedi.
         Biliyorum yeni sezonda beni düşünmüyorlar bunu şimdiden çok rahatlıkla  söyleyebilirim" .
          İşte size Oktay Delibalta'nın gitmeden anlattıkları....
         Şimdi futbolu çok bilenlere son bir soru ........
         Samsunspor'da daha 2 ay önce kendisine yıllık  175 bin TL verdiğiniz Oktay Delibalta'yı bugün yeni  takımından geri almaya kalksanız sırf bonservisine 500 bin TL verseniz sizce Gençlerbirliği Takımı kabul eder mi?

fatih55ankara

ercüment gül ün yazısıdır...

Akyol

Yaşar Doğu tariflerini aynen yazıyorum; Çok cılız bir arkadaşımız, boyu bizim kadar ama çok cılız. Bende sana dar beden bi polar getirdim  ;) O arkadaşa özel bişeyler yapmak gerekir boy uzun en dar biraz zor yani...

mehmet yılmaz

Oktay için önce "Süper Ligden kimse almaz, Bank Asya'da bir takıma gidebilir anca" dediler; çocuk Gençlerbirliği gibi iyi bir takıma gitti. Sonra Gençler'de 18'e bile giremez, kiralık yollarlar dediler, banko 11 oynuyor; gol de attı. Şimdi de "e bak oyundan çıktı, sürekli değil" derler... Sanırım Mesut Özil gibi birşey bekliyorlar. Gidiş şekli şöyleydi, böyleydi... Bizim bile kaprislerine, tavrına tahammül edemediğimiz Kalpar'la birlikte çalışmak kolay olmasa gerekti. Şahsım adına Oktay'ı çok seviyorum, Allah yolunu açık etsin...