Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Recep

site ahalisine duyurulur
İstanbulda tek grup olması zorumuza gitti bizde içimizden yeni yeni gruplar çıkarmaya karar verdik
Grup Bizans
Grup Konstantiniye
Grup Anadolu
Grup Avrupa
şimdilik bu kadar ama bizi izlemeye devam edin son sürat bölünmeye devam :D ;D >:(

Burak

bence yeni bir taraftar grubu kuralım ismide AMİP olsun en azından eylemine uygun olur.

Ollivanders

01 October 2010, 10:00:13 #7367 Son düzenlenme: 01 October 2010, 10:05:02 Serpico55
Cidden dun gece bolunmuslugumuz her sekilde ortaya cıktı. İzlerken tipten tipe girdim . Yeter artık bitsin dedim kendi kendime. neden digerleri gibi olamıyoruz diye isyan ettim.  Birleşmek diye birsey imkansız zaten ne bekliyoruzki .

babasamsunlu

Neee..Birileri yine birleşme mi dedi...
Arkadaşlar anlamıyorsunuz..Bilmediğiniz o kadar çok şey var ki... :( :( :( :( :(

eLLis

Lazigolarda dönecekti sanırım 2012 2013 temi ne :) guinness e başvuralım onlarda gelince :)

berusa55

Kıbrıs birleşir bizim gruplar birleşmez!

eLLis

İsteyen istediğini yapsın zaten bu saatten sonra hiçbiryerde Samsunspor taraftarının esamesi okunmuyor kendimizi avutup duralım bizi bilen bilir demeklede olmuyor bilen bilse biz konuşulurduk heryerde bunları burdaki herkez biliyorda sırf bazıları yüzünden burdaki iyi niyetli insanların emekleri yazık oluyor.

özkan

Alıntı yapılan: eLLis - 01 October 2010, 12:24:20bizi bilen bilir demeklede olmuyor bilen bilse biz konuşulurduk heryerde
[/b]

babasamsunlu

bizi bilen bilir demeklede olmuyor bilen bilse biz konuşulurduk heryerde

cgr

bir vatan klasiği daha gibi geldi :)

babasamsunlu

bizi bilen bilir saygıda duyulur,bilen bilse biz konuşulurduk heryerde saygıda duyarlar..
                                                                                               Vatan 55

okan

oda bir şey mi ben bu zamana kadar maça gidip gördüğüm grup pankartlarını burdaa saysam sitenin ayarları bozulur.

fatih55ankara

hepimiz biriz biz samsunsporluyuz.

fatih55ankara

en çok arzuladığım şey şu tribünleri tek çatı altında görmek.sadece maç boyunca.maçtan sonra herkes istediğini yapsın sadece 90 dakika kişisel egolarımızı bırakalım samsunspor için birleşelim.ne alıp veremediğimiz var ki.sen 10 kişisin ben 20 kişiyim.bize samsunluya hiç yakışmıyor.benim inancım şu.yönetimde gerçek bir abi olmalı taraftardan sorumlu.bu taraftarı birleştirebilecek gerçek bir büyük samimi olmalı.niye olmasın.bunu başarabiliriz.ey büyük samsunspor taraftarı...

eLLis

Alıntı yapılan: cgr - 01 October 2010, 14:49:55
bir vatan klasiği daha gibi geldi :)
Öylemi bundan sonra senin o güzel anlamlı yazılarını okuyalım bakalım =) Gidin kendi mesajlarınıza bakıp eğlenin...