Bank Asya 1. Lig 5. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Boluspor: 0-1

Başlatan berusa55, 19 September 2010, 19:15:40

« önceki - sonraki »

cembaba

Cenk maç sonunda, penaltıyı atamadım çok üzgünüm dedi. Buraya gelen taraftarlarımızdan kendi adıma özür diliyorum dedi.

maviay55

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 September 2010, 00:39:36
Cenk maç sonunda, penaltıyı atamadım çok üzgünüm dedi. Buraya gelen taraftarlarımızdan kendi adıma özür diliyorum dedi.
>l< >l<

berusa55

Ne diyecekti ki acep? "Penaltıyı Kalpar'ın gitmesini istediğim için bilerek atmadım" demez ya... Penaltıyı defalarca izledim; Cenk penaltıyı kaçırmamış, resmen atmamış!

cembaba

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 September 2010, 02:04:02
Ne diyecekti ki acep? "Penaltıyı Kalpar'ın gitmesini istediğim için bilerek atmadım" demez ya... Penaltıyı defalarca izledim; Cenk penaltıyı kaçırmamış, resmen atmamış!

inanasım gelmiyor ya... Neler düşünürken, neler geliyor başımıza :(

Recep

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 September 2010, 00:39:36
hadi lennnnnnnn cenk ordan at yalanı öpeyim inananı

celebi

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 September 2010, 02:04:02

YaşarDoğu

Cenkin bilerek penaltıyı atmadıgına inanmıyorum ben yada inanmak istemiyorum.

Cenk maçtayken moralsiz olabilir , ruhsuz olabilir , koşmamış olabilir vs.. ama bilerek penaltı atmamak büyük bi iddiaadır.

Hafta içinde yaşanlar ve Kartal maçında ilkobirde olmayışı psikolojik olarak üzmüştür Cenki.Bunların etkisi , baskısı da olbilir.

Ollivanders

Cenk iyi yere vurdu penaltıyı ama kaleciye dikkat edin o yonu tercih etmiş ilk basta atlamıs ve cıkarmıs. Bende cenkin bilerek atmamasına inanmıyorum. Takımda genel olarak bir vurdumduymazlık var zaten sorun da bu. Ahmet şahin in yedigi golde de bunu gorduk.

domin55

bilerek niye atmasın yapmayın. başkası olsa neyse Cenk bu hem de samsunlu. bende böyle düşünüyom ama bilmemki :-X

Nuri Asan

celebi

şu  maçın trt maç hikayesi videosu var mı arkadaşlar

maviay55

mehmet yılmaz

Cenk'in kaçırdığı penaltıyı seyrettim. Kötü bir vuruş yapmamış, toptan önce ileriye adım atan kaleci şansının da yardımıyla kurtarmış penaltıyı. Kötü atsa direkt aut olurdu. Üstelik bu Cenk'in kaçırdığı ilk penaltı değil ki! İnter Toto'da 1997-98 sezonunda Alamanya'da oynadığımız grup maçında Hamburg'a karşı da penaltı kaçırmıştı.

celebi

Mert

Tribünlere bakın adamlar tek çatı altındalar yarenler diye.Biz söğütlübahçeliler,mekansızlar,şirinler hepsi tek tük kişiler ayrı ayrı yerlerde.Biz zaten dağılmışız.