kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı
DOKUNULMAZLIĞI YÖNETİMDEN

Futbol Şube Sorumlusu Çakır, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın istifa etmesi yönünde basında çıkan haberlere bir anlam veremediğini söyledi
Birilerinin yok yere ortalığı karıştırmak istediğini belirten Çakır, "Hocamız görevinin başında. Sıradan bir maçta Boluspor'a yenildik, bunu çok fazla büyütmemek lazım" dedi
KALPAR İLE SORUN YOK
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, son dönemde Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın istifa etmesi yönünde basında çıkan haberlere tepki gösterdi. Birilerinin ortalığı yok yere karıştırmaya çalıştığını ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Çakır, "Sayın Kalpar Hocamız ile bir sorunumuz yok. Herkes görevinin başında ve işini yapmaya çalışıyor" diye konuştu.
ORTALIĞI KARIŞTIRIYORLAR
Şehirde konuşulanlara bir anlam veremediğini dile getiren Futbol Şube Sorumlusu Çakır, "Boluspor'a mağlup olduk. Bu yenilginin bu kadar büyütülmesi çok ilginç. Samsunspor yönetimi olaraka biz işimize bakıyoruz. Teknik ekip ve oyuncu kadromuza güvenimiz sonsuz. Evet son dönemde istenmedik sonuçlar alıyoruz. Ama bu hep böyle gidecek diye de bir şey yok" dedi.
kaynak:denge

Ollivanders

Bu sene superlig hayal...

sıradan boluspor macıymıs var mı boyle birsey ya ! Sampiyonluk hedefini koyabilecegin mac sıradan bir mac oluverdi birden.

**KaR6**

karıştırmasanıza ortalıgı kardeşim, her sey süt liman zaten, terbiyesizler..

red_white

Ortalığı karıştırıyoruz suç bizde yoksa takımımız takır takır top oynuyor

YaşarDoğu

Alıntı
.....

Samsunspor'da bu beklenmeyen sonuçlar ardından son günlerde doğal olarak teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın geleceğini gündeme getirirken Samsunspor'un asıl gizli kalmış ve  yönetim tarafından bu zamana kadar bastırılmaya çalışılmış kanayan yarasıda  beraberinde  tartışılacak gibime geliyor.
      Daha da açık konuşmak gerekirse teknik direktör Hüseyin Kalpar ile  yardımcıları başta İsa Turan ve  Bahattin Güneş ile uzun zamandır çeşitli fikir ayrılıkları nedeni ile anlaşamadıkları hatta küs derecesinde olduklarını biliyorum.
      Bu konuda meslekteki duyarlılığımız ve takım menfaatlerini düşünerek köşemizden bu zamana kadar yazmamayı tercih etmemiştim
      Ancak  Samsunspor'un başındaki teknik ekibin bu  büyük sorunu artık takıma yani futbolculara da  yansımış hatta ligin ilk 5 haftasında  alınan sonuçların bile bunun bir göstergesi olduğunu söyleyebilirim..
      Bu sorunun artık aldığım bilgilere göre  takım antrenmanında  bile  maalesef  çok rahatlıkla görünür hale geldiğini sizlerle paylaşmak isterim..
      Huzuru olmayan bir  teknik ekip kadrosunun yada başka deyişle yardımcıları ile anlaşamayan hatta  küs duruma gelen  Hüseyin Kalpar hocanın   sağlıklı çalışması başarılı olması bu şartlarda çok zor görünüyor.
      Yönetim bu duruma bir an önce çare bulmak için gerekli  tercihini yapmak zorunda diye düşünüyorum.
      İşte size bir türlü lige iye başlayamayan Samsunspor'un uzun zamandır gizlenen asıl sorunu....
Ercümen Gül

Ollivanders

Ama abi  neden oyle diyorsun . Takım cok iyi top oynuyor. Sıradan bir macmıs hem bolu macı. Teknik heyete guvenleri de tammıs. Hersey yolundaymış işte.

Lusage

Saolun Varolun.... Büyük Hüseyin Kalpar ile size başarılar dilerim... 3 hafta sonra kapı dışarı edince gelip ağlamayın ama.. Gerizekalılar Topluluğu...  >:(

Sezon başı Yönetimlerinin yaptığı açıklamalar ile Şampiyonluk hedefi koyan iki takımın maçı sıradan öyle mi?  ???

berusa55

Bu kadar pişkinlik, bu kadar vurdumduymazlık ve bu kadar taraftarının sözüne kulak asmayan başa bir kulüp yoktur. Bizler boşa yoruyoruz kendimizi. Kalpar'a en ufak bir ihtar verildiğini bile tahmin etmiyorum. Şimdiden hepimize geçmiş olsun. Sıradan maçları! vermeye devam...

maviay55

AlıntıBüyük hayal kırıklığı
[ 29.09.2010 ]

Bank Asya 1. Lig'e büyük umutlarla başlayan Samsunspor'da ilk 5 haftanın hayal kırıklığı yaşanıyor. Her kafadan bir sesin çıktığı camiada sular durulmuyor
Yeni yönetimi, transferleri ve taraftarının büyük desteği ile sezona 'merhaba' diyen Samsunspor, 5 haftanın ardından hayal kırıklığı yaşıyor.Oynanan kötü futbol, alınan kötü sonuçların yanı sıra, yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında yaşananlar "Samsunspor'da neler oluyor?" sorusunu gündeme getirdi. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ise yaşananlar nedeniyle hedef tahtasındaki isim.

KÜSKÜN TEKNİK YÖNETİM!

Son olarak, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın yardımcıları  Bahattin Güneş ve isa Turan'la aralarının tamamen koptuğu iddiaları, gündeme bomba gibi düştü. Şimdi herkes, takımın teknik, taktik ve saha içi organizasyonları konusunda fikir birlikteliği yapmakl, takımı başarıya taşımakla yükümlü olan 3 ismin birbirlerine küs olmasının altında yatan nedenleri merak ediyor.
kaynak:haber

ali ihsan

Yönetimin açıklamasından sonra futboldan anlamadığımı anladım.
Yok yere ortalığı bulandıranlardan olduğum için üzgünüm.
Seyrettiğimiz maçlardaki takım Samsunspor değildi zaten,Boca Junıors ın maçlarıydı o.Bizim takım takır top oynuyor halbuki.Gerçi maçlar sıradan,hedefimiz zaten ne tutturursak ya ...

Kristali çizeceğiz yakında ya hakkımızda hayırlısı ....

GurbetciFanatik

YA arkadaslar hersey yolunda niye karistiroyrsunuz ortaligi. :D
Siradan bi Bolusapor a yenildik neolmus. :D
Haftaya da siradan Adansporu yenemeyiz ne olmus yani. :D
Takim kötü oynuyor nolmus yani düzellir elbet , bir gün gelir bizde yeneriz. :D
Teknik ekip aralarinda küslük varmis , önemli degil olabilir. :D

Bu Yönetim galiba ya bizle Tas... geciyor , yada biz galiba futbolu bilmiyoruz.
Hayatimda ilk defa bi yöneticiden siradan bir mac lafini duydum.
O zaman mersin maci icin niye hakkinizi ariyorsunuz ne olmus siradan bir macti yenilin 3-0 hükmen.
Lan siz ne bicim yaratiksiniz takim gün gide gide eriyor , siz utanmadan ortaligi
karistiriyorlar diyorsunuz.
Alin Hüseyin Kalpari sizin olsun.
Insallah siz hakli cikarsinizda ben utanirim.

serkancengiz

bizim seyrettiğimiz maçları yönetim seyretmemiş anlaşılan  kulub içinde geziyorlar ama hiçbirşeyden haberleri yok yazık ateşle oynuyorlar

KotuCocuk55

@Samsuni,abicim çeşitli tehditlerine karşı en güzel cevabı yönetim kurulumuz vermiş,KARIŞTIRMA ORTALIĞI!  :D  :D  :D

Ayrıca,haberde geçen yönetim taraftara kulak vermedi şeklindeki ifadeyide esefle kınıyorum!
Bilakis,yönetim 'Taraftarın ta kendisini dinlemiştir,bknz;kötüçocuk55'  :D :D  :D

Ne eğlendim yaa!

İşin özü,
Ercüment Gül'ün söyledikleri enteresan,keza samsuni bir sorun,uyuşmazlık var diyorsa vardır,bu işleri en iyi bilenlerden biridir kendisi,o zaman yola  hocayla devam ediyorsak,hocaya en rahat çalışma ortamını yaratmaları için gerekli işlemleri yapmalarını ve küslükleri,sorunları ortadan kaldırmalarını diliyorum yönetimin..

Bu kalpar,başarız olursa beni daha siteye sokmazlar!!  :)

ali ihsan

Kalpar ı takım benimsese Cenk miş Ahmet miş filan ipini çekin derim ama bu adamı seven bir tane topçu yok.İletişimi sıfır ,yönetim haricinde tabi.

Sevgisizlik ortamında başarılı olunabileceği bugüne kadar görülmüş bir şey değil.Hedefimiz orta sıralarsa eyvallah Kalpar kalsın,bu takımın ölüsü ligde kalır zaten de ne diye onca transfer yaptınız derler adama.Yok hedef şampiyonluksa bu Kalpar la olmaz kesinlikle.Köy görünüyor zaten klavuz lazım değil bence...

berusa55

29 September 2010, 15:47:52 #374 Son düzenlenme: 29 September 2010, 15:50:12 berusa55
Kalparın dokunulmazlığı öyle yönetimden falan değil. Malum daha sezon öncesi İstanbul'da Fatih Öztürk'ün de olduğu karede imza atılmıştı hocayla. Yani anlayacağımız ipler Galip Öztürk beyde. O ne zaman uza derse hocaya o zaman bitecektir olay gibime geliyor. O'nun da çok fazla dayanacağını sanmıyorum böyle giderse!