Bank Asya 1. Lig 5. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Boluspor: 0-1

Başlatan berusa55, 19 September 2010, 19:15:40

« önceki - sonraki »

eLLis

Tribündergi sitesinde bizim taraftar sorunlarımızı yansıtmayın lütfen milletin ağzına sakız etmeyin.

SAMSUNLU ORUMA 55

bu ramazan sal'a ne girmişte çıkmıyor Samsunsporla ne alıp veremediği var bu şerefsizin birde taraftarımıza el kol hareketleri yapmış şrfsiz................

alisan5516

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 27 September 2010, 18:13:09
bu ramazan sal'a ne girmişte çıkmıyor Samsunsporla ne alıp veremediği var bu şerefsizin birde taraftarımıza el kol hareketleri yapmış şrfsiz................

bi nevi kendini samsunlulara ispatlama peşinde siz beni beğenmedniz etmediniz hesabı ama kenan az daha yapışıyodu gırtlağına o zaman sustu.ben tribünün yukarısında tentenin üzerindeydim 2.yarı başında çağırdım terbiyesizlik yapma diye bağırdım kafasını kaldırıp tükürdü.bizim tribünün önündeki pozisyonlarda hep taraftara bişeyler mırıldandı filmin koptuğu dakikalarda elini önüne götürüp bize aletini işaret etti ama samsunda gezmeye filan kalkmasın yakalarsam o aletini alıp bi tarafına yerleştiricem it herif.
bonserviside bursasporda videoya çektim yaptığı hareketleri bizzat ertuğrul sağlama götürücem cuma günü.

kabacevizli55

27 September 2010, 19:56:24 #303 Son düzenlenme: 27 September 2010, 19:59:05 kabacevizli55
ilk yarı agbetu bişiyler yaptı
tribün desen bok götürüyo şirinler kendi kafasına göre kale arkasına felan geçiyolar 20 yaşında velet biz her şye karşıyız diyo sen anca s.ii karşısın daha düne kdar abi bizide stada götür diyen çoluk çoçuık adam olmuş
bolulara gelince götlerinden ter akıyodo bolu münferit 5kişi yanımızdayken elimize sarılçaklardı korkudan ayak yapmasın dallamalar
ayrıca yozgatlılar bizim tribünümüzdede vardı atkı bile aldım cadde madde severim bunlara çıksalardıya dışarı

ramazan sal hayatı boyunca yemedği küfürü 90dk da yedi sağlam sövdüm pet şişi attım gelmedi kafasına hatta o arada emniyet tam da kamerayı bizim olduğumuz yere çevirmişdi
yozgat dağın başı  bi bok yok stad çim fena değildi ama yiyecek yoktu simit haricinde

SAMSUNLU ORUMA 55

SAMSUNLU ORUMA 55

kötü erciyes bile aksiharı yendi 1-0 bizi de geçti ben ne yapıyım allahım ...........

KareAs55

furkan5534

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 26 September 2010, 23:38:11
Ben; zenke altay maçında golü atıpta, Savaşın gole sevinmek yerine pas vermemesine bozulmasını gördüğüm zaman takım içinde birşeyler olduğunu anlamıştım ama şomağazlılık yapmak istememiştim... Bence Kalpardan ziyade takımda bir huzursuzluk var... oynamıyorlar resmen.. sevmediğiniz sefalı sercanlı turgutlu takım bile umutlandırıyordu insanı...Şimdi ise gol atamıyoruz... İnşallah uğursuzluk falandır. Heralde nasıl gol atarız diye çalışma yapıyolardır!

yemin ediyorum Turgutu özlüyorum o derece yani..

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 27 September 2010, 13:04:49
yozgatlıların sitesindeki şu yoruma bakn  ya  >:( >:(

Gösterdiğiniz ilgi alaka için hepinize çok teşekkürler ederiz.
Otobüslerimiz sağsalim indi Bolu'muza.
Uzun yol, alkol ve aşırı değişik bi sıcak olunca güzel başladık ilkyarı fakat yorgunluğun belirtileride vardı.
Cadde grubuna teşekkrülerimizi birkez daha söyleyelim. 66.dakikada unutulmyacaksınız.
Yarenler unutumaz hiç bişeyi.

Koyduk,geldik

Samsunlular heryerde dayak yemek zorunda mı ???

Boluda alıştık, samsunda kovaladık, yozgatta laylaylaaaay...

Statyuma girmeden 4tane samsnlu herifleri pataklamamızı unutamazlar godomanlar.

Yavaş atsınlar g*v*tlar  >:( >:( ayar oluyorum böle mal mal konuşuyolar ya ..

lucarelli

Alıntı yapılan: city ultras - 27 September 2010, 16:42:59
resimleri gördüm simdi,bizim taraftarlar degisik ve ayri yerleremi oturmuslar?

İlk yarı herkes maratona oturdu. İkinci yarı şirinler kale arkasına geçti.

Burak

boluya penaltı at(a)mıyoruz sanırım sercinho da at(a)mamıştı vakti zamanında

senol

kimse kimseyi koruma ve kollama altına almasın,mal meydanda hakan ,cenk ve kenan artık bunların pilleri bitmiş.cenk ve hakan en son oynadıkları yer neresiyse futbolu orada bırakıp gelmişler.adamların yürüyecek halleri yok nasıl top oynayacaklar.rakip takımların futbolunu seyrediyoruz,birde samsunsporu arada dağlar kadar fark var.takımlar oluşmuş,genç dinamik ve futbolun gerklerini yerine gtiriyorlar.bu hocayla ve bu yaşlı futbolcularla ancak ligde kalırız.kimse kendini kandırmasın eve falan döndüğümüz falan yok...şimdilik...

Serkan

abi kenan en son oynadığı yerde 22 yaşında filandı :D

Kodalak

ahmetsefa55

goruntulerı ızledıkten sonra bır kez daha anladım kı cenk penaltıyı atmamıs  :(