Bank Asya 1. Lig 5. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Boluspor: 0-1

Başlatan berusa55, 19 September 2010, 19:15:40

« önceki - sonraki »

bluegreen55

Ben; zenke altay maçında golü atıpta, Savaşın gole sevinmek yerine pas vermemesine bozulmasını gördüğüm zaman takım içinde birşeyler olduğunu anlamıştım ama şomağazlılık yapmak istememiştim... Bence Kalpardan ziyade takımda bir huzursuzluk var... oynamıyorlar resmen.. sevmediğiniz sefalı sercanlı turgutlu takım bile umutlandırıyordu insanı...Şimdi ise gol atamıyoruz... İnşallah uğursuzluk falandır. Heralde nasıl gol atarız diye çalışma yapıyolardır!

ahmetsefa55

55.hakan

Ben geçen seneki deplasmandaki Hacettepe maçını gördüm bugün sahada.Umarım ligin sonu geçen seneki gibi olmaz

seydo55

Sabah güzel bir kahvaltı (abilerimize tekrar tşkr.) >l<
Heycanlı bir o kadar zevkli yolculuk ;D
Ruhsuz bir takım :(
Oyuna müdahele edemeyecek kadar aciz bir hoca :o
Aynı dili konuşamayan bir sürü taraftar grubu :-X
Kaybedilen puanlar >:( >:(

Herşeye rağmen SS.biz'le deplasman paha biçilemez

berusa55

Bir mersinli ...... çocuğu yüzünden çekilenlere bak  >:(

cembaba

Başkentli Samsunsporlular olarak maça 1 saat kala içeriye girdik. Hemen bizim tribün dolmaya başladı. Gözle çok belli bir şekilde sayıca fazla idik. Ardından taraftar gruplarımız stada girdi. Takımı çağırdıktan sonra, Bolusporlu dengesizler bize sövmeye başladı. O arada bizim bulunduğumuz maraton tribünü ile boluluların durdukları yer arasında 5 tane (!) Polis bulunuyordu. 2-3 kişi bizim tribüne doğru koşmaya başladı. Ama ondan sonra bizimkilerin baskısı ile olaylar yatıştı.(O kadar küfürü yesem bende susarım :D) Bu maçın anektodlarındandı.

Maça ben açıkçası çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Tam saha pres ile Boluspor'u sahasına 8-9 dk hapsettik. Tek atakları ilk yarıda frikik pozisyonuydu. Nitekim o da gol oldu. Kenan'ı izlerken Pavlik'i çok aradı gözlerim. Eminim ki hepimizin öyle olmuştur. İlk yarı golü yedikten sonra da Agbetu ile bindirme yaptık. Fakat bitirici özelliği bulunan Cenk, çok etkisizdi. Zenke'de hakeza öyle.  Hakan da günün etkisiz isimleri arasındaydı. Adem-kenan-ersin 3'lüsü yaptıkları hatalarla bizleri delirttiler. Bir de tabii kaçan penaltımız var. Cenk çok düşünerek vurunca, atamadık :(

2. yarıda da oyun böyle giderken, öyle olunca kaybeden taraf biz olduk. Hoca ile arasında sorun mu var bilinmez fakat bu takıma zarar veriyor. Takımımız sanki oynamak istemiyor.

Bir de burada, Boluspor'da eski Samsunspor Futbolcularından Ramazan Sal ile aramızda AKRABALIK derecesinde(!) maç içerisinde münasebetimiz oldu. Bilerek dirsek attı. Kendisine sevgiler.. Futbolcu dediğin ilk önce insan olacak. Çamura yatmayacak. Yok dirsek atacam, yok sakatlayacam, bunlar hayvan işi. Nasıl biz Ertuğrul Sağlam'ı adamlığı yüzünden bu kadar çok seviyorsak, her futbolcu kendini benim neznimde öyle sevdirmeli. Herşeyden önce ADAMLIK!

sadece55

Güne Koçyiğitte mükemmel bir pide keyfiyle başladık.Kahvaltı da yapılan gırgır şamatalar güzeldi..Saolsun Akan abi de uğurlamaya gelmişti...yalnız pide bırakmadı bize  :P saat 10:30 gibi yola çıktık, Gençler ve Moruklar diye 2 grup halinde peşpeşe kornalarla yolculuğumuza başladık..

Yolda diğer Taraftarları gördükçe keyfimiz iyice yerine geldi Şarkılarla yozgata girdik.Yozgatta Polisin sıkı bir kontrolünden geçerek stada varabildik..Bir ara içeri girerken bir anahtar sıkıntısı yaşattılar Sağolsun Doğan abi O problemi Baskıcı bir yöntemle çözdü içeri girebildik.İçeri de yaklaşık 700-800 kadar Samsunspor taraftarı olduk.Taraftarımız arasında çok şükür bir sıkıntı yaşanmadı bu sefer.Maçın başında bir ara Boluspor taraftarıyla küçük bir münakaşa yaşandı o da kısa sürede aşıldı.

Maça gelince çok erken bir gol yedik..açıkçası golü tam göremedik bile.Daha sonra Cenk işlerin penaltı kaçırmasının şaşkınlığını yaşadık.Aslında daha sonra etkili olmaya başladık özellikle Agbetu ile...Ama agbetu yine bir kaç posizyonda çok basit goller kaçırdı.Bir türlü beceremiyor anlayamadık gitti.Cenk İşler sahada resmen sadece gezindi hiç bir varlık gösteremedi.Zenke de onu izler durumdaydı.İlginçtir benim en çok gözüme batan İstekli oyunuyla Orhandı.Murat yıldırım ve Hakan Bayraktar inanılmaz kötüydüler 2 adıma pas atamadılar.Turgay da kötüydü.Gücünü mücadelesini yansıtamadı.Kenan yelek bir stoperin yapabilceği bütün hataları yaptı.Herhalde Kenanın artık ciddi halde bırakmayı düşünmesi lazım.Çünkü bir ara ölecek sandım Ferhatın arkasından koşarken.Adem Alkaşi ve Ersini de iz bırakan bir oyun oynamadılar bugün...sonradan girenler ise hiç bir değişiklik yapamadılar.Takımın en büyük sorunu hiç pas yapamıyor.İleriyle defans arasında mesafe olarak uçurum var.Yakın futbol oynayamıyoruz.

Boluspora gelince çokta iyi takım değiller..Basit düşünceler üzerine kurulmuş bir takımlar..Defansta 3 numaraları dışındaki isimler çok acemiydiler.Değerlendirebilsek gerçekten defansları maden..Orta sahaları tamamen güç üzerine kurulmuş Ramazan ve Erman Erginin sertlikleriyle rakip takımı yıldırıyorlar...Ramazan daha ilk dakikalarda Murata bariz dirsek attı ilginçtir hakem Kırmızı göstermedi.İleri de ise Burak Akdiş çok fark yaratıyor.Takımı çok iyi yönlendiriyor iyi dinlendiriyor ben yaşına rağmen Burağı çok beğendim..Caner Ağca ve Ferhatta hızlarıyla gerçekten beklerimize büyük problem çıkarttılar...Özellikle Ferhat çok rahat adam geçebiliyor karşısında da Kenan Ersin gibi yavaş isimler olduğu için bizi bir  ara bayağı zorladılar...

Maçı radyodan anlatma görevi bana düştü..İlkyarı bayağı sıkıntılı bir konumdaydım seste sıkıntı yaşanmış sanırım.2.yarı düzeltmek için elimizden geleni yaptık.Tabii amatör olduğumuz için anlatım da bir çok hata yapmışızdır..İnşallah çokta kötü olmamıştır..Güneşin yüzümüze vurması bayağı yordu bizi açıkçası..

Stad Çok kötüydü...Oraları görünce 19 mayıs stadının değerini anlıyor insan..Bir daha yolumuz düşmez umarım.

Maçı kaybettikten sonra tekrardan düştük yollara.Çakma bir Hacıoğlu macerası yaşadık Çorum alucra da :) Ondan sonra da yolumuza devam ettik morallerin bozukluğuyla...Sonra da ayrılık vakti geldi çok şükür evlerimize kazasız belasız ulaştık

sadece55

Bir ara severolara röportaj yapmaya gitmiştim kaçışları görmeye değerdi :)

YaşarDoğu

Çok şükür gittik geldik giderken iyi olan moralimiz dönerken hüsrana dönüştü.Bu hüsranlıkta futbolcusundan hocasına , kapıdaki güvenliğinden tutunda herkesin Allah cezasını versin.

Moralim çok bozuk, 600 km yolculuk sonunda sahada ' mücadele etmeyen ' bir takım görmek insanı kahrediyor.
Fotoları paylaşmak bile gelmiyor içimden...

AlıntıGerçekten ayağa çok pas yapan, beraberliği yakalamak için çok büyük gayretler içerisinde olan bir Samsunspor vardı.
Kalpar

La andaval hoca biz hangi maçı seyrettik  >:( >:(

holigan5565

RKADAŞLAR KALPAR GİDERSE GELECEK ADAM BELLİ İSA TURAN HOCAMIZ OLUR EĞER SİZ DİYOSANIZ Kİ KALPARDAN İİDİR BEN HİÇ BİŞEY BİLMİYORUM. AMA İSA DIŞINDA BAŞKA İSİMLER KONUŞULABİLİR. AMA BEN ŞUNU SÖYLİM BİZİM TAKIM FAZLA GOL YEMİYOR. AMA KALPARIN GOL ATAMAMA BECERİKSİZLİĞİNE BİR ÇÖZÜM BULMASI GEREKİYOR BANK ASYADAKİ DİĞER TAKIMLARA BAKIYORUM BULDUĞU TEK BİR POZİSYONU BİLE HARCAMIYOR. EĞER KALPAR BU SORUNU HALEDEMEZSE BU GOÖL ATAMAMA SORUNU KALPARI GÖTÜRÜR.

brigand

ne iyi bir futbolcu, ne iyi bir taraftar var. kahroluyorum. fazla konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum. zaten o kolpa adama hoca bile demek istemiyorum ne lanet bişeymiş anlaymadım. birkaç gün bekleyeceğim; hoca gitmez ve yerine şu takımı en azından 2 pas yapabilecek seviye çıkaracak biri bulunmassa, daha öncede dediğim gibi çarşı karışcak.

mehmet yılmaz

Erdinç, ilk devre acil bir işim çıktı ve dışarıdaydım, ikinci devreyi dinledim. Gayet iyi anlattın ve yorumladın... Teşekkürler, tebrikler...

Maçın en arzulu adamının Orhan olmasını şöyle yorumlasak haksızlık etmiş olur muyuz acaba? Tabii ki Kalpar kalsın diye en çok o çabalamıştır!
Ok yaydan çıkmıştır bence, Kalpar'ın bu saatten sonra takıma verebileceği birşey kalmadı.

cembaba

Alıntı"Kötü bir gol yedik"
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Boluspor mağlubityeti sonrası yaptığı açıklamada ''Mağlup olduk, 3 puan kaybettik. Tabii kötü bir gol yedik, talihsiz bir gol yedik, bizim hatalarımızdan kaynaklandı. Adam frikikten burunla vurdu gol yaptı. Dezavantajlı duruma düştük ama biz bu dezavantajı çabucak atlattık, hemen akabinde penaltı kazandık, penaltıyı da gole çeviremeyince hem gol yemiş oluyorsun hem penaltı kaçmış oluyorsun, ister istemez takımın bir an gardı düşebiliyor'' dedi.

Önce golü yeyip, penaltı kaçırmalarına rağmen ilk yarıda kısa sürede toparlanıp, pozisyon bulduklarının altını çizen Kalpar, bu pozisyonlardan yararlanamayınca sahadan yenik ayrıldıklarını belirtti. Kalpar, şöyle konuştu:

''Gerçekten ayağa çok pas yapan, beraberliği yakalamak için çok büyük gayretler içerisinde olan bir Samsunspor vardı. Ama ikinci yarıda rakibin 1-0'ın avantajını iyi kullanması gerekiyordu. Kontrataklarla kalemize gelmeye çalıştılar, zaman zaman da biz buna izin verdik. Çünkü bize 1-0'lık mağlubiyet bir şey kazandırmayacaktı, birazcık risk almamız gerekiyordu. Aldığımız riskleri çok doğru kullandığımızı söyleyemem, daha sert, daha kararlı oynamamız gerekirken, daha çıt kırıldım oynadık ikinci yarıda bu da bizim dezavantajımız oldu. Bizim açımızdan büyük kayıp 3 puan ama lig maratonu uzundur, geçen sene de çok sıkıntılı günler yaşamıştık, belli bir zaman sonra toparlamıştık, yine bu toparlanma dönemini en yakın zamanda yakalayabiliriz.''

Samsunspor takım kaptanı Turgay Gölbaşı da ''Gerçekten talihsiz bir gol yedik ama yine de iyiydik, iyi oynuyorduk, penaltı kaçırdık, kaçabilir, oyun hakimiyeti yine de elimizdeydi ama ikinci yarı biraz daha kopuk oynamaya başladık'' diye konuştu.

Biz farklı bir maç mı seyrettik? :S

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 27 September 2010, 01:30:51

Maçın en arzulu adamının Orhan olmasını şöyle yorumlasak haksızlık etmiş olur muyuz acaba? Tabii ki Kalpar kalsın diye en çok o çabalamıştır!

Yeminlen bende bunu yazacaktım sen erken davrandın abi.Her şey o kadar açık ki en vasat oyuncu en üstün performansı sergilemeye çalışırken,diğerleri hiç bir şey yapmıyor.Bunu görmemek için kör olmak lazım.Bundan sonraki haftayı bırakın kalparın devam ettiği her saatin SAMSUNSPORumuza büyük zararı olacaktır..

Recep

(Koyduk,geldik 

Samsunlular heryerde dayak yemek zorunda mı ???

Boluda alıştık, samsunda kovaladık, yozgatta  laylaylaaaay...

Statyuma girmeden 4tane samsnlu herifleri pataklamamızı unutamazlar godomanlar)

yozgatsporun sitesinde bolulu bir orospu çocuğunun yazdıkları
piçler boluda alışmışlar bi dahaki maçta özellikle analarını kovalamak için gideceğim
ha nickide köroğlu yanlı nick almış onunbununoğlu
biz hala tribünde birbirimizi yemeyle uğraşalım