Bank Asya 1. Lig 5. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Boluspor: 0-1

Başlatan berusa55, 19 September 2010, 19:15:40

« önceki - sonraki »

celebi

Şirinlerden 2 otobüs
1 tane Liseli Şirinler yarım otobüsü
Samsunspor.biz 1 otobüs
forza şimşekler 1 otobüs
sbç 2 otobüs
başeknli samsunporluluar yarım otobüs

600- 700 kişi oluruz sanırım

berusa55

25 September 2010, 19:48:06 #136 Son düzenlenme: 25 September 2010, 19:52:03 berusa55
Jonathan yine yok  :(

AlıntıJonathan ülkesine gidiyor
[ 25.09.2010 ]

Samsunspor'un transfer etmek için büyük uğraş sarf ettiği ancak bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Ganalı futbolcusu Jonathan Quartey, annesi rahatsızlandığı için ülkesine gidiyor. Boluspor maçı kadrosunda da yer almayacak futbolcu bugün Gana'ya giderken, takıma ise salı günü katılacak

Kaynak

kuzeycity

Alıntı yapılan: berusa55 - 25 September 2010, 19:48:06
Jonathan yine yok  :(

Kaynak

kaldık mı yine Kenan'a ?  :( Ersin ve Kemal oynamalı defansımızda, Kenan kenara artık

sercan5592

Alıntı yapılan: celebi - 25 September 2010, 19:03:01
Şirinlerden 2 otobüs
1 tane Liseli Şirinler yarım otobüsü
Samsunspor.biz 1 otobüs
forza şimşekler 1 otobüs
sbç 2 otobüs
başeknli samsunporluluar yarım otobüs

600- 700 kişi oluruz sanırım

3 otobusde mekansızlar gidiyomuş

SAMSUNLU ORUMA 55

25 September 2010, 20:49:14 #139 Son düzenlenme: 25 September 2010, 20:57:19 SAMSUNLU ORUMA 55
yaklaşık 1000 kişi  olur yani ............ :D ;) :) ;D :-X :-[ :P ::) :-\ :-* >l< .:.:. 1dk!!!

Turuncu

Geçen sezondaki bolu maçında çok güzel tribün vardı.En fazla eğlendiğim deplasmandı yarında inşallah güzel tribünle 3 puan almak dileğiyle .... Tin tin tini mini bolu  :D

Apo abi :Haydi söyle her maçına gelmedik mi ? ;D

kabacevizli55

yozgatlılar bu maçta bolunun yanında olup boluya destek verçeklermiş pardon ama biz bunların analarıyla tanışıyoz mu nerden geliyo  bu kin

celebi

25 September 2010, 21:23:52 #142 Son düzenlenme: 25 September 2010, 21:25:23 celebi
yozgatlıların hepsi bizi desteklese ne olur destekemesi ne olur. sadece maçı izlemeye gelirler o kadar

kuzeycity

tribundergide bi uye paylasmis arkadaslar,

AlıntıSamsunspor'dan son dakika bilgileri

Spor14.com'un İstanbul temsilcisi Fatih Özkan Samsunspor hakkında son bilgileri aktardı.

Boluspor ile Yozgat'ta karşılaşacak olan Samsunspor'da Can Özgür Arslantaş ile 1461 Trazon kupa maçında sakatlanan Hakan Koçarslan'ın sakatlığı sürerken, yeni transfer Jonathan Quartey'in annesinin hastalığı nedeniyle ülkesine gittiği öğrenildi.

Ahmet Şahin, Kılıçarslan Kopuz, Kenan Yelek, Ersin Veli, Kemal Tokak, Adem Alkaşi, Orhan Taşdelen, Turgay Gölbaşı, Hakan Bayraktar, Murat Yıldırım, Simon Zenke, Abdulaziz Solmaz, Akeem Agbetu, Savaş Esen, Cenk İşler, Emre İncemollaoğlu, Sezer Sezgin ve Mustafa Güler'den oluşan 18 kişilik kadrosuyla Cumartesi sabahı Yozgat'a hareket eden Samsunspor'u Yozgat Bozok Stadı'nda Samsun'dan kaldırılacak 5-6 otobüs dolusu taraftarın desteklemesi bekleniyor.

Samsunspor - Mersin İdmanyurdu maçında yaşanan olaydan sonra Yozgat Bozok Stadı'na alınmasıyla her iki takım adına da deplasman maçına dönüşen Boluspor maçına Samsunspor'un, kalede Ahmet Şahin, defansta Adem Alkaşı, Ersin Veli, Kenan Yelek ve Orhan Taşdelen, orta sahada Turgay Gölbaşı, Hakan Bayraktar ve Murat Yıldırım, kanatlarda Abdülaziz Solmaz ve Agbetu, forvette ise Cenk İşler'den oluşan 11'le sahaya çıkması bekleniyor. 1461 Trabzon ile oynanan kupa maçında 2 gol kaydeden Abdülaziz Solmaz'ın ilk 11'e yakın olduğu, Hüseyin Kalpar'ın Simon Zenke ile Cenk İşler'in arasında bir tercihi yapması bekleniyor. Kartalspor maçından sonra tecrübeli Cenk İşler'e görev vermemesi nedeniyle yönetimden ve taraftardan eleştiri alan Kalpar'ın Boluspor maçında Zenke'yi yedek bırakması bekleniyor.

Spor14.com

yazılanlara göre Anıl yine mi 18 de yok bana mı öyle geldi

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 25 September 2010, 21:21:00
yozgatlılar bu maçta bolunun yanında olup boluya destek verçeklermiş pardon ama biz bunların analarıyla tanışıyoz mu nerden geliyo  bu kin

abicim yakıştıramadım sana bende yozgatlıyım Samsunda doğdum ÖLÜMÜNE SAMSUNSPORLUYUM............

eakgül55

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: eakgül55 - 25 September 2010, 21:30:37
- sEn gidicek misin kayseri li

kardeşim geçen hafta yozgattaydım bu hafta gidemeyecem ama ruhum yozgatta Samsunsporu desteklemeye gelen herkesin yanında  olacak...........

eakgül55

hımm benımde gitme  nıyetım var ama suan net değil daha yeni 2 gün oldu niğde ye geleli anca alışıyorum bakalım 3 saat sürüyormuş burdan inş. giderim kayseriden otobüs  bilet fiyatları nasıl

Ahmeti

bu maç bizim için 6 puanlık bir maç olacak umarım kazanırız haydi hayırlısı 1-0 olsun bizim olsun

mehmet yılmaz

İnşallah tribünü de skoru da geçen seneki iki maç gibi olur!..