Teknik Direktör - Hüseyin Kalpar

Başlatan Sioux, 28 October 2009, 16:59:38

« önceki - sonraki »

Kaya

Spiker samsunlu olmamasına rağmen işin özetini bir soruyla çıkardı.İzlediğimde de zaten helal olsun dedim.Ayrıca soruyu sorarkende yüzündeki ifade sinirli bir görüntü hissettirdi bana..Bir SAMSUNSPOR taraftarı gibi.

Soru şu;Bu ligin etkili hucum oyuncuları var kadronuzda buna rağmen bugün daha fazla gol pozisyonuna girmeniz gerekmezmiydi????

Eeeeee Hüseyin hoca senin anlattığın hikaye ne! >:(

kumköylü ahmet

babasamsunlu

KALPAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR... KAFANA SIÇİİİİMMMMMM...  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

kaptan 55

büyüksün hoca!

sercan'lar abdülazizler seni götürür hedefe senin hedef küme düşmemekse.

kabacevizli55

tecrübey gel lan  yıllardır hocasın takımı rezil ediyon *** yücel ildize bak adam  emenikeyi nası kullanıyo saf herif forvet  oynatsana zenkeyi

cgr

İlk başlarda isim olarak iyi diyordum ama karakterini görünce yeter dedim !

NE kompleksli , kaprsili bi adamsın  l a n  sen KALPAR !

Takımda milleti yediğin gibi Cenk'i de mi yemeye çalışıyorsun ?

Cenk bize gelsin diye kıçını yırtan takımlar varken sen adamı nası göndereceğini düşünüyorsun daha 3.Haftada !

maviay55

Alıntı
ELEŞTİRİLERE KALTILMIYORUM
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Kartalspor maçı sonrası yapılan eleştirilere katılmadığını söyledi. Kalpar, "Tek eksiğimiz son vuruşlardı. İyi yoldayız" dedi

EKSİĞİMİZ SON VURUŞ
Kartalspor Deplasmanında alınan beraberlik nedeniyle eleştirilen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, takımın iyi yolda olduğunu söyledi. Kartalspor karşısında çok iyi oynadıklarını, ama gol vuruşlarında aynı başarıyı gösteremediklerini belirten Kalpar, "Eleştirilere katılmıyorum. İyi oynadığımız maçın tamamını da üstün olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Tek eksiğimiz son vuruşlardı" dedi.

BİZE İNANIN YETER
Doğru yolda olduklarını da kaydeden Kalpar,"Eğer gerekli sinerji üretilirse bu takımın Süper Lig'e çıkacağına eminim ve sonuna kadar da inanıyorum. Bence öncelikli olarak, Boluspor, Denizlispor ve Orduspor bu iş için en ciddi rakiplerimiz. Biz o takımlardan daha avantajlıyız. Sadece zamana ihtiyacımız var. Çünkü yeni bir kadro oluşturduk. Bu kadroya inanalım ve destekleyelim" diye konuştu.

CENK"LE SORUNUMUZ YOK
Cenk"le ilgili bir soruyu yanıtlayan Kalpar, "Cenk ile ilgili olarak bugün kamuoyunda konuşulanların, doğru olmadığını düşünüyorum. Çünkü Cenk'le bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Hatta Kartal maçı öncesi bir görüşmemiz oldu. Benim dışımda gelişen olaylar varsa, söyleyeceğim bir şey olamaz. Bugün idmanda olması gerekiyordu. Ama görüyorsunuz yok. Ben kendisine olan güvenimi ve samimiyetimi, hazır olmamasına rağmen geldiği gün oynatarak ortaya koydum" dedi.

kaynak : halkgazetesi

ata55

bir an önce gönderilmeli, fıstık gibi kadro içine verecek bunun yzünden.

ahmetsefa55

bana mersın macında kemalı oynatıp kartal macında nıye oynatmadıgını solesın , hıc kımseye vermedıgı tavızı sercana nıye verıyo bunu solesın , sezer gıbı gecen sene gırdıgı her macta oyunun kaderını etkıleyen bı adamı nıye oynatmıyo bunu solesın , gol sorununu cozdugumuzde galıp gelebılecegımız bır macta cenkı oyuna neden almadıgını acıklasın , agbetunun hangı olumlu hareketınden dolayı 90 dakıka dayanıyo da anıl gıbı top dagıtan araya top atan adamı almıyo bunu acıklasın vs. bunlara mantıklı bı acıklama yapsın yemın edıyorum bı daha laf etmıcem !!!

Kaya

Hüseyin Kalpar:ELEŞTİRİLERE KALTILMIYORUM  >:( :( >:(

Ne söylersek,ne yazarsak yazalım hani derler ya nato kafa nato mermer diye.Hüseyin son kullanma tarihi geçmiş çikolata gibi istemesekte beğenmesekte yiyoruz işte..

55_OrHaN_55

bu saatten sonra kalparın faydalı olacağına kesinlikle inanmıyorum. yol yakınken şutlansa iyi olur. oktay, hakan akman gibi değerleri kaybettik, cenk ve onun gibi değerleri kaybetmeyelim bari...

maviay55

AlıntıCenk raporu uydurma
[ 23.09.2010 ]

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yönetime Cenk İşler'in kadro dışı bırakılmasıyla ilgili rapor verdiği söylentilerine son noktayı koyarken, "Hiçbir oyuncu için böyle bir rapor vermedim. Hele ki Cenk'le ilgili kadro dışı kararı vermem mümkün değil" dedi.Kırmızı- Beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı Hüseyin Kalpar, Cenk İşler için Kartalspor maçının ardından kadro dışı bırakılması yönünde rapor verdiği haberlerin asılsız olduğunu belirtti. Deneyimli çalıştırıcı, "Her maçın ardından yönetimimiz, bizden maçla ilgili rapor ister. Bende bu raporu yönetim kurulu toplantısından önce sundum. Bu raporda Cenk İşler'in kadro dışı kalmasını istediğim yönünde haberler çıktı. Ben hiçbir oyuncumun kadro dışı kalması veya para cezası verilmesi yönünde rapor vermedim. Hele ki Cenk İşler gibi bir oyuncu için böyle bir karar veremem. Ancak bazı medyada bu tür haberler çıktı. Haberler tamamen asılsızdır" diye konuştu.

Cenk, Kalpar bugün görüşüyor

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, dün sabah Nuri Asan Tesisleri'nde Cenk İşler'le bir görüşme yaptı. Bu görüşmede özellikle son günlerde basınada yansıyan ve bu konuda çeşitli haberlerin yapldığı Cenk'in izinsiz olarak Kartalspor maçının ardından İstanbul'da 1 gün kalması olayı konuşuldu. Başkan Tutu, yıldız futbolcudan, bugün Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'la bir araya gelerek bu sorunun karşılıklı olarak çözülmesini istedi. Cenk İşler, Başkan Tutu'ya kesinlikle yanlış anlaşıldığını aktarırken Yardımcı Antrenörler İsa Turan ve Bahattin Güneş'ten söz konusu 1 günlük izini aldığını belirtip, bu olanlardan kendisinin de üzüntü duyduğunu ifade etti. Yıldız futbolcu Cenk İşler'le Teknik Direktör Kalpar'ın bugün bir araya gelerek sorunun çözülmesi bekleniyor.

Fecr_55

"Direktörlük" isini iyi götürüyor, lakin "teknik" diye birsey yok..Bizi tamamlayacak gücte degilsin, istersen bundan sonraki her maci kazanalim, eksikligini gidermez..Samimi bir hoca olduguna da inanmiyorum, taraftara karsi gram ilgisi bulunmuyor bana göre..Ayni ortamda bulunduk iki defa, lakin dönüp de bakmadi yüzümüze, adam yerine koyup, söylediklerimizi ciddiye almadi..
Dün kupa maci, Tese maci cok mu önemsizdi de, tamamen yedek oyuncularla ciktik sahaya..Kupada bir varlik olmak icin cabalamamiz gerekiyorken, pek de dikkate alinmamis bir müsabaka olmus Kalpar'in gözünde..Mac kazanamadan tek bir adim dahi ileriye gidemeyiz..Üstün oynamamiz gerekirken, 90 dakikada galip gelmemiz gerekirken bir de uzatmalara kaldik..Utanc verici..
As oyuncularimiz bile halen hazir degilken, yedeklerden ne umuyor Kalpar anlamis degilim..Ne bicim göz varsa kendisinde, ne bicim teknik anlayisi varsa artik, bizi daha fazla zarara sokmasindan korkuyorum..

Adam gibi kadro var elinde, adam gibi de yönet..!

selahattin55

hüseyin hoca senle bu iş olmaz.buna kartal maçında inandım.BESİM DURMUŞ.ilaç olur bence.