Teknik Direktör - Hüseyin Kalpar

Başlatan Sioux, 28 October 2009, 16:59:38

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Bence su donemde hoca degistirmemizin hicbir faydasi olmaz yeni gelen hoca takimi taniyana kadar ati alan uskudari gecer. Hoca ayni taktiksel tercihleri gecen sezon da yapti. Zaman zaman cok iyi cikis yakaladi 5 galibiyet ustuste aldik bazende geri tepti 4 maglubiyet arka arkaya aldik. Bence hocanin bu yonleri sezon baslamadan degerlendirilip zamaninda karar alinmasi gerekiyordu. Bu saatten sonra Huseyin hocadan daha iyi bi hoca bulamayiz.

Burak

mourinho gelecekse hüseyin hoca gitsin arsene wenger 14 alex ferguson 24 senedir aynı takımda. Sonuçta hoca takımla beraber bir hafta boyunca orhanı koyuyo beğenmiyoruz alparslanı koyuyo beğenmiyoruz adamın elinde ashley cole mu var. bence bank asya düzeyinde çok iyi bir hoca hem de takımı tanıyor. geçen seneki ilk devredeki ruhsuz kadroyu bile adam etti.

Dere geçerken at değiştirilmeyeceği görüşündeyim ben

Kaya

İdare eder dersin iyi hoca dersin ama çok iyi hoca harbi uçmuş bir yorum  Burak ne yazık ki katılmıyorum sana.Taktik ve mental anlamda bariz hatalar yapıyor inşallah yolumuzu Hüseyin hoca kesmez..Bana mersin maçında o zeminde murat ile hakan bayraktarın orta alanda oynamalarını hiç bir teknik direktör anlatamaz çok ama çok büyük bir hata..

Burak

tamam hoca iyi değil varsayalım kimi alacağız yerine yüksel yeşilovayımı :) bank asya ya düştüğümüzden beri bundan iyi hoca geldiğini ben hatırlamıyorum.sonuçta biz taktisyen değiliz bütün hafta hoca bu adamlarla bazı kararları tartışılır kimse dört dörtlük değil ama ben şahsım adında çok memnunum bence de çok iyi bir hoca mesela altay maçındaki ikinci yarı değişiklikleri çok olumluydu

FaTiH_HaN

Super ligde olsak kesinlikle iyi hoca cok kaliteli hoca yorumu yapamayiz ama bankasya standardinda bende Burak'a katiliyorum.mersinin karaktersiz hocasini, akhisarin geri zekali hocasini gordukten sonra bizim hoca hakkinda daha olumlu dusunmeye basladim.Huseyin hocanin takima kattigi mucadele ruhu yardimlasmayi hepimiz goruyoruz. Taktik hatalari gecen sezonda cokca yapti ama bence kendiside hatasinin farkina varmistir ve donecektir.

kalptenþimþek

bank asya için çok iyi hoca mı bilemem ama çok kötü hoca değil.. bank asyada, başka takımlarda çok iyi hoca mı var? orası muamma..
Burak'ın, devamlılık anlamındaki düşüncelerine katılıyorum..

Kaya

Yine söylüyorum inşallah ben haksız çıkarım ama bir ışık göremiyorum

Ayrıca son yazdığım ve ondan bir kaç yazı önceki yazılırımı bir daha dikkatlice okursan burak!! hocayı göndermek ve yerine birini getirmekle alakalı en ufak bir şey bulamazsın,biraz daha neye eleştiri yapıldığına dikkat edelim..hepimiz SAMSUNSPORun başarısından ve teknik ekibin devamlılığından yanayız.

Burak

herhalde inanç orası kesin hocadan memnun olmayanlar genelde gönderme yolunun seçerler. o mantıktan hareket ettim ben ::)

Ollivanders

19 September 2010, 10:58:40 #293 Son düzenlenme: 19 September 2010, 11:01:02 Serpico55
Elestiri tabiki olacak. Gercekten inancın da dedigi gibi bu taraftar butun eksiklikleri goruyor. Biraz bize kulak verseler biraz gorusleri dinleseler daha basarılı olacaklar. Futbol bu kesin bir dogrusu yok bu işin. Ancak herkes asagı yukarı taktik konusunda birseyler soyluyor. Bana gore bu takım bu futbolla superlige cıkamaz. Niye mi ?  1- Topu ileri tasıyabilecek bir adam yok orta sahada. orta sahada 3 kişi var ucu de on libero tarzında sagdan al sola ver. Biri de topu surup ara pası atmayı dusunemiyor veya o yetenegi kendinde goremiyor. 2- Bu takımla ancak 4-3-3 oynabiliriz. Kanatlar olmadan ortada 3 onlibero tarzı . Ancak bunu oynayabilmemiz icin ortasahamız barcelona gibi tek top , uzun top yapabilmeli  ve topu hızlı cevirmeliyiz. Bunu yapabiliyor muyuz o da yok . 3- Peki hoca bu eksikligi gordu mu bence hala gormedi. Anıl diye bir futbolcumuz var . ilk girdigi akhisar macında ara pasını dusunen tek futbolcumuzdu. Altay macında oyuna girdikten  sonra ortasahadaki direncimizi arttırdi. Kartalspor kadrosunda var mı yok. 4- Abdulaziz yarım sezonda ne yaptı hatırlıyorsa biri soylesin. Abdulaziz kuru zeminde topu suremiyor. Dengesiz top bir onune dusuyor bir arkasında kalıyor. Yagmurlu bir havada abdulaziz top sursun diye 11 de baslıyor. Bu ne yamam celişki ? 5- Abdulaziz oynasın diye kimi kesiyoruz 2 haftadır oynayan turgayı. Nasıl bir havada ? Yagmurlu . Bizi boyle bir havada ayakta tutacak adam kulubede. 6 - Kemal bence bu takımda iş yapar. Cunku hızlı ve cevik ama partneri cok kotu. Normal bir zeminde ayagını kaldıramayan kenan yagmurlu bir havaya ne kadar dayanabilir ?  Ne kadar verim alabilirsin hem kenandan hem kemalden. Gol yedik fatura kemale yuklendi neden yeni girdi takıma . Gecen sene pavlik ve ersin oynadıgında kenan yerine kac gol yedik biz o 5 maclık periyotta ?  Bunuda mı goremiyoruz?

Bence huseyin kalpar bu ligin orta derece bir hocası istifa etse bosta kalmaz ama bence gittigi takıma da cok fazla birsey kazandırmaz. Teknik taktik acısından cok guclu oldugunu dusunmuyorum. Ben bizim takıma gelipte mac icinde taktik degistirme cesaretini gosteren bir hoca goremedim. Herkes bir taktik belirlemiş bir sezonu onla geciriyor.

Bizde isteriz huseyin kalparla 20 yıl olmasını ama huseyin kalpar bu istikrarı saglayabilmesi icin bir basarı yakalaması gerekir. Everton mesela david moyes var . Adam hep orta sıralarda oynatıyor . Basarısız diyebiliriz belki . Ama adam basarı anlamında istikrarı yakalamıs. Takım kalitesi de orta sıraları zorlamaya yetince ortada bir sorunda kalmıyor. Bizim kadromuz bu ligin ustunde bir kadro. bizim bu kadro ile playoffa kalmamız bence basarısızlıktır. Cıkarsın bizi superlige kalsın 20 sene.

ayrıca yedek kulubesinden mac izlemenin taktik vermenin cok sacma oldugu dusunuyorum. Zemin seviyesinden bir insan ne anlayabilir supheliyim.

sadece55

İkizler Hocayı yiyecek belli oldu :) Lobiler kurulmaya başladı yine...Engin abi de destek verirse yakında şu haberler çıkabilir Severo aşireti Hocayı yedi :)

Burak

o değilde ben bugünki ilk devrede çıkan kadrodan sonra görüşlerimi değiştirdim biraz. abi sercan nedir yaaaa . şaka mı bu adama gülerler birde bu zibidiye 10 numara vermişler diye. hocanın notunu kendi nezdimde ÇOK İYİ den İYİ ye çevirdim. :) birde cenk mevzusu var o ayrı her maça neden değişik taktikle çıkıyor bi anlamadım gitti yoksa lafımı yiyip idare edere mi çevirsem :) inşallah 2.yarı kadroyu düzeltip başlarsın hocaaa

sadece55

Bence Cenkin 2. yarı girmesi daha etkili olacaktır...Ancak sercanın yerine Anıl oynasa daha etkili olurdu...Bugün Hakan bayraktar etkili oynuyor inşallah devam eder...Ayrıca Zenke 2. yarıların adamı yine coşar umarım

Ollivanders

19 September 2010, 18:06:47 #297 Son düzenlenme: 19 September 2010, 19:47:10 Serpico55
seninle Şampiyonluk kocaman bir hayal!

mehmet yılmaz

Maç sonunda Hüseyin Kalpar'ın röportajını izliyoruz; oyuna hakim olduğumuzu, pozisyonlar bulduğumuzu, istediğimin bir puan olmadığını ama yine de bunun iyi bir puan olduğunu söylüyor. Cümleleri bunlar ama görüntüsü daha önemli bizler için çünkü Hüseyin Hoca üzgün görünmüyor. Bilakis bir puandan memnun gibi bir hali var. Oysa kendime bakıyorum, çevremdekilere bakıyorum; biz çok üzgünüz. Sevinecek hiçbir şey de göremiyoruz üstelik!

Ben Kartal müdafaa oyuncusu olsa idim maç sonunda Kalpar'a gidip Cenk'i oynatmadığı için hassaten teşekkür ederdim!

Biz Samsunsporlular olarak Süper Lig'e geri dönmek istiyoruz, sanırım bunu yönetim de istiyor ve emin değilim ama Kalpar'ın da istediğini düşünüyorum. Ama bu zihniyetle, tabiri caizse kendi topuğuna sıkarak, kendi ipini çekerek bunu yapmamız mümkün değil. Hele hele 0-0'a sevinerek hiç mümkün değil!..

celebi